40 годишни цитати за него

Прекарахте друга прекрасна година заедно. Направили сте го през всички глупави битки, досадните аргументи, магическите дати и вълнуващите приключения. Сега е моментът да кажете на вашия човек колко много го оценявате и колко си мислите за него и колко много обичате връзката, която вие двамата споделяте. Какъв по-добър начин да го накараш да се чувства по-специален в този важен ден, отколкото с една от тези романтични и забавни годишни цитати за него.

b1b1db9ba15e4786a0026440884b72d4

1. От най-вълшебните дати до най-грозните самоубийства, най-топлите примамки на най-студените нощи до най-невероятните целувки, ми дадохте някои от най-добрите спомени, които мога да поискам, и не мога да чакам повече. Честита годишнина.

2. Мислех, че сте били само един горещ, хладен човек. Мислех, че си просто човек, който бих искал отдалеч. Но сега сте много повече от това. Вие сте сладкият, красив, чувствителен и забавен човек, когото обожавам. Радвам се, че те срещнах и те познавах толкова интимно и удивително. Честита годишнина.

3. От деня, в който за първи път се срещнахме, отдавна е минало и много неща са се променили - освен любовта ми към теб. Ето още една прекрасна година, прекарана заедно!

4. Други двойки би било разумно да научат нещо или две от страхотна двойка като мен и теб. Обичам те, щастлива годишнина!

5. Нямам нужда от фантастични партита, специални вечери или изискани подаръци. Просто получаването на целувка от човека, когото обичам, е достатъчно, за да се насладим на годишнината заедно. Честита годишнина моята любов.

6. Никога не бих могъл да ти обясня колко те обичам. Любовта ми е толкова дълбока, толкова силна, че никога не може да бъде описана. Свети в сърцето ми огън, който не може да бъде издухан. Обичам те, щастлива годишнина.

7. Никога не съм си представял, че да те проверя от ъгъла на окото ми, в крайна сметка ще те накара да те погледна дълбоко в очите до душата ти. Обичам те красивото ми бебе!

8. Мислех, че имам идеалния живот, преди да се срещна. Но след като те срещнах, разбрах, че ми липсва цялото това време. Довършваш ме и съм толкова щастлив, че съм прекарал още една година с теб. Честита годишнина, другата ми половина.

9. Всяка годишнина с теб отбелязва още 12 месеца, с които трябваше да се справя и да отблъсквам жена, която се опитва да флиртува с моя красив мъж. Това си струваше борбата! Честит юбилей красив приятел!

  40 годишни цитати за него

10. През последните месеци се научих да те обичам повече, отколкото някога съм мислила, че е възможно, и всеки ден е прекрасно, защото ти ми показа колко много ме обичаш. Честита годишнина!

11. Искам само да ви уведомя колко невероятно щастлив съм да прекарам с вас този красив ден. Днес празнуваме нашата любов, нашите взаимоотношения и взаимно, и колко прекрасно всеки ден е бил заедно. Обичам те толкова много и ти си най-доброто нещо, което някога се е случило с мен, маце.

12. Всеки ден моята любов става по-силна за вас. Всеки ден научавам нещо ново за вас, което аз напълно се обожавам. Благодаря ви, че ми показахте какво означава любовта и че ви благодаря, че ми направихте толкова невероятно щастливи през последните няколко месеца. Ти си най-добрият, маце.

13. Бях толкова луд и разочарован, когато видях една щастлива двойка заедно, празнувайки друга вълшебна година, изпълнена с любов и щастие. Сега, когато ви посрещнах, най-накрая успях да опитам и да се грижа за такова щастие и непокорна любов. Благодаря ви, че ми показахте, че си струва щастието и любовта, която ми показахте. Ти си такъв невероятен човек, когото обичам заедно. Ето една прекрасна година заедно!

14. Най-щастливият ден от живота ми беше денят, когато се спусна на едно коляно и ми предложи. Ти ми показа, че любовта ни е толкова реална, колкото може, и не мога да чакам да започнем това незабравимо пътешествие заедно с вас.

15. Днес ценим още една година заедно. Все още си спомням за първия път, когато се срещнахме, първата ни неудобна дата и първата ни целувка. Това беше вълшебно и невероятно, и все още чувствам същата красива магия до ден днешен. Спомням си го като вчера, радвам се, че все още имаме същата тази романтична искра, която споделяхме в деня, в който целувахме. Честита годишнина моята любов.

16. Честита годишнина на човека, който винаги ще искам и се нуждая, дори когато съм твърде стар, за да си спомня какво точно е това.

17. Не мислех, че е възможно, но те обичам все повече и повече с всяка изминала година. Ето още една година, изпълнена с любов!

18. Ще бъда първият, който призна, че понякога може да съм малко луд и мрачен, но това е само защото любовта ни ме изпълва с толкова много страст. Обичам те, мамо, благодаря ти, че се придържаш към доброто и лошото!

19. Нормално ли е да получа пеперуди всеки път, когато те виждам, дори и една година след запознанството? Нормално ли е все още да се чувствам слаб на колене и фойерверки в небето всеки път, когато целуваме, дори след толкова дълго време? Просто не мога да си помогна, толкова невероятно си. Честита годишнина.

20. Едно годишнина може да е невероятно важно събитие в отношенията на някои хора, но за мен това е просто друго извинение да се духа на красивия ми мъж с целувки и прегръдки през целия ден. Честита годишнина!

40 годишни цитати за него

21. Честването на годишнината заедно доказва, че романите в гимназията не са просто любовта на кученцата и глупостта. Докажехме, че са погрешни, маце. Все още сме заедно и сме силни и не мога да бъда по-щастлив. Ето една друга невероятна година заедно, моята съвършена любовница в училище!

22. В една връзка, лесно е да си страстен. Всеки може да направи това. Но отнема истинска любов и силна връзка, за да бъдете страстен и глупав с този, когото наричате себе си. Благодаря ви, че бяхте моят глупав човек, който не се страхува да бъде сам! Честита годишнина!

23. Любовта е само дума, докато някой дойде и носи думата живот. Ти ми показа истинското значение на любовта и каква е любовта. Ти си моята истинска любов. Благодаря ви за всичко и Честита годишнина, любов моя.

24. Ние не сме същите двама души, които бяхме миналата година. Но въпреки че и двамата сме се променили, нашата любов се е разраснала и се е научила да се наслаждаваме на промените и новостите един в друг. Нашата любов е доказала, че завладява всичко и винаги ще бъда на ваша страна, независимо колко много може да променяме всяка година. Честита годишнина.

25. Тъй като всяка година минава, любовта ни расте и става все по-силна. Любовта ни става все по-дълбока, по-страстна. Не мога да чакам да видим къде ще ни отведе любовта ни,

26. На този специален ден просто искам да ви уведомя, че през годината бях толкова невероятно, че ви дразня и не мога да чакам да ви дразня още повече в бъдеще. Благодаря, че се придържате към маце! Честита годишнина.

27. "Успешният брак изисква да се влюбваш много пъти, винаги с един и същ човек" -Миньон Маклафлин.

28. "Годината на сватбата е празник на любов, доверие, партньорство, толерантност и упоритост. Заповедта варира за дадена година. "-Пол Суини.

29. Едно годишнина е невероятно специален и красив ден, в който можем да отпразнуваме радостта и щастието на днес, удивителните спомени на вчера и нашите надежди и мечти за бъдещето. Честита годишнина.

30. "Ще прекарам вечността да те обичам, да се грижа за теб, да те уважавам, да ти показвам всеки ден, че те държа толкова високо, колкото звездите". -Стив Мараболи.

31. "Истинските любовни истории никога нямат край." -Ричард Бах.

32. От Аманда Хигинс:

Честит юбилей ми сладка любов!

За вас, благодаря на Господа по-горе

Ти ми даде надежда, вдъхновение и истина

Заради теб се чувствам безкраен младеж

Когато настъпиха тежки бури

 Честита годишнина!

Ав продължение на много години

Pнаходището е златен хълм,

Pазиатски и неподвижни.

Yспалните ни и ръцете ви са безплатни,

 Абезсрамни сълзи;

 Nголямата част от живота е скрита,

Nпо-дълго докоснато от воля.

 азСърцето ти е пустиня,

Vаст и необезпокоявани,

Eот всички настроения

Rоживява славата на мига.

Сo може да години на нежност,

АИзслушах нечувано,

Rприличащ от всякакъв смисъл

И все пак кажете древната история на любовта.

40 годишни цитати за него

33. Ако имах възможност да живея живота си отново, щях да те избера още по-бързо, за да мога да разбера какво истинската любов означава по-бързо и да те обичам повече.

34. Истинската любов е да се ожениш и да харчиш всеки ден, след като се радваш, че си го направил. Ето една чудесна година, щастливо омъжена заедно. Аз няма да го променя за света.

35. Ден на любов
Седмица на кавга
Един месец война
Година на брака
Честита годишнина!

36. Трудно ми е да изляза с причината, поради която сте се справили с мен още една година, но се радвам, че си го направил. Честита годишнина.

37. Истинската любов ви напомня, че нищо друго в живота няма значение. Ти си ми всичко. Обичам те. Честита годишнина.

38. Бракът ни може да е бил преди много години, но празникът продължава днес. Щастлив съпруг на годишнината.

39. Всяка година

Всяка година, че съм с теб, беше по-добра от преди; Трудно ми е да мисля дори как мога да ви обичам повече.

Всяка година сте градутирал живота ми е изпълнен с щастие; Обичам грижливо лицето ти, твоя глас, твоята нежна, сладка гадене.

Всяка година, когато дойде този ден, съм изпълнен с любов и удоволствие; Честита годишнина, Любов, радост, радост, моето съкровище.

От Джоана Фукс

40. Направих живота си в романтичен плейлист, с красиви любовни песни, които се играят всеки ден. Благодаря ви за любовта ви. Благодаря ти, че ме обичаш. Честита годишнина, бебе.

Leave A Comment

+ 64 = 72