Дали приятелят ми наистина ме обича?

Ето един сценарий, който може да ви е познат: вие сте в отношения за известно време и сте сигурни, че сте влюбени в гаджето си, но не сте сигурни дали той наистина обича Вие. Може би той още не е казал, или може би не е особено романтичен - независимо от причината, вие започвате да се съмнявате в чувствата му към вас. Несигурността в отношенията е доста обичайна и често се дължи на липса на интимност и комуникация. Има обаче няколко прости признаци, които могат да разкрият, че той наистина се чувства за вас.

Той не е казал думата "L", но често ви казва колко сте специални и колко много имате предвид за него. 

Любовта е сложна концепция и означава различни неща за различните хора. Някои хора могат да очакват земята да се движи, когато те са влюбени; други могат да имат по-практичен и отложен подход, който не включва големи романтични жестове. Въпреки че е безспорно удивително усещане да чуете тези три вълшебни думи от някого, понякога трябва да изглеждате малко по-дълбоко, отколкото добре износена фраза. Ако вашият приятел ви каже, че се грижи за вас и че той не може да живее без теб, има шансове да има дълбоки чувства към теб - той просто не се е ограничил до три думи.

doesmyboyfriendloveme_1

Той всъщност не говори за чувствата си, но той е привързан и има много сладки, замислени неща за теб

Някои хора просто не могат да изразят как се чувстват с думи, и така изразяват любовта си чрез действия. Това може да причини много проблеми в отношенията, тъй като често хората не разбират как другият изразява любовта си. Ако обаче той винаги е там за теб, когато трябва да поговорим, ако той не излезе от пътя си, за да те направи щастлив и винаги е любезен (целуваш, прегръщаш и гадно), най-вероятно няма нужда да се безпокоиш за отдадеността му Вие. Той те обича, но го показва по свой начин.

doesmyboyfriendloveme_2

Той казва, че те обича, но поведението му казва друго

Така че той казва, че те обича, но не можеш да го повярваш, защото неговите действия го карат да се съмняваш в думите му. Той може да те свали, да те пренебрегне, да те флиртува с други момичета и да те неуважи, докато все още провъзгласяваш любовта си към теб. В този случай действията определено говорят по-силно от думите. Просто казвайки "Обичам те" не е достатъчно - той трябва да го каже и да го показва в действията си всеки ден. Не си струва да останеш в отношения с някого, само защото те казват, че те обичат.

doesmyboyfriendloveme_3

Каза, че те обича, но те принуждава да правиш неща, които не искаш да правиш

Ако вашият приятел някога е казал: "Ако ме обичате, ще го направите", тогава той вероятно не се интересува от теб толкова, колкото се твърди. Никога не би трябвало да доказвате любовта си на никого, особено ако се опитат да ви манипулират, като ви накарат да се почувствате виновни, че не правите нещо. Любовта трябва да ви накара да се чувствате щастливи и безгрижни и прекрасни, без страх и притеснение и натиск. Ако някой наистина те обича, те ще уважават вашите решения и ще те обичат за това кой си.

doesmyboyfriendloveme_4

Той казва, че не знае точно каква е любовта, но никога не се е чувствал по този начин за никого

Лесно може да се стигне до заключения, когато не чуваме "Обичам те" обратно - може би си мислите, че той не те обича, или че не си достатъчно добър или нещо също толкова негативно и саморазрушително. Опитайте се да го погледнете от съвсем различна гледна точка - възможно е той да не е напълно сигурен каква е любовта и той не желае да каже, че те обича, без да го има предвид. Ако той е честен достатъчно, за да сподели това с вас, както и да ви успокои за ангажимента си към вашата връзка, може да има потенциал - просто го дайте малко време.

Прави My Boyfriend Really Love Me_5

В крайна сметка никога не можеш да разбереш със сигурност дали някой те обича или не - можеш само да им вярваш и да ги съдиш по техните действия. Доверието е важна част от всяка връзка и се изгражда с течение на времето. Ако имате добри взаимоотношения, с човек, който винаги ви е лекувал добре, ви е накарал да се почувствате специални и да сте показали обич, етикетът на "любовта" не би трябвало да има толкова значение, колкото това, което чувствате.

И кой знае - може би един ден, онзи човек, който не е съвсем сигурен какво е любовта, най-накрая може да каже тези думи, които сте чакали да чуете и наистина да ги кажете.

Прекрасни изображения, произхождащи от http://www.pinterest.com и http://www.weheartit.com 

Leave A Comment

98 − 94 =