40 добри и сладки въпроси, за да попитате някой, когото харесвате

Когато се запознаете с човека, който ви интересува, е важно да имате силни, сладки и интересни въпроси, за да го помолите да помогне на връзката между вас двамата да се развиете. Поставянето на всички правилни въпроси ще ви помогне да опознаете вашето смазване и дори да ви помогнем да решите дали той наистина е някой, с когото искате да предприемете следващата стъпка. Ето 40 добри и сладки въпроса, които можете да зададете на човека, който харесвате:

Въпрос 1.) Какво те кара да се усмихваш?

усмихнати

Защо това е добър / сладък въпрос: Попитайте го на човек, когото обичате, да му кажете, че сте любопитен какво го прави щастлив. Отговорът ще ви уведоми как да го успокоите в бъдеще и ще ви помогне да го опознаете много по-добре.

Въпрос # 2.) Кой е любимият ти филм?

филм

Защо това е добър / сладък въпрос: Отговорът на този въпрос ще ви помогне да откриете дали имате общи интереси по отношение на филмите и колкото повече общувате, толкова по-добре!

Въпрос # 3.) Ако има място в света, което бихте могли да отидете, къде ще бъде и защо?

свят

Защо това е добър / сладък въпрос: Това е още един от тези въпроси за "опознаването му". Може би и двамата мечтаете за едни и същи места, кой знае?

Въпрос # 4.) Какъв е вашият любим спорт за гледане / играене?

спортен

Защо това е добър / сладък въпрос: Много хора абсолютно обичам говорейки за спорта и това ще доведе до поток от разговори. Надяваме се, че можете да запазите някои от тези знания и може би дори да получите поканени да гледате играта! Подаването на този въпрос също така ви позволява да разберете, че се интересувате от неговите харесвания и недостатъци и искате да го опознаете по-добре.

Въпрос №5.) Ако бяхме запознанства, как бихте празнували първата ни годишнина от една година?

юбилей

Защо това е добър / сладък въпрос: Ако поискате това, ще ви бъде от полза, че отговорът ще ви каже дали ще направи нещо, което ви харесва. Отговорите на такива въпроси могат да ви помогнат да разберете какъв тип романтик е той и дали му е достатъчно да ви разкаже!

Въпрос №6.) Какво е вашето семейство?

семейство

Защо това е добър / сладък въпрос: Той ще хареса факта, че предприемате инициативата да опознаете хората, които обича.

Въпрос №7.) Какво ще кажете за себе си, с които се гордеете най-много??

талант

Защо това е добър / сладък въпрос: Независимо дали отговорът е за неговия външен вид, талант или личност, вие го ангажирате в разговор, което предполага, че искате да го опознаете и с какво се гордее. Гордостта е огромна черта в повечето хора и определено нещо, което трябва да знаете.

Въпрос № 8.) Плакал ли си някога във филм?

тъжен

Защо това е добър / сладък въпрос: Честно казано, отговорът на този въпрос обикновено е не, но ако той отговори "да", може би той има наистина сладко чувствително място!

Въпрос № 9.) Каква е любимата ти кола?

предп car

Защо това е добър / сладък въпрос: Това е друга тема, която повечето хора обичат да обсъждат. Ако той е кола любовник, той ще те обожава да питаш и той ще се радва да ти разкаже всичко за това, което му харесва.

Въпрос №10.) Коя е любимата ти храна?

предп food

Защо това е добър / сладък въпрос: Колкото повече го познавате, толкова по-добре ще се развие една връзка!

Препоръчително за теб

> 200 сладки имена, за да се обадите на гаджето си

> 25 Сладки абзаци, които да изпратите на гаджето си

Въпрос № 11.) Какво забелязваш първо, когато за пръв път срещаш момиче?

първи

Защо това е добър / сладък въпрос: Този отговор също така ще ви даде добра представа за това, какъв тип човек ви е смазан.

Въпрос # 12.) Какво е най-лудото нещо, което някога сте правили в живота си?

лудото

Защо това е добър / сладък въпрос: Това не само ще ви даде поглед към миналото си, но и ще ви уведоми колко далеч са тези граници и дали можете да се придържате към тях или ако искате повече вълнение от това, което е готов да направи.

Въпрос # 13.) Каква е любимата ти романтична дейност?

пикник

Защо това е добър / сладък въпрос:  Един човек има различен поглед върху това, което е романтично, отколкото едно момиче. Така че, бъдете внимателни относно начина, по който отнемате отговора си. Ако той отговори: "Ще играем видеоигри през целия ден и ще пием планинска роса" и това не е любимата ви идея за романтика, може би той не е подходящ за вас. От друга страна, ако поне положи малко усилие и каже: "Можем да имаме пикник в парка" или "Бих искал да ви пазарувам", а може би той всъщност е вратар!

Въпрос # 14.) Кой беше най-страшния момент в живота ти?

страшното

Защо това е добър / сладък въпрос: Хубаво е да се запознаете с човек, от какво се страхува и защо.

Въпрос # 15.) Кой беше първият ти смачък?

любов

Защо това е добър / сладък въпрос: Този въпрос е само малък ледоразбивач и може да го накара да се изчерви или да се смее, но е сладък въпрос.

Въпрос # 16.) Кой е най-големият ти герой?

свръзка

Защо това е добър / сладък въпрос: Поставянето на този въпрос на човека, който ви интересува, ще ви помогне да разберете кой търси и кой се стреми да бъде. Това е просто още един въпрос "да го опозная", който наистина може да ви затопли.

Въпрос # 17.) Бихте ли искали да се срещате с мен по-често?

обесване

Защо това е добър / сладък въпрос: Това ви позволява да разберете, че се интересувате от него и го виждате по-често. Дори е по-хубаво, ако той казва "да"!

Въпрос # 18.) Каква е вашата дефиниция за интимност?

интимен

Защо това е добър / сладък въпрос: Задаването на този въпрос и получаването на отговора му ще ви даде представа за това, как вашият смайване възприема интимност и романтика. Отговорът може да бъде доста сърцераздирателен и очарователен!

Въпрос # 19.) Бихте ли се прегърнали с мен?

сгушвам се

Защо това е добър / сладък въпрос: О! Скъпата! Освен ако не казва не, разбира се, тогава не е толкова сладко ... Но ако той каза "да", определено е очарователен въпрос, който да зададете.

Въпрос # 20.) Какви са любимите ви хобита??

Hobbie

Защо това е добър / сладък въпрос: Може би, когато той отговори, ще откриете, че и двамата имате много общи интереси и дори може да направите някои от тези хобита заедно. Това ще ви помогне да го опознаете много по-добре и да откриете това, което той наистина обича да прави.

Въпрос №21.) Какъв е любимият ти ресторант?

# 1

Защо това е добър / сладък въпрос: Кой знае, може би и двамата ще споделите страстна любов към суши. Също така го питате, че това може просто да ви даде информация, която трябва да настроите своята идея за перфектна дата в бъдеще.

Въпрос №22.) Какво ще направите, ако спечелите лотарията?

22

Защо това е добър / сладък въпрос: Погледнете във финансовите приоритети на вашия човек, като му зададете този въпрос. Има ли алчен сърце или мило сърце? Дали ще харчи парите си разумно или ще бъде напълно безразсъден? 

Въпрос №23.) Най-неудобен поглед?

3

Защо това е добър / сладък въпрос: Вземете няколко кикот от вашето смаже, като го накарате да се отвори и да напомня за най-неудобните си външности, когато е бил по-млад. Може би той не е рок, че мустака му майка му го даде, когато той е на 5, вие никога няма да разберете, ако не поискате!

Въпрос # 24.) Какъв е любимият ти начин да прекараш дъждовен ден?

4

Защо това е добър / сладък въпрос: Разбери как ще се забавлява, ако се натъкнеш навътре, когато има лошо, дали. Това важи за снежни бури или лоши метеорологични условия, които може да искате да се навивате през целия ден. 

Въпрос №25.) Каква е любимата ви видеоигра?

5

Защо това е добър / сладък въпрос: Точно както при спорта, по-голямата част от времето, мъжете доста се изпомпват за видео игри. Бъдете внимателни, той може да продължи и нататък ...

Въпрос # 26.) Вие ли сте суеверни??

6

Защо това е добър / сладък въпрос: Вземете творчеството да тече, докато обсъждате какво ви дава най-доброто злато!

Въпрос №27.) Религиозен ли си? 7

Защо това е добър / сладък въпрос: Това е важен въпрос, който трябва да зададете на някого, с когото искате да се занимавате. Най-добре е и двамата да разберете взаимно възгледите си, за да свършите някаква работа. Той може да ви е приятно да се гмурнете в този въпрос, така че вие ​​двамата наистина можете да видите дали кликнете на всички нива. 

Въпрос # 28.) Любимо време на годината?

8

Защо това е добър / сладък въпрос: Вие двамата можете да се свържете дали обичате да се полагате на плажа през лятото или да пиете горещо какао през зимата.

Въпрос №29.) Напишете няколко неща в списъка си с кофи?

9

Защо това е добър / сладък въпрос: Може би той ще споделя няколко от същите идеи и заедно ще можете да мечтаете как ще ги ударите от списъците си!

Въпрос # 30.) Каква е любимата ти група / музикант?

10

Защо това е добър / сладък въпрос: Кой не обича да обсъжда любимата си музика? Този въпрос със сигурност ще отвори вратата на много чудесен разговор между вас и вашия боб.

Въпрос # 31.) Какво те кара да се чувстваш нервен?

11

Защо това е добър / сладък въпрос: Най-добрият начин да опознаете някого е да разберете какво ги прави удобни, както и какво ги кара да се чувстват неудобно. Изясняването на слабостите на потенциалните партньори е също толкова важно, колкото и да се разбере кои са най-големите им предимства.

Въпрос № 32.) Каква беше първата ти целувка като?

12

Защо това е добър / сладък въпрос: Защото кой не обожава историята на първата целувка? 

Въпрос # 33.) Какво искаш да направиш за кариера?

13

Защо това е добър / сладък въпрос: Гледайте човека, когото обичате, докато се отваря за мечтите си за бъдещето. Опознайте го на по-лично ниво и разберете какво се стреми да бъде.

Въпрос # 34.) Можеш ли да танцуваш?

14

Защо това е добър / сладък въпрос: Това може да изглежда като глупав въпрос, но ако сте дама, която обича да танцува, може да е задължително вашият човек да може да танцува с вас. Ако не сте огромен танцьор, тогава ще бъде добре да знаете дали той ще очаква да се движите или не.

Въпрос # 35.) Каква е най-голямата ти певица?

15

Защо това е добър / сладък въпрос: Това може да реши дали искате да продължите да виждате този човек или не, като ви казвам, ако и двамата сте изключени от същите неща. Може би и двамата мразите цигарения дим или никой от вас не може да устои на броколи! Той също така ще ви помогне да избягвате да правите неща, които наистина могат да попаднат под кожата му и обратно. 

Въпрос # 36.) Кой е вашият сблъсък на знаменитости?

16

Защо това е добър / сладък въпрос: Тъй като този въпрос може да изглежда странно или безсмислено, отговорът ще ви даде представа за това, какви жени намира за привлекателни.

Въпрос # 37.) Обичаш ли да четеш?

17

Защо това е добър / сладък въпрос: Двамата можете да получите уютно обсъждане кои книги харесвате или не харесвате.

Въпрос # 38.) Любима работа, която сте имали или искате да имате?

18

Защо това е добър / сладък въпрос: Начинът, по който говори за работа, може да ви помогне да начертаете работната му етика и това, което го мотивира. 

Въпрос # 39.) Вие ли сте интровертен или екстроверт?

19

Защо това е добър / сладък въпрос: Помолете го този въпрос да види дали той ви съвпада с вашия начин на живот. То може да го накара да се отвори за това как му харесва да прекарва времето си. Надяваме се, че и двамата обичате да прекарвате времето по същия начин!

Въпрос # 40.) Какви качества искате в приятелката си?

20

Защо това е добър / сладък въпрос: Разберете какво го луди! Добра идея е да почувствате какво наистина търси в потенциален партньор. Отговорът му ще ви даде уликите, които трябва да откриете, ако сте точната жена за него! 

Препоръчително за теб

> 200 сладки имена, за да се обадите на гаджето си

> 25 Сладки абзаци, които да изпратите на гаджето си

Leave A Comment

4 + = 9