40 Аз съм за съжаление Цитати за него

Може би просто имахте голям аргумент или голяма катастрофа. Без значение какъв е проблемът, има много различни начини, по които можете да кажете, че съжалявате. Различните цитати, за които съм съжалявам за него в този списък, трябва да се използват според тежестта на вашето престъпление. Ако просто казахте бяла лъжа или малка фиба, по-хубавият цитат може да бъде перфектното решение. За пиянска афера или разбита сърдечна бъркотия, ще трябва да засилите играта си. Всички най-сладки съжаляващи цитати в света ще бледнеят в сравнение със сериозно прегрешение. За тези случаи започнете да казвате, че съжалявам и продължавам да го казвам. Сериозните предания изискват време и усилия за изцеление. В тези случаи котировките в този списък ще помогнат само при счупване на лед. Ще трябва да попълните допълнителната работа, за да се уверите, че вашият приятел или съпруг ви прощава.

40 Аз съм за съжаление Цитати за него

1. Въпреки, че може да има горещ темперамент, то не е по-горещо от теб. Моля ви, моля те, прости ми.

Това съжаление цитат не е предназначен за сериозно предателство или престъпление. Кратко и сладко, този цитат работи най-добре за прости недоразумения или аргументи.

2. Сега вече се чувствам зле, защото те направих толкова невероятно тъжен. Сълзи от скръб ми пресичат лицето ми, както искам да заема мястото ти. Прости ми, любов моя.

Този цитат е малко по-сериозен от първия цитат, но все още не е най-добрият избор за основен проблем. Този цитат е добре проектиран за леко сериозно нарушение. Ако изпращате съобщение като това, трябва да се уверите, че го разбирате. Нищо не е по-лошо, отколкото да кажеш на близкия човек нещо, което не е вярно.

3. Всичко, което искам, е да ме сграбчиш в ръцете ми и да ме държиш отблизо. Просто искам да слушам дъха ти, докато предлагам извиненията си и държа ръката ти. Дай ми прегръдка или целувка, любов моя, и направи всичко да бъде забравено в миналото.

Може да отнеме известно време, докато нещата наистина бъдат забравени, но с помощта на една съжалявам цитат като това е отличен начин да започнете.

4. Няма думи, които да обясняват колко съжалявам, че се съмнявам в вас. Просто невъзможно е да вярвам, че такъв невероятен, секси човек може да се интересува от мен. Не мога да отрека ревността си, но знам, че се опитвам да я контролирам.

Ако наскоро сте имали аргумент за ревност или притежание, това е първата стъпка към подобряване на ситуацията.

5. Преди много време ми казахте, че ще направите всичко за мен и дори ще умра за мен, ако се стигне до него. Всичко, от което трябва да помоля от вас, е да се чуе. Направих грешка. Не умирай за мен и не правете нищо, просто позволете ми да се извиня веднъж.

Ако той е обещал на света в миналото, трябва да му напомните за това по време на сериозен аргумент. Човек, който е готов да умре за теб, също трябва да е готов да ти прости поне веднъж.

6. Прошката е само част от връзката. Въпреки че целта ми е да огранича броя пъти, в които трябва да търся опрощението ви, не винаги може да се помага. Моля, приемете това извинение и оставете тези запълнени с болки дни зад нас.

Когато имате голяма битка, най-доброто, което можете да направите, е да бъдете честни и да изразите колко съжалявате, че сте. Той трябва да знае, че наистина съжалявате за случилото се и че ще направите всичко, за да предотвратите появата му отново.

7. Ако можех да върна времето, аз щях да се върна в този момент и да не кажа всичко. Моля те, прости ми, любов моя. Не мога да върна времето, нито да изговарям думите, които са били изречени.

Малко поетично, това съжаление цитирам казва какво трябва да се каже, без да губите думи.

8. Прошката винаги е част от връзката. Надявах се, че никога няма да трябва да поискам вашата прошка, но е твърде късно. Ще ми простиш ли?

Помолете го директно, ако той ви прости. Ако той не е готов да постави този въпрос или да се бие в миналото, тогава може би вие двамата не сте имали намерение да останете заедно завинаги.

9. Никога не съм имал намерение да те боля или да ти причинява болка. Съдбата се съгласи да управлява този клин между нас и всичко, което искам, е тази тежест да бъде вдигната. Съжалявам.

Извинението е първата стъпка към правилното решение. Ако искате, можете да направите този цитат по-конкретен, за да разбере точно за какво се извинявате.

10. Въпреки че лъжите и измамите ми хвърлят тъмно облаче върху връзката ни, вашата прошка може да бъде сребърната подплата на този момент на тъмнината. Всичко е в твоята власт, любов моя.

Напомнете им, че изборът им да прощават и да продължат отношенията са техен избор. Те могат или да изберат да бъдат с вас и да отхвърлят миналото, или могат да напуснат. Надявам се, че вашият приятел или съпруг няма да остави настрана всичко, което сте съградили заедно, за една грешка.

40 Аз съм за съжаление Цитати за него

11. През последните няколко дни се разкаях за всичките си грешки и се извиних за всичко. Въпреки това все още не ми простиш. Какво трябва да направя, за да ви покажа, че нещата могат да бъдат различни? Една грешка не трябва да определя живота.

Ако любовникът ви все още няма да ви върне обръщение и откаже да ви прости, тогава може да е необходимо по-сърдечно послание. Трябва да му съобщите точно какво означава за теб и че наистина съжаляваш.

12. За сексапилен, красив мъж като теб прошката е със сигурност в рамките на възможностите. Бъди отново мой? ��

За леко сладко съжалявам, това е посланието, което трябва да използвате. Тя няма да работи за по-сериозни проблеми, но е идеално разработена за леко престъпление. Хвърли се в някои футболни билети или приятна вечеря и трябва да се върнете на пистата.

13. От момента, в който сме започнали да се срещаме, ние винаги сме правили всичко помежду си. Всичко, което искам, е да мислиш за нас още веднъж и да ми простиш. Не можем да продължим така дълго.

Ако нещата се влошават, трябва да му напомните, че прошката е задължителна. Когато простият е невъзможен, връзката също престава да бъде възможна.

14. Никога не съм разбрал колко е толкова невероятно, колкото можеш да свършиш с мен. Въпреки че не ви заслужавам, никога не съм спирал да искам да бъда с вас. Всеки момент се изразходва, като ми се иска да бъда с теб и да отменя вредата, която съм причинил. Знам, че не е възможно да поправите всичко, но поне ще ми позволите да опитам?

За изключително трудни ситуации цитата като тази работи най-добре.

15. Как е така любезната ви любов да е била поразена от моя егоистичен ум? Моля те прости ми.

Понякога най-простите цитати работят най-добре. Просто "Съжалявам" или "Моля, прости ми" може да инициира процеса на прошка и да го накара да разбере, че наистина съжалявате. След като започне да слуша, трябва да следвате това с действия. Датата за вечеря, нова риза или дълъг масаж са начини, по които можете да му покажете колко съжалявате, че сте и че наистина го обичате.

16. Прости ми. Ако можете да го намерите в сърцето си, за да ми простите, можем да продължим да се борим, за да станем палавни.

За по-малки престъпления предлагането на грим секс може да бъде изключително ефективно.

17. Въпреки грешката да ви лъжа, сърцето и душата ми все още са ваши. Научих се от тази ужасна грешка и просто искам вашата прошка.

Използвайте този цитат, когато вече сте опитвали всеки друг начин да се извинявате.

18. Как бих могъл да навреди на единственото нещо, което има значение за мен? Не мога да разбера младите, непоносими импулси, които ме накараха да предам доверието ви. Дори сега той се чувства като друг човек изцяло. Знам, че не заслужавам друг шанс, но моля, дайте ми една. Научих какво имаш предвид за мен и искам да се боря за твоята любов. Бъди отново с мен.

Лъжа ли или измами ли? И двете прегрешения могат да бъдат трудни за възстановяване. Започвайки с извинение е страхотно, но ще трябва да положите много повече работа, ако искате той наистина да ви прости.

19. Въпреки, че знам, че никога няма да ме измамиш, ревността ми се оказа по-добра от мен. Съжалявам, любов моя.

Понякога е невъзможно да повярваш, че някой е толкова невероятно, колкото приятелят ти може да остане при теб. Когато това се случи, чувствата на притежание и ревност могат да се измъкнат от ръката. Ако това се случва във вашата връзка, трябва да започнете да се извинявате.

20. Всяко извинение, което ви давам, е писмено самоуправление, предназначено да бъде брутално честно и право с вас. Съжалявам, любов.

Този цитат звучи по-персонализиран, отколкото повечето от предишните - просто не го оставяйте да разбере, че всъщност не е уникален!

40 Аз съм за съжаление Цитати за него

21. Всичко, което искам да направя, е да се извиня за това, че толкова завиждам онзи ден. Знам, че сте верни, но не мога да помогна да пожелая, че аз вместо нея говоря с мен.

Друг цитат, предназначен за религиозни въпроси, това съобщение със сигурност ще бъде успех.

22. Точно сега мога да се извиня и да предложа съжалението си. Докато не се съгласите да ме видите отново, дори не можем да започнем да се движим от тази грешка. Просто ми даде шанс да ти покажа, че мога да бъда по-добър от това.

Каквито и да са грешките ви, ще трябва да го видите лично, преди да можете наистина да се извините. Започнете, като изпратите съобщение, но проследявайте с извинение в лице. Той трябва да чуе думите "Съжалявам" от устните ви.

23. Беше хормони. Нечестието на работа ме накара да го направя. Един слон падна от небето и прониза целия ми здрав разум. Независимо какво се е случило, просто исках да знаете, че съжалявам, че се държа толкова зловещо онзи ден.

Сладкото извинение е идеално за дребно престъпление или момент на гняв.

24. Независимо какво се случва, вие оставате моят номер едно. Бихте ли ми простили за това, което съм направил?

Подобно на номер 23, това извинение е предназначено за малка злополука. За бонус точки се римува.

25. Само мога да кажа, че бях луд. Аз съм луд, безумно влюбен в теб и това ме кара да правя глупави неща.

Направете усмивка на лицето му с това послание и получете опрощението, за което се надявахте.

26. Нещата няма да са нормални веднага и аз знам това. Докато това се случи обаче, ще се извиня на вас всяка сутрин, когато се събудя.

Това е сладко, сърдечно послание. Имайте предвид едно нещо: ако кажете, че ще съобщавате всеки ден, по-добре го правете.

27. Напоследък почувствах желание да се разпадне от вас. Знам, че искаш да го наречеш "quits", но няма да се откажа, докато не свърши.

Това не е просто извинение, но показва точно къде стоите в ситуацията.

28. Преди това мислех, че любовта е трудна. Сега съм изпитал нещо по-лошо. Моля ви, моля те, прости ми.

Нека да разбере болката и стресът, които сте преживяли без него близо до вас.

29. От сега до века ще те обичам. Ще те обичам, когато ме мразиш, пренебрегваш ме и дори когато спреш да ме обичаш. Би било по-лесно обаче, ако поне ми простиш.

Любовно и сърдечно послание е ключът.

30. Прости ми, че те обичам. Когато доста момичета флиртуват с теб, се разстройвам. Това не е знак, че не ти вярвам, това е просто знак, че наистина ме интересува.

Преодоляването на некоректни комуникации е важно за продължаването на вашите взаимоотношения.

40 Аз съм за съжаление Цитати за него

31. Преди да се запозная с вас, не знаех каква е любовта. Ако приемете моето извинение, вие също ще ме научите каква истинска прошка е.

Ако не отговори на последното ви послание, опитването на нещо ново може да помогне.

32. През последните няколко дни извиках, докато не ме обезводняваха и изпищяха, докато гласът ми не беше дрезгав. Не съм с теб, разбих сърцето си на парчета. Приеми моето извинение, моля.

Скромен и скромен подход може да направи чудеса. Нека знае точно как ви е наранила тази борба и колко раздвоение те боли.

33. Моля, моля, моля, моля, моля те, прости ми.

Понякога простите и сладки извинения работят най-добре.

34. Чувствай сърцето ми и ще почувстваш, че побеждава "аз те обичам и съжалявам" с всеки ритъм.

Друго сладко текстово съобщение, това съжалявам цитат работи добре за временни проблеми във вашата връзка.

35. Разчупването с теб е най-трудното нещо, което някога ми се е случило. От една малка грешка два животи бяха променени в по-лошо положение. Макар че сте били категорични за разделянето, моля ви да преразгледате решението си още веднъж. Обичам те и съжалявам.

Този цитат казва всичко.

36. Ти ми казваше, че съм красива, но не съм вече доста красива. Всички сълзи подуха лицето ми с непознат израз. Прости ми, за да бъда отново красива.

Добре, това е леко нарцистично, но все пак предава посланието.

37. През цялото това време никога не съм искал да бъда безразличен или напуснат. Просто исках да бъда с теб. Прости ми.

За конкретен проблем винаги можете да отидете в точната ситуация, за която се извинявате. Ако не сте сигурни за какво се ядосва, одеяло "Съжалявам" ще работи добре.

38. Мога да кажа, че това никога няма да се случи отново, но това би било лъжа. Просто знай, че съжалявам.

Използвайте истината и се надявайте за най-доброто. Ако сте честен и истински съжалявам, той трябва да ви прости. Ако той не може да ви прости, тогава може да се наложи да потърсите друг гадже.

39. Когато казах тези думи, аз не мислех. Моля те, прости ми.

Не мислех / бях пиян / аз бях уморена, са всички подходящи модификации.

40. Знам, че няма да е нормално веднага, но ще продължа да се опитвам, докато не стане.

Постоянството и отвореният ум са ключови аспекти на силната връзка.

Leave A Comment

79 − = 76