25 различни типове целувки

Ескимо-целувки

Колко от вас мислят, че всяка целувка е точно като тази преди нея? Че всички целувки са почти еднакви? Повечето хора мислят, че целувката е целувка и няма много повече за нея. Това всъщност е напълно невярно.

Има толкова много различни видове целувки и всеки от тях има съвсем различно значение. По принцип можете да кажете как се чувства някой за вас въз основа на начина, по който те целуват. Тя може да ви каже дали те мислят за вас като приятел или нещо много, много повече.

Също така е добре да знаете колко различни целувки са там, за да можете да целувате някого по начин, който отговаря на това как се чувствате за него. Има повече от няколко различни вида. Ето 25 различни вида целувки, които можете да добавите към арсенала си за любов.

 1. Целувки на челото

Ние всички знаем този тип целувка и всички ние го обичаме толкова много. Това е целувка, която може да бъде между почти всеки, но винаги означава същото нещо. Всъщност се казва, че те много се грижат за вас и се радвам, че сте в безопасност до тях.

целувка върху бузата-2

 1. Бухалката целува

Най-простата целувка, която някога ще получите, е целувка по бузата. Това може да означава много различни неща в зависимост от това кой е от. Ако това е от член на семейството, просто ви напомня, че те се грижат за вас, но ако това е от приятел или приятелка, това може да означава, че те искат да ви покажат колко им е грижа, но не всичко е за устните целувки / физически неща.

 1. Ескимов целувки

Колко от вас са получили тези целувки от майка ти, когато си малък? Това е един наистина сладък начин да покажете, че сте загрижени за някой, с когото сте близо. Не знаете какво е това, просто просто триете носа заедно и назад.

масло за полети изображение

 1. Пеперудите целуват

Това е още едно, което най-вече видяхме, когато бяхме деца. Това е сладък начин да направите своя партньор или дори член на семейството да се смее. Просто се приближавайте до бузата си с очите си и бързо мигайте. Движението на миглите на бузите им се затруднява и е наистина забавно.

 1. Ръцете целуват

В деня беше обичайно хората да поздравяват една жена, като я хванаха за ръката и притиснаха устните си към нея, за да я целунат. Това все още съществува днес, но е много рядко. Ако откриете някой, който прави това, той показва, че са благодарни, че сте се срещнали или сте били с вас.

Ръчно целувка

 1. Пек целувки

Мисля, че това е първата целувка на всички. Целуваме се бързо на устните и едва издържаме секунда. Може да е бързо, но това означава много - без значение в какъв етап от връзката сте.

tumblr_inline_o8222wXgRp1tc6gty_500

 1. Целувки на ушите

Ако никога не сте имали тази целувка, просто означава, че връзката ви не е толкова интимна, колкото другите. Това означава, че вие ​​сте наистина комфортно един с друг и може да получите наистина интимни един с друг.

 1. Френски целувки

Всички сме чували за тази целувка като за "по-смела" целувка, когато бяхме по-млади. Това е като нормална целувка, но с език! Това е наистина интимно и трябва да имате много доверие и чувства за някой, с когото френска целувка.

Спайдърмен-целувка

 1. Спайдърмен целувки

Не всички ли видяха филма "Спайдърмен", където целуват, когато стои с главата надолу? Това може да бъде пресъздадено по забавен начин и просто показва, че сте наистина комфортно един с друг и може да се забавлявате.

 1. Дълги целувки

Това са целувки, които се държат за по-дълъг период и просто означават, че се интересувате един от друг, така че нито един от вас не е готов да се откаже още.

25121

 1. Въздушен целувки

Това могат да бъдат целувки, издухани от някого от другата страна на стаята, или могат да бъдат използвани, когато поздравявате някой, като натискате бузите си на всеки от тях и целувате въздуха до него. Изгорените целувки означават, че искате да ги целувате дори когато не сте близо до тях.

 1. Целувки по врата

Целите целувки са точно както са описани и са предимно между двама души, които са заедно от дълго време, тъй като това е много по-интимна форма на целуване, която показва вашата дълбока връзка и страст.

image_blog_2

 1. Обичам целувки

Ухапването на устните на някой, който целувате, е много забавно и секси начин да им покажеш, че ги искаш. То също така показва колко сте близо, защото трябва да имате много доверие, за да позволите на някого да ви ухапе нарочно!

 1. Агресивни целувки

Всички сме виждали тези наистина агресивни целувки и филми и те означават само едно нещо: страст. Това са наистина страстни целувки, които показват вашето желание за вашите значими други.

 1. Сладки целувки

Когато целуваш партньора си, понякога ги целуваш по устните просто не е достатъчно, за да покажеш колко ги искаш. Целувката на техните челюсти е обикновено забавен и сладък начин да направите своя път към earlobe или врата.

 1. Teasing целувки

Да, има целувки, които наистина подмамват партньора ви. Те могат да бъдат целувки на шията, които стоят зад тях, или дори комбинация от ухапване на целувки и целувки на ушите. Всичко, с което вашият партньор става, е дразнеща целувка.

френска целувка

 1. Лайфска целувка

Някои не харесват тази целувка, защото това е доста странно. По принцип просто си стискате езика и ги облизвате с устни. Това обикновено е само между двойки, които са много комфортно един с друг и са разочаровани заедно.

 1. Нежни целувки

Когато някой внимателно грабва лицето ви в ръцете си и растенията ви мека, бавна целувка върху вас, това е лека целувка. Това показва, че те са готови да бъдат нежни с теб, заради колко им е грижа.

 1. Вампирски целувки

Ако получите целувки по шията, които включват хапване и смучене, това е вампирската целувка. Това е още една наистина интимна целувка, която показва вашата близост и любов един към друг.

a5406b095d4c320f6ec5d6b972336d5d

 1. Бисквитките на корема

Коремът е много чувствителен район. Ако вашият партньор е разочарован от вас и иска да ви накара да се смеете, те биха могли да ви дадат целувки на коремния бутон, за да се позабавлявате и да сте глупави с вас.

 1. Пистолетът целува

Не е много по-секси, отколкото когато някой вземе един от пръстите ви и леко го целува. Тези целувки също са наистина интимни и показват вашата близост. Това също може да е малко намек за това, което те чакат по-късно.

лед-целувка-26

 1. Лъки целувки

Това определено е за двойки, които искат да експериментират заедно. Целуването на лед изисква един човек да постави лед в устата си и след това да целуне другия почти навсякъде, където искат.

 1. Писани целувки

Ако не можете да бъдете с партньора си, все още ги целувате. Поставянето на устните си срещу писмо, което сте написали, може да покаже вашето желание дори от далеч.

 1. Ангел целува

Това са специални целувки между хора, които са много близки - независимо дали в една връзка или само членове на семейството. Поставете устните си и леко целунете затворените клепачи.

Няколко-kissing_1

 1. Лични целувки

Всяка двойка развива свой собствен начин на целуване един на друг, който не прилича на това, което прави някой друг. Това показва, че вие ​​двамата сте станали толкова удобни, че можете да се целувате по свой собствен специален начин един с друг.

Целувките може да са много различни в зависимост от това кой си целуваш и какво те са за теб, но всички те имат предвид: това ти е грижа. Какви са вашите любими видове целувки, за да получите от някого?

Leave A Comment

23 − 22 =