Какво да кажа, когато казва, че те обичам повече

Всички сме били там, нали? Така че влюбена в някого, че няма значение колко те казаха, че те обичаха, винаги ще ги обичаш само малко повече. Това е често срещан "ред" в очарованието на двойките:-

"Обичам те повече." 

"Не, аз те обичам повече."

- Мисля, че ще откриете, че в действителност ви обичам. 

Можем да продължим цял ден ... 

Какво to Say When He Says I Love You More 2

Различен език 

Когато го кажете на друг език, вашият приятел ще трябва да вземе телефона си, да отвори уеб браузър и да намери услуга за превод, за да разработи това, което току-що казахте. По същество печелите битката чрез пълномощник, просто защото той ще отнеме толкова време, за да го разбере. 

На холандски например, бихте искали това: "И да не се виждаш"

Можете да го кажете на езика на любовта - френски: "Je t'aime davantage"

Какво ще кажете за италиански: "Ti amo di più"

Или португалски: "Eu te amo mais"

Има безкрайни езици, които бихте могли да използвате, и дори можете да разгледате език, който означава нещо специално за вас - място, което сте посетили например на почивка, или езикът на любимата ви страна. 

Ако искате да използвате преводачески услуги за това, уверете се, че казвате какво всъщност искате да кажете. Понякога думите и фразите могат да се изгубят в процеса на превод и в крайна сметка няма да имат много смисъл. 

Равнопоставена връзка

Любовта, която имате един към друг, не трябва да бъде нещо повече от мен. Това би могло да бъде еднаква връзка - където обичате, уважавате и се уважавате еднакво, не повече от другата. 

Взаимоотношенията трябва да бъдат равни, по какъвто и да е начин. Човек се захваща, когато другият има трудно време и обратно, но вие затваряте редици и се борите с всяка препятствие - в екип. 

Когато ви каже, че ви обича повече, можете да отговорите с нещо като: 

- Какво ще кажете, че сме съгласни да се обичаме еднакво?

Ако вашият човек е по-скоро логичен, отколкото емоционален човек, съгласието ви за равенство между двете категорично ще привлече вниманието към част от мозъка, решаващи проблема. 

Какво to Say When He Says I Love You More 3

Конкуренция! 

Разбира се, че е разумно да си спомним, че любовната конкуренция не винаги е здравословна в рамките на една връзка, особено когато тя започва да засажда малко, без да се поддава на съмнение. Не трябва да бъде конкурс - кой от вас обича другия още - въпреки че няма нищо нередно с шега любов,. 

Уверете се, че когато играете с любимите ви любовни любовници, че един от вас не отнема прекалено сериозно време за игра. Не отнема много време за постоянна шега или джипа, за да изглеждате като нещо, което не е толкова жалко, така че опитайте да поставите конкурентните си страни и да отговорите с нещо като: 

"Обичам те много, но това не е необходимо да бъде конкурс. Обичаме си един и същ - бих направил същото за вас, както бихте направили за мен ... Надявам се! ) "

Високото лице помага да се прибави въздух на хумора към случая и това е страхотно, когато не искате потенциално сложна ситуация да се обърка. Какво е любов без малко смях така или иначе? 

До Луната … 

... и никога няма да се върнем! 

Има нещо много романтично за идеята за безкрайност - пространство, любов, дух. Всички очевидно безкраен, без край. 

"Обичам те до луната и никога няма да се върнем!" е чудесен начин да се разпръсне кой-обича-кой-повече дебат. Малко е като "до безкрайност, без обратно", но по малко по-възрастен начин. 

Какво to Say When He Says I Love You More 1

Действията говорят повече от думите

Така се казва старата поговорка, нали? И това е вярно. Действията наистина говорят по-силно от думите, отколкото от КАЗВАШ приятелят ти, че го обичаш повече, отколкото те обича, защо не го покажеш вместо него? 

- Ще видиш колко много те обичам.

- Действията говорят по-силно от думите, скъпи. Скоро ще стане ясно, че те обичам повече ... "

Никога не знаеш, може би ще го изриташ назад и ще окуражиш някои романтични жестове, особено ако се занимаваш с играта на приятелката си. Има толкова много начини, по които можете да покажете колко обичате партньора си, независимо дали е повече, същото или дори по-малко. Какво ще кажете за раменния масаж? Вечеря готвена и готова за него, когато се прибере у дома? Една игрална нощ, в която двамата играете своя избор на игри за целия уикенд? Вземи творчество - намери нещо, което обича - наистина обича - и след това го обичай с него. 

Нищо не казва, "Обичам те," съвсем като прегръщане на странни хобита и интереси на другия човек!

-

Има много начини, по които можете да покажете на партньора си, че го обичате - и да му кажете - но не винаги е кой обича кой най-много, но колко силен сте заедно. И ако не сте казали на Вашия BAE, че ги обичате още днес, може би сега е идеалният момент? 

Leave A Comment

34 + = 39