8 Признаци все още сте във фазата на медения месец

Фазата на медения месец. Всички сме чували този термин преди, но какво наистина означава? Наистина ли са всички пеперуди, дъги и усмивки? Вие betcha �� Разберете дали вие и този специален човек в живота си сте в така наречената "фаза на медения месец".

69a6cc1e37d8208b67d8fd8996d2c95a

1. Никога не се бори

Бой? Кой може да влезе в спор, когато има толкова много абсолютно щастие и непрекъснато прегръщане и усмивка? Това е вярно. Когато сте във фазата на медения месец, вие не се биете един с друг. Единственият аргумент, който сте ограничили, е страховитото "Не, обичам ви повече" и нека просто да бъдем истински - това всъщност не е борба!

2. Винаги говорите

Когато сте в тази любима фаза, просто не можете да получите достатъчно един от друг. Независимо дали сте лице в лице да говорите или да се обадите един на друг по телефона, комуникацията никога не спира. Дори когато сте в клас или сте останали на работа, текстовите съобщения продължават да са огромни. Ще останете до неделни часове на нощта, за да можете да разговаряте с любовника си, дори ако това означава да се ограничите до 3 или 4 часа сън през нощта. Кой се нуждае от сън, когато любовта на живота ви е от другата страна?

3. Винаги се докосвате

Не се натрупва достатъчно един от друг, не просто спира да комуникира; това е и докосването. Всеки път, когато виждате партньора си, не можете да си помогнете, а да сграбчите ръката си. Двамата постоянно прегръщате ръце един около друг с прекрасни прегръдки и дълго прегръщате, че Хълк дори не може да се разпадне. Вашите любовни устни са пристрастяващи и сте привлечени към тях всяка втора част от деня. Ако не можете да извадите ръцете си от любовника си, то това е сигурен знак, че сте все още във фазата на медения месец.

4. Така. Голяма част. сладост.

Когато се чувствате комфортно в една връзка, понякога комплиментите и причудливостта отслабват малко. Вие не смазвате партньора си в комплименти за новата си прическа и не ги уверявате, че те са най-добрият човек в целия свят. Но това не е вярно за двойката, която все още е във фазата на медения месец. Тяхната сладост е нагоре към хората около тях, но те не ги интересува. Те ще продължат да се комплират помежду си и да бъдат като НИЧИ като човешки възможно 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Дори и донякъде болезнена шега се изплъзва от езика и дори тази нова обикновена червена фланелка не минава през очите на партньора ви без комплимент.

5. В спалнята все още има пара

Огънят в спалнята има тенденция да се стопява след няколко години в една връзка, но когато сте във фаза на медения месец, вие двамата не изглеждате достатъчно! Един ясен и категоричен знак, който все още сте в медения месец, е дали нещата все още са горещи и пикантни в спалнята. Вие сте "ИТ" през цялото време и вие се опитвате нови неща един за друг всяка вечер. Изглежда, че става по-добре всеки път, когато го направите - дали сте в спалнята или не;)!

6. Винаги се смее и се усмихва

Не забравяйте, че наистина побърканата шега, който ви разказа партньорът ви по-рано? Знаеш ли, онзи, който те накара да се разсмееш, макар и други да не се хлъзгат дори леко? Не знам защо, но когато сте във фазата на медения месец с любовника си, всичко, което те казват, е смешно. Всеки път, когато ги гледаш, се усмихваш. Има постоянен поток от смях, кикотене и усмивки, които просто не могат да бъдат изключени.

7. Не се дразни

Независимо дали е вашият малък брат, майка ви, най-добрият ви приятел или вашият значителен друг, да сте около някой твърде често, може да получите малко досадно. Тези сладки неща, които те правеха изведнъж, те карат да се сблъскате и просто искате те да спрат. Е, когато сте на медения месец, това просто не се случи. Нещата, които МОЖЕ да ви дразнят няколко месеца или години, са все още най-сладките неща и не можете да получите достатъчно от тях. Сериозно те биха могли да направят или да кажат най-досадното нещо на планетата и дори няма да мигате око. Вие все пак ще ги гледате с толкова много щастие и любов, докато някой друг ще се крие с главата си под възглавница.

8. Винаги Ви гледам най-доброто

Винаги носете най-хубавото си облекло - никога не тези потници с омасленото петно ​​върху тях. Опитваш се да направиш косата поне малко по-мека, а (за дамите) предпочиташ да те видят с вашия грим. Вашият апартамент е абсолютно безупречен; така е колата. Искаш всичко да изглежда перфектно за твоя любовник. Аз не казвам, че хората извън медения месец не пазят хубавите си неща и остават красиви 24/7, но това е много по-често за тези в тази фаза.

Какво мислите, че сте признаци за фазата на медения месец? Вие сте във фазата на медения месец с любовника си?

Leave A Comment

46 − = 42