Близнаци в любовта

голямБлизнаци. Човекът, който изглежда е животът на партията, човекът, който всеки миг моментално гравитира до момента, в който влезе в стаята. Неговият неустоим чар? Неговият безупречен ум прелива от увлекателни идеи? Или може би той е интелигентен човек, винаги имайки нещо интересно да говори и обичайки всяка секунда разговор с компанията си? Ще бъдете изненадани да научите, че всъщност са и трите, тъй като мъжът на Близнаци е очарователен, красив човек, който винаги се занимава с интелектуален разговор с връстниците си.

голям-2

Видът на жената Близнаци има нужда

Човекът Близнаци има невероятно високи стандарти и не само се разрешава на никого.

Той не търси жена, която е само дълбока кожа. Той се нуждае от стимулиращ разговор - той го жадува. Той няма да бъде развълнуван да говори с красива жена, която няма какво да каже. Той иска дама, която може да седне и да чати с часове, да говори за всеки аспект на света и да обсъжда плюсовете и минусите. Той се нуждае от интелигентна жена, която да може да се придържа към него, и жена, която може да стои до него в социална ситуация и да се чувства напълно комфортна. Като човек от Близнаци има склонност да се отегчава лесно, скачайки от партньора на партньора, той се нуждае от дълбока жена, която има много да каже и желае да опита нови неща (в и от спалнята).

голям 3

Близнаци в една връзка

Той е невероятно флиртуващ и обича да бъде център на вниманието в социални ситуации. Всъщност не би било необичайно да се намери човек от Близнаци, който да флиртува от едно момиче на друго. И поради тази причина е трудно за Близнаците да намери дама, с която е готов да се установи. Дори когато открие някой, който наднича на интереса му, изключително трудно е да се влюби човек от Близнаци. Това е просто защото този знак изпитва трудности с емоциите си и разчита на логиката преди всичко, затова той ще работи в кръгове, опитващи се да се борят с усещането за любов.

Това не означава, че датирането на Близнаци е загуба на време. Всъщност жените, които датират един мъж на "Близнаци", ще забележат, че връзката е сравнително лесна, а мъжът на "Близнаци" рядко повдига аргументи. Дори когато възникне спор, той ще може да работи нещата в спокойна и хладна материя без катаклизъм - което е очевиден плюс.

Той е забавен и смел любовник и ще има изключителни романтични жестове, за да изненада своята дама. Като се каже, не очаквайте същата стара шум и барабан, когато става въпрос за гаджето на Близнаци. Той ще стимулира ума ви с разговорни и след това ще ви изненада с романтичен жест (вероятно), за разлика от всичко, което сте виждали преди. Въпреки това, не четете твърде далеч в тези романтични жестове, тъй като смелостта и възбудата са само част от природата на Близнаци и това е нещо, което често прави.

Това може да ви остави да мислите, че човек от Близнаци е склонен да измами. Въпреки това, когато един Близнак намери дама и влезе в една връзка, той е напълно надежден и надежден във връзката. Той ще се съсредоточи върху избраната от него жена и няма да се страхува да ви информира дали има проблем в отношенията, в който случай той ще се опита да реши проблема или да излезе, преди да стане твърде затоплен.

Близнаци в леглото

Ако има нещо сигурно, Близнакът е изключителен любовник между чаршафите. Той гледа на сексуалните срещи като забавно приключение, винаги готово да опита нови неща, независимо дали става дума за нова позиция или за нова играчка. Той няма да се задоволи с типичния начин на създаване на любов и много по-скоро ще излезе с нови и завладяващи идеи, за да стимулира себе си и партньора си. Това е казано, мъжът на Близнаци не е егоист в най-малката и обръща особено внимание на това, което му харесва неговият партньор. Той няма да спре от нищо, за да се увери, че господарката му е доволна от края на нощта.

Най-добрият начин да се превърне човек в Близнаци е чрез съзнанието му. Той няма да се развълнува от новото копринено парче бикини и няма да се интересува от сексапилната лента. Той много би бил по-скоро дразнещ от мръсни дискусии или сексуални игри, които го стимулират. След като се включи, наистина няма да разказва какво ще измисли човекът на Близнаци. Просто знайте, че сте в една вълнуваща вечер, която скоро няма да забравите.

голям-1

Отрицателна страна на Близнаци

Умът му е толкова умен и винаги скача от една идея в друга, което може да означава само едно нещо: Близнакът се отегчава лесно. Това може да бъде огромен проблем, особено когато става дума за взаимоотношения, тъй като отегчен човек няма да остане дълго време (независимо дали е негова работа или жена си). Това несъответствие със сигурност е най-големият недостатък на Близнаците.

Друга отрицателна страна на Близнаци е, че той е изключително флиртуващ и малко разярен. Това всички корените обратно към неговия свръхктивен ум, който се отегчава лесно. Той обича да използва очарованието си около жената около себе си, но мъжът лесно се отегчава с жена и скоро ще скочи в следващата, ако не стимулира ума си. Това може да накара мъжът на Близнаци да изглежда повърхностно и жените да го означават като "играч". (Което, разбира се, никога не е добро нещо, особено в отношенията свят).

Съвместимост

Близнаци и Овен: Тази двойка е построена, за да продължи. Двамата от вас имат интелектуални умове, които се отегчават доста лесно. Двамата от вас ще могат да се стимулират помежду си (в и от спалнята) и да имат много вълнение в отношенията ви, тъй като и двамата непрекъснато се стремите към вълнение и приключения.

Близнаци и Лео: Двамата ще имате хармонична връзка, която работи прекрасно. Определено ще има много забавни времена в отношенията ви, тъй като и двамата сте готови за следващото приключение в живота!

Близнаци и Водолей: Вие сте двамата мислители, затова ще можете да се държите взаимно заети - особено когато става дума за комуникация. Това стимулиране ще гарантира, че никой от вас не се отегчава и вие ще се излекувате един друг брилянтно. Освен завладяващите разговори, Близнаци и Водолей ще измислят нови и забавни идеи, за да поддържат връзката си силна.

Близнаци в орехова кост

Може да изглежда трудно да хванете Близнаци. Те са изключително флиртуващи, очарователни и интелектуални и не изглежда да искат да бъдат вързани. Въпреки това, точно като всеки друг, Близнаците търси съвършената жена и иска да се установи накрая. Той просто трябва да намери интересна и интригуваща жена, която може да задържи интереса си. Тя трябва да може да се придържа към интелектуалните си разговори и не може да се срамува в спалнята. Също така, тя трябва да е готова да поеме романтичните си жестове и да позволи на Близнаци да има достатъчно пространство и свобода във връзката.

Книга за изображения: Анди, ToInfinity & Beyond, Натали Линик, Емина Карталава.

Leave A Comment

− 9 = 1