Как да бъдем по – добра приятелка

Предишна1 от 2Следващия

Взаимоотношенията са трудни и ако чувствате, че не вършите своята част, тя може да стане поразителна. Уверете се, че вашите приятелски задължения са под контрол и станете приятелка, която винаги сте мечтали да бъдете с тези 15 стъпки, за да бъдете по-добра приятелка.

c481869df1a59403b66f1eeac72c161c

1. Остани горещо, скъпа!

Знаеш какво казват, никога не трябва да се променяш за никого - и това е абсолютно вярно. Все пак можете да правите каквото е необходимо, за да се уверите, че търсите най-доброто за партньора си. В края на краищата той мисли, че сте най-красивата жена в света и щастливо те държи на ръката, където и да отива. Той иска да те подмамва с цялата си женска красота, така че защо да не изглеждаш най-добре? Независимо дали удряте фитнес залата, променяте хранителните си навици или просто се обличате веднъж за известно време, той със сигурност ще го оцени (и, разбира се, ще се наслаждава дори на похвалните права).

52737c09409c99aa4de60590a9ce0acc

2. Вярвайте му

Нищо не е по-досадно и по-бързо разкъсва връзката, отколкото партньор, който не се доверява на любовника си. Доверието е важно. Това е стъпаловиден камък на всяка велика връзка, така че ако липсва в този отдел, може да искате да скъсате връзките, преди да се затопли. Да не говорим, че никой не иска да бъде с жена, която постоянно се съмнява в лоялността си, въпреки че той ви е дал 110% от своята любов и внимание. В крайна сметка той просто ще мисли, че сте луд и не ми пука.

d915b60f56adfacc065398a1ff3478ea

3. Дайте му малко пространство и бъдете независими!

Независима жена? Огромен се обърна към мъжете. Разбира се, че искате да се намирате възможно най-близо до приятеля си и да прекарате много време с него, но всеки има нужда от своето пространство. Покажете му, че можете да бъдете независими и успешни, без да сте залепени за бедрото му и той ще ви пожелае още повече. (Той също така ще се радва на тези риболовни пътувания с момчетата!)

642cccb909d90179e5377f86fc209bd7

4. Застанете по неговата страна - без значение какво

Една страхотна приятелка, която наистина и наистина се грижи за любовника си, ще застане настрани, без значение какво. Дори да има слухове, идващи от всякакъв ъгъл, или току-що е загубил работата си, тя ще бъде там, за да го насърчи и да го защити до края. Това ще го накара да се почувства щастлив и сигурен, като същевременно ви издигне до съпругата на сънищата си. В края на краищата, не всички ние просто се нуждаем от някой, от когото можем да зависим през цялото време? Някой, който няма да се отпусне при първия белег на бедствие? Приятелят ви търси този човек и вие трябва да го направите.

78d6798e475d22fd851d7e6c8d45b14f

5. Обичайте Го

Вероятно си мислите за себе си: "Е, разбира се, че го обичам! Това е лесен и (вид) глупав върх! "Помислете отново. Има разлика между любовта на някого и показването на някой, когото обичате. Мислиш ли, че може да прочете мислите ти? Разбира се, че не! (Макар че някои жени са все още под впечатлението, че техният човек трябва да е в състояние да разбере какво мислят.) Трябва да му покажете, че го обичате, независимо дали е с много прегръдки и целувки, сладък романтичен жест или дори нещо над върха - хей, момчета също като прекрасни изненади!

6. Любовта си

Никой човек не иска да бъде с жена, която поставя собствената си стойност в човека, с когото е тя. Това показва крайна липса на доверие и чувство за нужда, което никой никой не иска да се справи. Първо обичайте себе си и той няма да може да спре да те обича и вие.

fe7337d869c8040915d2ebd379c2cfee

7. Бъдете възвисяващи и позитивни

Имали ли сте някога един от тези приятели, който е постоянно отрицателен? Независимо какво се е случило, те щяха в крайна сметка да се смучат и да имат нещо негативно да кажат. Можете ли да си представите да влезете в отношения с нещо подобно? Говорете за сваляч! Вашият човек се нуждае от жена, която ще освежи деня му - не носете дъжд. Това не означава, че нямате право да имате лош ден всеки път и за известно време, всички ние имаме такива. Но по-голямата част от живота ви трябва да бъде изпълнена с позитивност и вдъхновяващ дух, който ще го накара да пожелае по-добре своя (и вашият) живот!

a0d81725e89f20dbefa33ab759486e1f

8. Насърчете го

Това върви ръка за ръка с това, че е възходящо и позитивно и е съществена черта на съвършената приятелка. Независимо дали просто се нуждае от допълнително насърчение, за да завърши последната си училищна задача или има нужда от сериозно насърчение да завладее финалите си, трябва да сте там, за да го развеселите. В края на краищата жената трябва да е по-добър от мъжа; защо не бихте искали да го включите в правилната посока? Най-добрата част е, че ще можете да извлечете положителните ползи заедно и да имате много възнаграждаващо бъдеще.

Предишна1 от 2Следващия

Leave A Comment

5 + 3 =