7 Нещата, които неговите флиртуващи движения могат да ви разкажат за Него

Има нещо за флиртуващата игра, която може да е трудна за разбиране; те наистина ли флиртуват или винаги ли са такива? Трябва ли наистина да приема флирта му като знак, че той ме харесва? Дамите - разбирането на флирта играта е трудно, но с тези 7 неща, които флиртуващият му ход може да ви разкаже за него, няма да имате повече притеснения.

4543690b8605407dbdb9ecb45a908970

Той ви дава пълното внимание

Ние всички знаем, че момчетата наистина не искат да слушат жените да продължават и да разказват за своите истории или чувства, но ако някой наистина се държи така, сякаш се грижи и ви дава цялото си внимание, това означава, че той определено се интересува от вие и искате да знаете всички подробности.

Той може да ви даде и цялото си внимание, като ви измъкне от приятелите си, за да каже добра утрин и да ви почака малко, или да не обръщате внимание на други момичета или приятелите му, когато сте наблизо.

Той е славен

Тя може да е малко детска градина, но това е просто човешка природа за момчета да играят наоколо с момичето, което харесват. Виждате ли, някои момчета просто имат трудно време да стигнат до истинския флиртуващ и сладък разговор, така че да бъдете игриви е просто идеята. Той вероятно ще направи някои вицове около вас или просто ще бъде много глупав, проверявайки дали сте гледали всеки негов безумен ход. Не само че играете знак, който ви харесва, но също така показва, че той иска да ви накара да се смеете - и всички знаем, че една жена обича човек, който може да я накара да се смее!

Но обърнете внимание: ако той е игрив с буквално всички, може би е, че той има глупост личност и обича да бъде goofball 24/7.

Той ви призовава към име на PET

Това е малко трудно, защото всичко зависи от името, което ви призовава. Нещо по-често като "секси" или "маце" наистина не е знак, че той се интересува от вас и вие сами. Да, флиртува, когато ви се обажда на тези имена, но той вероятно се обажда и на няколко други момичета, които също го наричат ​​- всъщност може дори да не знае името ви изобщо.

От друга страна, ако ви се обади истинско име на домашен любимец, направено специално за вас, можете да залагате на късметлиите си, че той се интересува от вас сто процента.

ac44cf00d8288f250bab48a80bc1061e

Той те ухажва

Подобно на това, че си игрив, един от сигурни начини за пожар, с които да флиртуваш с някого, е да ги дразниш! Нищо сериозно не боли, разбира се - но се кикотене, преди да ви помага след пътуването или просто да каже нещо глупаво за вас, което ще ви накара да се смеете, е част от флиртуващата игра.

Той истински ви изпълнява

Човек, който комплиментира една жена, очевидно е мъж, който се интересува от споменатата жена; но всеки комплимент има значение зад него. Обърнете внимание на комплиментите, които ви дава.

- Изглеждаш секси - искам тялото ти.

"Обичам новите си обеци, те изглеждат страхотно!" - Той забелязва по-малките подробности, защото той наистина ви харесва.

ИГРАЧКОТО ГРИЖИ

Голяма прегръдка с мече, прегръдка с едно въоръжение, малко притискане на ръката - всички те са начини, по които човек ще се забавлява, докосвайки момиче, от което се интересува. Но дами - ако се опитва да ухажва публично чувството или да прави сериозни се движи върху теб твърде бързо, той не иска връзка; той просто иска да влезе в панталоните ви.

f38bafc19a560723b75f8f479c04214e

СМЯНА ОТ АФАР

Някои хора наистина са много срамежливи и мисълта да се качваш нагоре и да направиш ход на жена е твърде трудно да се справиш. Виждал ли си някога, че кутията се усмихва на теб от другата страна на стаята? Този, който гледа на втората, която го забелязвате? Да, той е срамежлив човек, който обича да те гледа и иска да го забележиш, просто не знае как. Сега, ако момчето ви даде тази зловеща полумесечна усмивка с намигване, можем да бъдем сигурни, че той е само след едно нещо и едно нещо само. Така че обръщайте внимание на следващия му ход, щом го хванете!

И помнете, уверете се, че не изважда всички тези флиртуващи техники с всяко момиче в стаята. Дръж си очите отворени!

Leave A Comment

39 − = 30