Как да запазите връзката си от падане извън

Дори ако имате най-невероятната връзка с някого и сте луд привлечени от тях, когато се срещнете за пръв път, нещата могат да се разпаднат. Взаимоотношенията, както повечето неща, поемат работа. Често това е щастлива работа, но все пак е работа. Ако установите, че отношенията ви се плъзгат, ето някои чудесни съвети, за да го превърнете и да създадете прекрасната връзка, за която мечтаете.

Спрете ревността

Той е човек. Той има тестостерон. Той ще гледа на други жени, точно както ще се разпадне над Брад Пит (виждал ли си снимките от него през 20-те години на миналия век?), Зак Ефрон и други подобни. И нека да се изправим пред него: в един момент ще проверите бицепса на някой друг, точно както той ще провери задника на другата жена.

Това е различно от това, че той се разпали над другите жени и ви накара да се чувствате малко ... тогава е време да проведете чат и ако той не започне да ви обръща повече внимание:.

Също така, трябва да му се доверите, или той няма да се чувства щастлив. Това означава, че той трябва да може да прекарва времето си с приятелите си, да си отиде на почивка сам и каквото и да е друго. Докато вие сте важни за него и той винаги ви фактор в живота си, нека има място, от което се нуждае. Вярвайте, че той ще остане верен.

Не го свали

Да, той има навик или два, които вероятно ще се променят. Знаете ли кой е най-добрият начин да промените навика на някого? Насърчаване на това, което обичате да правят. Заличаването им за нещо, което рядко създава нищо друго освен тежки чувства. Насърчаването на някого, когато прави нещо, което обичате, от друга страна, създава много добри чувства. Тя създава желание за тях да правят повече от добрите неща. Казвайки на някого, че изглеждат секси в облеклото в салона, често е по-ефективно, отколкото да им каже, че изглеждат несериозни, седни на дивана.

По-лесно е да се каже, отколкото да се направи мълчание, когато се раздразните от навиците на някого, но ако държите устата си затворена, може да спре връзката ви да се разпада. Това също може да помогне за промяна на навиците, с които сте толкова раздразнени. Защото вместо да бъдеш глупак, изведнъж се превърна в някой, който подкрепя.

Вашата работа като партньори е да се издигнете един друг. Разбира се, може да се наложи да слагате крака си толкова често, но това не означава, че трябва свали го. Да кажеш, че спираш, е различно от това, че някой се е бръснал.

И едно нещо, което не трябва окончателно да направите, е да сложите човека на публично място. Дори шегите и сарказмът понякога могат да се окажат грозни. Не прекарвайте прекалено много вицове за това колко лошо е в кухнята.

Вдигни го

Вместо да сложите партньора си надолу, вдигнете го. Уверете се, че го комплиментирате поне няколко пъти седмично за нещо, което той прави, или нещо, което обичате в него. Това ще го накара да се чувства добре. Когато се чувства добре, той ще бъде вдъхновен да върши добри неща в отношенията.

Правете неща, които никога не сте правили преди

Когато нещата станат застояли, те умират. Трябва да продължите да се развивате както като хора, така и като двойки, за да се чувствате добре в отношенията. Един чудесен начин да помогнете с това е да свършите нещата заедно, които никога не сте правили преди, или където сте задълбочили умение.

Например, можете да отидете на почивка на място, което никога преди не сте били. Можеш да учиш френски заедно или да обединиш курсове за готвене. Можете да направите винопроверка, пътувания до интересни музеи или излезли от този свят концерти в близкия район. Можеш да се оттеглиш заедно или да построиш къща заедно.

Можете също така да изпробвате дейности, които напомпват адреналина ви и ви карат да се смеете, като боядисване, скачане с парашут или облицовка с цип.

Това са всички преживявания, които споделяте, които са забавни и ободряващи. Те ви дават нещо, за което да говорите и да изследвате заедно.

Не го държат в

Повечето неща в отношенията се нуждаят от по-малко говорене и повече. Можете да говорите за лошите неща или да ги промените. Необходимо е обаче да се говори за някои неща. И не само лошите неща. Трябва да споделите вашите мисли и емоции, за да се свържете с някого. Само не забравяйте, че мъжете често използват по-малко думи, така че не претоварвайте един човек!

Когато споделяте нещо, което ви безпокои във връзката, не забравяйте да го направите без злоба. Търсите решение, да не слагате някого надолу. Ако станете агресивни и започнете да слагате човека надолу, той ще отговори по същия начин. Много по-ефективно е споделянето на сърцето ви; споделяйки колко ви ранява нещо.

Важното нещо, което трябва да запомните, е да споделите. Особено нещата, които те правят щастливи, но и нещата, които наистина те разстроиха. Ти си отбор. Трябва да си там един за друг.

Дати

Да, знам. Чували сте го още преди: нощите са важни. Те наистина са. Ето защо отново ви казвам. Толкова много взаимоотношения избухват, защото хората спират да обръщат внимание. Те не се опитват да се печелят повече, затова забравят да правят забавните неща.

Започнете наистина да мислите за дати, които вашият партньор би обичал. Какво ще ги вълнува, ще ги включи, ще ги накара да се чувстват обичани? След това го направете.

Направете предизвикателство, където се събирате на всеки две седмици. Така че в един месец планирате една вълнуваща дата за вашия човек и обратно. Тъй като има четири седмици в рамките на един месец, опитайте да продължите и през останалите две седмици. Просто го направете малко по-проста. В края на краищата: понякога е необходима вечеря и филм или маратон на Netflix.

Дайте идеята, че всичко винаги е перфектно

В живота преминаваме през цикли. Няколко дни сме по-енергични от другите. Няколко седмици или месеци идват с повече препятствия, отколкото други. Взаимоотношенията са еднакви.

Докато съществуват начини да поддържате връзката си в добра форма, не можете да избегнете някои възходи и падения. Това е естествено. Карай с това. Направете най-доброто от него. Опитайте се винаги да се учите от него.

Вземи Секси

Той вече ви е видял в най-любимото ви бельо и когато сте имали стомашен грип. Аз го разбирам. Това не означава, че не иска да те види в секси бельо. Разбира се, че го прави. Точно както иска да те види, че се обличаш толкова често, за да може да те отведе в града и да те покаже.

Облечете се без причина толкова често. Купи малко хубаво бельо, което е било толкова често. И ако не можеш да си купиш ново бельо, остави го напълно ...

Дръжте сексуалния си живот жив. Четете книги за него. Уча. Това е изкуство.

Направете го интимно. Направете го вълнуващо. Направете го романтичен.

изследвам.

Запомнете, че завинаги не сте наистина завинаги в този живот

Казано е, че за да оцените наистина нещо, трябва да знаете какво е да го загубите. За щастие не е нужно да го губите - просто трябва да сте наясно, че можете да го загубите.

Отнасяйте се всеки ден като последния. Бъдете благодарни за всяка минута, която получавате с близките си. Наистина прегърнете сега.

Всяка секунда има значение.

Просто като се има предвид това ще промени начина, по който виждате вашия човек, вашите отношения и живота като цяло. В резултат ще реагирате по различен начин. Нещата, които са използвали за бъг, нямат значение. Вие се фокусирате върху извличането на максимална полза от него. И както правите, нещата се променят.

Обичам го

Да, знам, вече го правите. Но може би не по начин, който той разбира. И може би трябва да бъдеш обичан по начин, по който не те обича.

Гари Чапман написа книгата Петте езика на любовта което обяснява, че трябва да се чувстваме обичани по различни начини. Някои хора се чувстват обичани, когато получават подаръци. Други чрез физическо докосване. Някои се чувстват обичани, когато решите да готвите или почистите за тях (служебни задължения). И все пак другите се чувстват обичани, когато прекарвате в тях качествено време; когато се фокусира върху тях. И накрая, някои се чувстват обичани, когато изразявате любовта си устно или чрез писма и бележки.

Ако можеш, кажи на твоя човек да чете книгата с теб. Ако не можете да прочетете книгата себе си и да определите какъв любовен език сте и насърчавайте момчето да ви обича по начин, по който трябва да бъдете обичани. Едновременно изпробвайте различните езици на любовта на вашия човек. В края на краищата повечето от нас искат малко - всичко е хубаво, ако партньорът ни направи почивката си от домакинството, прекарва добро време с нас, разкажи ни, че сме страхотни, прегръщаме и държим ръката си и ни давате подарък или две.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2от Мария Монтгомъри - Мария е писател, режисьор и социален предприемач на свободна практика. Тя също е говорител на Общинският център "Малките ангели" и запален блогър. Можете да я намерите някъде между Кейптаун, Лондон и Л.А., където най-вероятно ще я намерите в хълмовете, гледайки към града, който обича. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

5 + 3 =