9 знака, че сте намерили своя бъдещ съпруг

Така че вие ​​сте виждали този човек от доста време и вие наистина го харесвате; но той е "единственият"? Вместо да седите там, за да разпитате себе си и вашите взаимоотношения, проверете тези 9 знака, че сте намерили своя бъдещ съпруг и сте направили решението по-лесно за себе си.

6aff6989d0fc0c17477a69f161704b60

  1. Можете да бъдете около себе си

Със сигурност няма да искам да бъда в отношения с някого, когото не бих могъл да бъда наоколо, да не говорим да прекарвам живота си с тях; би ли? Абсолютно не! Ако сте сто процента комфортно около мъжа си и не чувствате нуждата да скриете нищо за себе си - доброто и лошото - тогава това е наистина добър знак, той може да бъде ваш партньор на живота в края на краищата.

  1. И те обича за кого си

Разбира се, това няма да означава много, ако може да сте сами около себе си, но той не ви приема за вас. Ако сте съвсем сами около себе си - той познава всички ваши недостатъци, всичките ви тайни, всички глупави неща, които ви карат да се смеете - и той всъщност обича и ви приема за това, тогава вероятно е добра идея да запазите този човек наоколо. Наистина няма нищо, като някой да те обича за теб, без значение колко уникален или странен или смешен може да си.

a06b3cf018bdfa66b4c94f4713e33a23

  1. Той те прави щастлив

Когато имаш лош ден, той е първият, на когото тичаш. Той може незабавно да ви накара да се почувствате по-добре просто като ви сграбча и ви вкара в дълбока, любяща прегръдка. Можете да говорите с него за проблемите си и той ще ви накара да се смеете, когато дори не искате да се усмихвате на лицето си. Той те прави щастлив - може би не през цялото време, но добрите времена определено надминават лошите времена. И дами, винаги трябва да сте с някой, който те прави щастлив!

  1. Той слуша и ви зачита

Винаги бъдете с човек, който уважава вас, независимо дали го познавате за един ден или за 40 години. И ако всъщност слуша това, което трябва да каже, и уважава това, което му казвате и всички ваши мнения, той е човек, който трябва да имате наоколо. Уважението е една от най-важните части на връзката, така че ако няма уважение, тогава трябва да ходите по-рано от по-късно.

27bc079454ce7bbd0eab7b8209bb443c

  1. Има несъмнено съвместимост

Дори след месеци на запознанства все още не можете да преодолеете колко невероятно привлекателен е той. Дори и след 40 дати заедно и текстообработка през целия ден все още има много забавно и разговор. Съществува неоспорима съвместимост, когато става въпрос за външен вид и разговор. Двамата се забавлявате, правите абсолютно нищо заедно и просто се наслаждавайте на това, че сте един с друг. Това ли е човек, с когото ще бъдете привлечени след 20 години? Вероятно. Ако това стане толкова силно, има голяма вероятност той да продължи в положителна посока в продължение на много години напред.

  1. Няма скитащи очи

Когато сте напълно влюбени в някого - и вие не го питате по никакъв начин - не мислите за измама. Не мислиш, че си с някой друг. Искам да кажа, все пак може да бъдете привлечени от други хора, това е човешката природа; но никога няма да мислите за това да действате върху тези мисли или страсти. Обичаш твоя човек и го искаш само.

  1. Можете да получите през лошите времена

Взаимоотношенията минават през доста тежки времена. Ще има много аргументи, несъгласия, битки, вие го наречете! Но отношенията, които могат да преминат през лошите времена винаги излизат по-силни. Това са отношенията, които са изградени така, че да издържат. Ако го завършите с най-невероятния аргумент или не можете да преживеете изключително трудно време, тогава не сте в отношения, които са предназначени да продължат до края.

216581f57b8052c23e6504c3eff03978

  1. Споделете същите бъдещи цели

Това са много прости момичета: ако имате съвсем различни цели за вашето бъдеще, вероятно няма да работи. Трябва да намерите някой, който споделя сходни интереси и цели като вас, така че вие ​​двамата можете да работите върху тях ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Ако отивате в противоположни посоки, как може да мислите, че ще прекарате остатъка от живота си с този човек? Това е просто студената твърда истина. Затова решавайте дали вие двамата сте на една и съща страница и имате подобни цели за бъдещето си, преди да решите дали вашият човек е или не "остър материал".

  1. Искате да споделите остатъка от живота си с Него

Да, знам - стигнахте до тази статия, защото искахте да ви помогна да вземете решение дали този човек да бъде бъдещият ви съпруг. Но в крайна сметка зависи от вас! Това също е огромно решение; така че не го приемайте леко. Помислете добре: това ли е някой, с когото бихте могли наистина да прекарате остатъка от живота си? Бракът е голям ангажимент - той се надявам да бъдете до смъртта, докато не участвате (въпреки че не работи така през цялото време, разбира се) - така че наистина помислете за това, преди да решите дали искате този човек да бъде ваш съпруг. Решете дали искате той да бъде човекът, с който се събуждате всяка сутрин, и човекът, който заспивате всяка вечер.

Дами, които са женени - откъде знаеше, че е "единственият"? Споделете вашите преживявания с нас!

Leave A Comment

36 − 33 =