Как да разберете дали някой ви харесва

В един или друг момент всяка жена се пита: "Харесва ли ми? Това е един от най-объркващите, досадни и нервни въпроси, които можем да си зададем, но това е нещо, което постоянно се опитваме да разберем. Направете този въпрос малко по-лек и да получите отговора, който ви е необходим, с тези 25 начина, за да разберете дали той наистина ви харесва или ви вижда като приятел.

bd1f26fe88ed91d09b25f2dcc34b2532

 1. Той изглежда да се усмихне на теб. Много.

Не ме разбирайте погрешно. Винаги има хора, които се усмихват на всички и на всичко. Те ще се усмихват на непознати, ще се усмихват на най-глупавите вицове - дори ще се усмихват по време на теста по физика. Ако говорите с човек, който има една от тези безкрайни усмивки, той просто може да направи това, което е естествено за него, като се усмихва често на вас.

Но нека си го кажем: повечето хора не са такива. Ако го уловите често, може да е знак, че той е в теб, а гледката на лицето ти носи усмивка на устните му. Обърнете внимание и на усмивката му. Една от тези фалшиви, силни усмивки? Или е истинска усмивка, изпълнена с любов? Това наистина ще ви помогне да определите дали това е вярно, "аз като теб" усмивка.

2. Първата форма на флирт: тийзинг

Спомнете си отново в деня в двора на училището, когато момчетата ще гонят момичетата и ще ги нарекат имена, и всички казаха, че това е така, защото той ви харесва? Тя може да изглежда толкова детска градина, но дори и в по-късните ни години мъжете все още използват дразнене като форма на флиртуване. Ако той (шеговито) те дразни често, тогава може да е знак, че той се връща към корените си и използва дразнители, за да покаже, че се интересува от теб. Разбира се, ако той просто се откъсва от грубо нещо, отколкото вероятно не е в теб - по приятелка или по приятелка - и ви предлагам да избягате от хълмовете.

160ea5c4b754aa1c89786f803d5a1b0a

 3. Големи коментарии, които ви оставят да зачервят

От друга страна, може би говорите с човек, който е узрял покрай тромавите трикове и всъщност знае как да флиртува. Ако той много ви благодари - независимо дали е просто комплимент за това колко хубава изглежда косата ви в този ден или колко страхотно сте направили устната ви презентация - това вероятно е определен знак, че той се интересува от вас.

Искам да кажа, да - напълно е вярно, че хората ще се комплиментират за добре свършена работа или хубава тениска. Но един комплимент е едно нещо, един флирт е друг. Със сигурност може да разберете разликата по начина, по който тя се казва и какви думи се използват. Например:

Редовен комплимент: Харесва ми тениската ти! (Потупване по гърба.)

Готина комплимент: Тази риза изглежда чудесно за теб. (Усмивка)

Вижте разликата?

25441a69deb1b5d037a3613de43c28bb

 4. Игрално, случайно докосване

Когато ви харесва някой, искате да сте близо до тях. Това е само природата! Ако откриете, че вашият приятел приятелски или случайно ви докосва редовно, той просто може да бъде неговият начин да се опитате да се доближите до вас. Някои примери за игриво или случайно докосване ще включват:

-Бягайки зад вас и да ви вземем за забавна прегръдка.

-"Случайно" миете ръката си, докато вие двамата работите върху един проект заедно.

-Искайки да играе глупава игра като палеца или борба с рамото.

-Поставяйки ти на бедрото, след като си говорил с теб, докато седиш.

 5. Мъжете мразят телефонните разговори. Но Той не го прави?

Всички знаем колко мъже мразят да говорят по телефона. Когато ги помолите да ви се обадят, това е като издърпване на зъби. Или може би дори корен канал. Без никакви лекарства за обезболяване. (Да така е че лошо понякога, правилни дами?). Но по някаква причина той напълно ще ви се обади, за да говори. И той всъщност се радва на това и казва, че е имал хубаво време да ви говори. Не, не е бил отвлечен от космически извънземни, които са променили окабеляването в мозъка си. Това е толкова просто, колкото това: човек обича жена, човек отива до голяма степен, за да покаже, че му пука. Което ни води до случайни телефонни обаждания, където прекарвате 6 часа, говорейки за филми, спорт, музика, дрехи, училище, знаменитости - каквото и да било. Така че, вдигни телефона. Той със сигурност не ви се обади, защото мрази да говори с вас!

24c0e0d8aeb280942c93790828fa9c4d

6. Не само вашите основни текстови съобщения

Така че не всеки човек внезапно ще се радва да говори по телефона, защото му харесва или може би е твърде зает, за да ви се обади. Поставете: текстови съобщения, най-удобният начин да говорите с друго човешко същество.

Значи ти казваш, че често ти писа, нали? Е, нека първо да ви задам въпрос, преди да преминем към някакви заключения. Дали той ви текстове основните текстове като "Кога ще бъдете тук?" Или "Мога ли да си назаем домашното?" Или нещо подобно по този въпрос? Или ви текстова само защото? Ако ви изпраща добри утринни текстове, питайки как се справяте или какво правите, или се опитвате да започнете действителен разговор по текстово съобщение, може да е знак, който се интересува от него. Отново, нека направим един бърз пример.

Приятен текст: "Хей, идвате ли на партито на Марк?"

Вперен текст: "Хей Моли. Как си? Чудех се дали ще отидете на партито на Марк. Не мога да чакам да те видя!

 7. Обърнете внимание на неговата граматика

Когато човек обича момиче, той се опитва да я впечатли - всички ние знаем това! Но понякога не винаги става въпрос за невероятни жестове от този свят, които да привлекат вниманието ни и да ни впечатлят, и затова трябва да обърнем внимание на детайлите. Ако той често говори с жаргон, но наистина се опитва трудно да използва правилната граматика и пунктуация, когато говорите / изпращате съобщения, това може да е просто знак, който той се опитва да ви впечатли с ума си. Ето един пример, използвайки текстовите съобщения, използвани в номер 6:

Приятелски текст: "Уасуп да дойде на партито на Марк?"

Вперен текст: "Хей Моли. Как си? Чудех се дали ще отидете на партито на Марк. Не мога да чакам да те видя!

Забележете, че той използва лоша граматика в първия текст, докато вторият текст не само е значително по-дълъг от текстовите стандарти, но и използва правилна граматика и пунктуация. Вижте дами, дори нещо толкова просто и фино, тъй като това може да бъде определен знак, който той харесва и иска да забележите колко умен е той.

cc3d294e2ec133d9d3a7befbad70124a

8. Дори социалните медии могат да бъдат намек!

Независимо дали сте на MySpace, Facebook, Twitter или Instagram (или на друг популярен сайт за социални медии), ако той често харесва публикацията ви, това може да е знак, че той ви харесва. Разбира се, че понякога просто отиваме да превъртаме снимките, които харесват новините, за които смятаме, че са сладки или интересни, но ако той е направил целта да хареса почти всички ваши публикации - от снимки до актуализации на състоянието, може би се опитва да ви покаже, , Ако често ви изпраща коментари за публикациите ви, това е още едно чудесно знамение, което може да ви заинтересува!

7abd5243820c52e9e16521307531d6b1

9. Направете го или го счупете: контакт с очите

Вероятно сте чували това отново и отново, но контактът с очите е абсурдно важен, от първи дати до интервюта за работа. Ако забележите, че Ви гледа често и ви кара да имате контакт с вас, докато вие двамата говорите, това не само означава, че той обича това, което вижда, но се опитва да ви накара да го забележите.

Приятел: Очевидно ще говоря с вас, но вероятно ще се оглеждат в стаята или ще прекъснат разговора ви на друг приятел. Вероятно няма да се позабавлява с теб с очи в очите.

Повече от приятел: Ще ви накара да насочите вниманието си към вас и само към вас по време на разговор и вероятно ще го накарате да ви гледа често. (И може би и челюстта му е спаднала понякога - това се случва).

9b43cb515054f99a95bc82e23999180b

10. Него? Сложни и зрели? Няма начин!

Така че той е човекът, който да прави груби вицове и да се забърква с приятелите си през цялото време. Дори когато има момиче, няма да има нищо против да бъде неговият глупав, напълно незрял и донякъде гаден себе си. Но когато сте наблизо, всичко се променя. Изведнъж той се превръща в малко усъвършенстван човек, който е запазен и уважаван и може дори да каже на приятелите си да спрат със суровия хумор, докато една дама присъства. Това, приятели, е един от най-лесните начини да разберете дали някой ви интересува. В края на краищата той не иска да мислиш, че е някакво отвратително прасе без уважение към жената, така че знае как да го изключи, когато се приближиш. Не само трябва да се почувствате честно, че някой би направил това за вас, но се чувства уверен в това, какви са намеренията му.

11. Момиче? Какво момиче?

Когато сте приятели с човек, свикнете с този факт, че вероятно ще проверяват женските често. Те дори биха могли да ви направят забележка за това, колко сладки мислят, че момичето, което току-що е ходило, е. И няма да имат проблем да ви кажат, че планират да видят Саманта от кафенето по пътя. Но ако той се интересува от теб и иска да бъде повече от приятели, няма да чуеш нищо друго от него по отношение на друга жена. Всъщност може да забележите, че едно хубаво момиче ходи по-бързо, отколкото той.

Ако забележите, че всъщност не казва нищо за момичета или за запознанства в близко бъдеще, може би ще искате да го попитате дали той се интересува от никого. Отговорът му ще каже всичко!

12. Любопитно за състоянието на отношенията ви

Когато сте просто приятели, наистина няма значение дали сте женени с три деца или никога не сте били на среща в живота си. Никой наистина не пита и защо те трябва? Двамата от вас просто излизат като приятели, които имат добро време - нищо друго. Но ако вашият приятел иска да знае за състоянието на вашата връзка или ако се интересувате от някого, той може да се опита да улесни пътя си да стане ваш приятел. Ако той ви попита какво ще трябва да направи един човек, за да ви накара да бъдете негова приятелка, можете със сигурност да го приемете като знак, че той ви иска повече от приятели.

dbbee1fdaddc780ebce0f77fee859206

13. "Трябва да сме заедно. Майтапя се…"

Чували ли сте някога, че най-голямата лъжа, която някога бихте могли да кажете, просто шегува? Изглежда, добавянето на "просто шегувам" до края на нещо сериозно автоматично го превръща в невярна, смешна шега. Фактът обаче е, че 99% от случаите, когато някой казва, че просто се шегуват за нещо, наистина не са.

Това е казано, ако вашият приятел кашмири за вас и него като елемент, той всъщност може да иска да се случи. Например:

Двамата играете видео игри и внезапно започвате да се смеете на глас за шега само вие двамата ще намерите смешно. Когато вълната на смях приключи, той шеговито казва: "Ние ще направим съвършената двойка." Нека да се изправим пред госпожиците, вероятно не се шегува. И ако нещо такова нещо се случва по-често, бих го взел като определен знак, че те иска.

14. Къде отивате двамата?

Обърнете внимание на това, къде отивате. Правиш ли нещо като основен приятел, като например да отидеш на партита заедно, да излизаш в центъра или да правиш много други групови дейности с останалите си приятели? Или вашите hangouts са малко по-романтични, само с двамата? Ако по-голямата част от приключенията ви се правят в група, вероятно сте просто приятели - или той се опитва да не е толкова очевиден. Но ако ви помоли да направите много по едно нещо, той може да се опитва да ви опознае по-добре и да види дали двамата сте мач, направен в небето.

65fe4c5d5b16ff4354a6fe5923511b6a

15. О, не биваше да имаш!

Има огромна, огромна, огромна разлика между даването на приятел на услуга и правенето на нещо особено сладко за някого. Ако някой ден ти даде да се връщаш от работа, няма да се откажа и ще предположа, че той те харесва. Но ако той прави много хубави неща за вас редовно, като да ви купи тези специални обувки, които не можете да си позволите или да ви предложи да ви отнемат от работа всяка вечер, може да има повече, отколкото просто приятелски жест , Обърнете внимание на това, тъй като понякога това може да се обърка. Не бихте искали да грешите любезност към любовта!

16. Вашият рицар в блестящата броня

Това е мъжкият инстинкт, който защитава жената, която обичате - и ако забележите, че той се държи по-скоро като рицар в блестяща броня от най-добрия ви приятел, това е възможност той да е във вас. Може да е толкова просто, колкото да кажете на някои хора да престанат да говорят за нещо, което е свързано с вас, за да се сбъркате напълно с човек, който ви е обстрелвал публично. Каквото и да било рицарският му дълг, не го приемайте леко. Той не само направи това, за да ви защити, но ви впечатли и покажете, че се грижи за вас и вашата безопасност.

b9c8433b2ad3d8b8010e2d46e783a985

17. Зеленото чудовище прави посещение

Когато ви харесва някой, вие ревнувате - това е природата. Независимо дали става въпрос за невинни флирт или те говорят за това, че са с някой друг, малкото зелено чудовище се втурва веднага. Ако ревнува, че говорите с други момчета или споменавате други момчета, това е определена представа, че те харесва.

18. Спомняйки си най-добрите подробности

Помниш ли, когато ти му каза, че си разбил ръката, когато беше на 5? Да, просто си спомни това. Той също така си спомня за глупавата шега, която каза няколко месеца назад, който го накара да се търкаля на пода със смях по време на коледната вечер. Мъжете са известни в забравянето на нещата, особено в детайлите. Ако той изглежда да помни всичко това и повече, това е сериозен знак, че той се интересува от вас и всъщност слуша, когато говорите с него.

6153718a552685fb8b8a4548fcf0e1bc

19. Впечатлен ли си още??

Както много пъти сме казвали (и вероятно сте знаели доста време), хората обичат да впечатляват жените - особено тези, които се интересуват от тях. Ако той изглежда се опитва да ви впечатли, независимо дали е с дрехите си или като вземете гигантски камък * точно пред вас *, той вероятно се опитва да ви накара да го забележите по начин, различен от приятелски.

35d80a6d54ad384ac37960e4a0229b6b

20. Нуждаете се от помощ за това?

Този вид върви ръка за ръка с това, че ви помага повече от обикновения приятел. Но ако той изглежда готов да изпълни определени задачи - дори и най-скучните или трудни, като смяната на маслото или фиксирането на счупения ви прозорец - това е сигурен знак, който те харесва. Плюс това той показва колко мъжествен и удобен е той. Двойна победа!

21Само няколко минути..

В края на нощта или разговор с приятел, обикновено е лесно да се каже сбогом. Но когато се интересуваш от някого, никога не искаш да свърши. Бихте могли да бъдете заедно цяла нощ, без да кажете дума, и това би било най-доброто нещо. Ако той винаги се опитва да прекарва повече време с вас или да остане по телефона малко по-дълго, вероятно той много се интересува от вас.

137995b49cb5c940566758e538fd667b

22. Попитайте приятели и семейство за помощ

Няма по-добър начин да опознаете някого, отколкото да го запитате наоколо. Ако той е попитал вашите приятели и членовете на семейството ви да се опитват да ви опознаят по-добре, бих го взел като очевиден знак, че иска да бъде повече от приятели. Някои често срещани въпроси, които може да поиска от близките ви, включват следното:

-Има ли гадже?

-Какъв тип хора се интересува от нея?

-Какви са някои от любимите си неща за вършене?

-Имаш представа каква е съня й?

Не се изненадвайте, ако някой близо до вас каже така и затова е задал въпроси. Не е странно, той просто иска да знае повече за теб и да те изненада с нещо, което знае, че ще обичаш абсолютно. Това е страхотно разследване и наистина показва, че той ще отиде на още една миля да научите за вас!

fe88dfa0e33d9b75943c6f0b02f7769e

23. Поздравителна целувка

Приятелката ти просто те целуна. Като, госпожо. Напълно от нищото. Вие двамата вървяхте от къщи вкъщи, той те сграбчи и те целуна. Бяхте останали напълно безмълвни. И знаете ли, това наистина не се нуждае от допълнително обяснение. Или той беше изпит от ума си, или той искаше да те целуне за известно време.

24. "Харесвам те."

Ако той се каже, че ви харесва, тогава, той ви харесва. И това е всичко. Без повече разпити или чудеса. Това е почти всичко на масата в този момент и зависи от вас да решите как ще реагирате. Най-малкото няма да имате този задържащ въпрос в задната част на съзнанието си, нали? Дори и да е напълно неудобно, това е огромно облекчение за раменете ви - и това е нещо, за което трябва да ви благодаря. Нека само се надяваме, че човекът, с когото сте приятели, има кураж да излезе и да го каже, както е! (Да, мъже, ние напълно оценяваме един човек, който прави това. Бъдете смели!)

220b1674a2c15addd17aa6b09b4aed42

 25. Просто го попитайте

Това е вярно. Понякога достатъчно е достатъчно и просто се нуждаете от отговорите. Ако не се качва, просто го помолете да ви каже, за да можете да се откажете от чудесата.

Може да се мъчеше да се мъчиш да седиш, за да се чудиш дали приятелят ти желае, че двамата си "повече от приятели". Не е задължително обаче да е трудно. С тънки намеци, като игриво дразнене и докосване да излезете от пътя си, за да ви направим страхотни благосклонности, има много начини, по които можете да поставите любопитството си да си починете - а може би и да си направите приятел.

Дами - какви са някои чудесни начини един приятел човек ви доказва, че той иска да бъде повече от приятели?

Leave A Comment

8 + 1 =