20 Смешни въпроси, за да попитате някой, когото харесвате

Независимо дали искате да пропуснете няколко усмивки, наистина да го опознаете или просто искате да играете забавна игра от 20 въпроса, въпросите, поставени по-долу, наистина могат да бъдат оживени, за да помолите човека, който харесвате! Вие и вашето смаже ще се усмихвате до края на всеки отговор. Ето 20 смешни въпроса, за да попитате човекът, който харесвате:

Въпрос 1.) Какво бихте направили, ако бихте могли да бъдете невидими за един цял ден?

Въпрос 1

Защо е смешно: Познавайки повечето мъже, отговорите им по някакъв начин сигурно биха ги включили да се гмуркат около монтажните помещения на този магазин за бельо в мола! Разбира се, вие ще се усмихвате от всичко, с което той отговаря.

Въпрос # 2.) Каква е любимата ви шега?

шега

Защо е смешно: Дали тази шега е наистина забавна или не, гледайки как се опитва да я събере и да се опита да направи по-забавен, така че да ви хареса толкова, колкото и той - безценен.

Въпрос # 3.) Ако бихте могли да бъдете жена за един ден, какво ще направите през този ден?

question3

Защо е смешно: Този човек трябва да е весел! Мъжете не разбират жените, както бихме искали, така че те са наистина очаровани и също толкова изморени от жените, затова си представете какво ще правят през целия ден ...

Въпрос # 4.) Кое е най-лошото нещо, в което някой е влязъл в това?

комплект

Защо е смешно: Очевидно това беше един смутен момент за причина и обикновено неудобните моменти са доста забавни!

Въпрос №5.) Какъв е най-странният псевдоним, който хората ви наричат?

Ор

Защо е смешно: Каквото и да открие странно за името, вероятно ще ви разбие, защото ще бъде глупаво или неудобно.

Въпрос №6.) Смятате ли, че сте привлекателна?

question7

Защо е смешно: Няма почти нищо по-забавно, отколкото да гледаш как един човек се чувства малко неудобно за въпроса и след това се опитва да издуха гърдите си и да говори прекалено уверен за себе си.

Въпрос №7.) Можете ли да изброите три думи, които описват себе си?

говорим

Защо е смешно: Е, когато един човек извади три думи като "Секси", "Очарователен" и "Страхотен", вие обикновено получавате скърбящ смях за него.

Въпрос № 8.) Какво ще чуят хората, ако могат да прочетат съзнанието ви?

seduc

Защо е смешно: Не само момчета, но обикновено всеки има странни и забавни мисли, които минават през главите си през целия ден ... но момчетата обикновено са по-забавни!

Въпрос № 9.) Каква е най-глупавата ти певица?

question8

Защо е смешно: Представете си, че той казва нещо като: "Когато майка ми ми казва да слагам чорапите си, докато играя" Call of Duty "." Много хора имат наистина глупави певици, които се суплят и реакцията им може да накара някой да се разсмее малко.

Въпрос №10.) Кой е твоят личен стил и защо??

kimk

Защо е смешно: Това е един смешен въпрос, който трябва да зададете, защото човек обикновено просто ще изрече знаменитост или известни личности с най-големите ... добре, знаете!

Въпрос № 11.) Какво се страхуваш най-много?

JESSE TYLER FERGUSON

Защо е смешно: Повечето пичове не обичат да обсъждат страховете си, защото мислят, че ги карат да изглеждат слаби. Така че, да чуете един човек, който всъщност се замисля за по-малко слаб отговор, е доста забавен. Или, ако той е честен и казва нещо смешно като "Kittens" или "Bunnies" може да се разсмееш от него.

Въпрос # 12.) Кое е най-голямото ви включване?

употреба

Защо е смешно: Много е забавно да зададете неловки въпроси на момчетата и понякога отговорът на този въпрос може да бъде наистина смешно за вас!

Въпрос # 13.) Какъв е най-добрият ти талант?

раса

Защо е смешно: Понякога, особено ако току-що се запознахте с този човек, той би могъл да се опита да преувеличи, за да стане по-хладен, за да ви впечатли. Така че може да чуете нещо като: "Аз съм напълно невероятно при шофиране състезателни автомобили. Аз спечелих първото място през цялото време! "Когато в действителност той най-вероятно спечели дербито на сапунбокс в 4 клас и получи синя лента.

Въпрос # 14.) Бихте ли пропуснали една спортна игра за мен?

fotba

Защо е смешно: Повечето момчета са напълно обсебени от спорта, независимо дали става въпрос за футбол, футбол, баскетбол ... каквото и да е ... Когато го попита той най-вероятно ще се разочарова или дори да каже, че вероятно не. Хайде, това е доста смешно, нали??

Въпрос # 15.) Какъв беше най-неловният ви сексуален момент?

embara

Защо е смешно: Не мисля, че това се нуждае от обяснение ... ако е сексуално и akward ... вероятно ще те накара да се смееш.

Въпрос # 16.) Какъв беше най-неудобният момент?

question5

Защо е смешно: Обикновено неудобните моменти са доста забавни и дори по-забавни, когато човекът, който се смути, обяснява момента.

Въпрос # 17.) Какво ще направите, ако спечелите лотарията?

пари

Защо е смешно: Момчетата имат съвсем различен начин на мислене от жените и някои от начините, по които биха похарчили всички тези пари ... е, това е абсурдно оживен.

Въпрос # 18.) Ако бихте могли да извършите престъпление и да избягате с него, какво ще бъде това?

ръкавели

Защо е смешно: Добре, така че това вероятно не е вярно за всички момчета, но за съжаление отговори като "Открадне новата игра на Мадън 25" или "Разбийте в къщата на Джесика Алба" са дадени ... Ha!

Въпрос # 19.) Ако можехте да видите бъдещето, какво бихте се надявали да видите през 5 години??

бъдеще

Защо е смешно: Винаги е нещо друго, за да чуе човек да говори за това как вижда себе си в бъдеще ... ако може да мисли толкова далеч напред!

Въпрос # 20.) Какво е твоето перфектно момиче?

Рус

Защо е смешно: Мога да чувам почти всеки човек, който ходи: "Е, тя трябва да има огромна ...!"

Въпрос №21.) Какъв беше най-смущаващият ми момент, когато бяхте в училище?

21

Защо е смешно: Независимо дали става въпрос за завръщане на русе или хермеом, това, което разказва, със сигурност ще ви накара и двамата да се хили буря. Смущаващите моменти винаги са добри за смях! Особено идва от човек, в който се намираш!

Въпрос №22.) Какъв вид телевизионен сериал ви харесва най-много?

22

Защо е смешно: Това, което прави това хумористично, е, че той може да се сравнява с някой, когото никога не би предположил. Това дори може да ви даде представа за това как той се вижда като човек. Наистина ли мисли, че е толкова забавен, колкото този готино момче от това едно шоу? Съмняваме се, госпожице, но все пак е сладък, нали?

Въпрос №23.) Имате ли някакви хладни белези?

23

Защо е смешно: Ако го направи, дай го да ти покаже! Винаги има интересна история зад хладните белези. Понякога историите зад белезите са доста смешни. Също така, може да е на чудесно място ... под ризата или бицепса му!

Въпрос # 24.) Мислите ли, че призраците са истински?

24

Защо е смешно: Говоренията на повечето суеверия, митове и градски легенди винаги са изключително глупави и забавни. Дали той също вярва, че bigfoot може да е истински? Как спирате смеха да тече, когато докоснете такава скандална тема.

Въпрос №25.) Какъв е любимият ви комедиен филм?

25

Защо е смешно: Думата комедия е точно в самия въпрос по този въпрос. Вашият човек със сигурност ще се справи с усмивка или две, докато ви разказва за любимия си забавен филм. И двамата може дори да се наслаждавате на едни и същи филми, но повече от вероятно той може да прибегне до типичните движения на човек, ще разберете само, ако попитате!

Въпрос # 26.) Как ще прекарате една седмица, ако можете да направите всичко, което искате?

26

Защо е смешно: Отговорът на този въпрос може да ви даде поглед върху това, колко небрежно може да бъде той. Щеше ли да прекара цяла седмица, когато ядеше Доритос да играе най-новата игра на Xbox в бельото си? Може би щеше да се забърка с приятелите си ... Или може би щеше да прекара цялото време с теб. Нещо в отговора му дали глупаво или сериозно ще насърчи няколко усмивки.

Въпрос №27.) Кой е най-весел приятел?

27

Защо е смешно: Всеки започва да свети, когато говорят за любимите си приятели. Попитайки го кой е най-весел приятелът му, той определено ще го накара да се отвори и да се надяваме да разкаже няколко оживени приказки.

Въпрос # 28.) Харесва ли ви да сте гъделичкани?

28

Защо е смешно: Подгответе се за някакво игриво шега! Попитайки го, това може да ви даде възможност да се приближите малко по-близо до него.

Въпрос №29.) Страхувате се от нещо глупаво?

29

Защо е смешно: Страхува ли се от нещо скандално като балони? Запознайте се с това, което наистина го измъчва. Може да бъде абсолютна бунт само да видиш колко глупави могат да получат отговорите му!

Въпрос # 30.) Каква е любимата ви линия за пикап?

30
Защо е смешно: Вдигнете линиите винаги са зле, нали? Как не можеш да се смееш? Или може би човекът, който харесвате, ще звучи доста зле, докато той го казва ...

Leave A Comment

6 + 4 =