20 гръмотевични въпроси, за да попитате някой, когото харесвате

Флиртуването понякога може да стане неудобно нещо, ако не разполагате с много добри, флиртуващи въпроси, които да зададете. Когато става въпрос за разговор с човек, в който сте в теб, искам да се уверите, че питате всички правилни въпроси и им давате да знаят, че сте в тях, по един фин начин. И така, как да позволите на вашето скъперничество да ви познава като тях, без да им казвате, че ги харесвате? Тук са 20 флирт въпроси, които можете да попитате човек, който ви харесва:

Въпрос 1.) Работил ли си?

сексапилен

Защо е флиртуващо: Вие го допълвате! Това е флирта на клас А! Особено, тъй като вие го допълвате не само по една особеност, но и по цялото му тяло.

Въпрос # 2.) Необвързан ли си?

2

Защо е флиртуващо: Един човек автоматично ще предположи, че сте задали този въпрос с някаква причина. Момичетата не питат това на момчета, които не ги интересуват. Когато питате човек, ако той е единствен, вие напълно флиртувате.

Въпрос # 3.) Какво обичате да правите по-добре: Cuddle или Makeout?

сгушвам се

Защо е флиртуващо: Задавайки това, човекът, който ви харесва, знае това Вие са любопитни защото Вие се интересувате от това, което той харесва по-добре, за да можете да стигнете до него!

Въпрос # 4.) Какво търсите в едно момиче?

момиче

Защо е флиртуващо: Първият му обаче ще бъде: "Защо искаш да знаеш?" И той ще мисли, че копаеш наоколо, за да разбереш дали ти отговаря на идеалното му описание. Флирт, флирт, флирт!

Въпрос №5.) Как може някой като теб да бъде единствен?

единичен

Защо е флиртуващо: За разлика от въпроса "Вие сте ли си единствен?", Този разказва повече за игрив флирт. Вие допълвате и задавате въпрос. Като питате как някой като него няма приятелка, вие подсказвате, че невероятните момичета не се опитват да го срещнат всяка секунда, защото е горещ или умен или забавен!

Въпрос №6.) Каква е любимата ти целувка?

целуване

Защо е флиртуващо: Ти копаеш да знаеш какво му харесва най-много и може дори да ти кажеш, че е време за първата ти целувка.

Въпрос №7.) Кое е най-голямото ви включване??

включи

Защо е флиртуващо: Само ако сте наистина в това момче, ще зададете този въпрос. И той знае това. Вие не бихте попитали дали не сте планирали някога да използвате това знание!

Въпрос № 8.) Как стана така горещо / сладко / очарователно.

сладурче

Защо е флиртуващо: Отново само един от тези супер флиртуващи допълнения, които ще го накарат да се усмихне.

Въпрос № 9.) Мислиш ли за мен много?

мислене

Защо е флиртуващо: Искаш да разбереш дали си мислиш много, че му казваш, че наистина се интересуваш и че си мислиш за него много.

Въпрос №10.) Харесва ли ви романтичните филми?

филм

Защо е флиртуващо: Искането на този вид му позволява да знае, че мислиш за него като човек, за да гледаш романтични филми с ... и хората, с които искаш да гледаш тези филми, са обикновено някой, като.

Въпрос № 11.) Каква е идеалната ви идея за дата?

дата

Защо е флиртуващо: Искаш да знаеш как ще прекара една среща и че нека знае, че си мислиш, че ще се срещнеш с него, но искаш да го направиш перфектен за него.

Въпрос # 12.) Имате ли дата за промо / танц / завръщане / събитие от всякакъв вид?

Вземи ме

Защо е флиртуващо: Защо? Искате ли да сте тази дата? Очевидно бихте могли, ако питате! FLIRTATIOUS 101. Може би дори ще те попита!

Въпрос # 13.) Как се чувствате за момичето, което прави първия ход?

girlmaking

Защо е флиртуващо: Ако досега не е направил нещо върху теб и питаш този въпрос, трябва да му дадеш идеята, че си мислиш, че ще предприемеш тази първа стъпка.

Въпрос # 14.) Какви са вашите изключвания?

изключи

Защо е флиртуващо: Да поискате от момче да ви разкаже какви са неговите завои означава, че ще се опитате да избегнете този списък с неща в бъдеще. Дъ!

Въпрос # 15.) Къде обичаш да се целуваш?

където

Защо е флиртуващо: Може просто да получите рейнджа на очите от тази! Това е флирт в най-добрите си. Ти му казваш, че си мислиш, че го целуваш ... и го целуваш той иска!

Въпрос # 16.) Мислиш ли, че съм секси??

seductiv

Защо е флиртуващо: Няма да питате дали мнението му няма значение.

Въпрос # 17.) Заспиш ли гол?

cuddless

Защо е флиртуващо: Ако попитате човек, когото ви харесва този въпрос, нека знаем, че сте любопитен, защото може да искате да знаете отговора за бъдещи справки, ако спите. Или може би защото искаш да мислиш за него неприлично.

Въпрос # 18.) Бихте ли се заинтересували да излезете някъде?

да

Защо е флиртуващо: Най-накрая сте разбили леда и сте започнали да говорите за действително излизане и правене на нещо. Вие давате на вашето скъперничество да знаете, че сте готови да излезете с него.

Въпрос # 19.) Знаете ли, че ме кара да се усмихвам?

20

Защо е флиртуващо: Отказвайки го и му питаш нещо почти реторично, ще му каже, че той те прави да се усмихваш и че го обичаш.

Въпрос # 20.) Ще излезеш ли с мен?

сладурче

Защо е флиртуващо: Това е нещо повече от флиртуване. Вие поемате инициативата, за да видите дали всичко това флиртуваше магията и надявам се, ще каже "да"!

Въпрос №21.) Смятате ли, че сте срамежлив??

21

Защо е флиртуващо: Ако попитате този въпрос, може да получите хубава светлина върху лицето на вашето лице, докато той се изчервява. Ако той е срамежлив, ще бъде сладък, за да го гледа как се хваща за отговор, и ако не е, тогава неговата самоувереност може да заслужава да се види.

Въпрос №22.) Какви са любимите псевдоними / имена на домашни любимци?

22

Защо е флиртуващо: Този въпрос установява какви имена може да ви подкрепят, когато ви се обаждате, докато флиртувате. Предпочита ли бебето или меда? Няма да знаете, ако не копаете по-дълбоко, момиче!

Въпрос №23.) Харесваш ли мръсните разговори?

2333

Защо е флиртуващо: Какво би могло да бъде по-флиртувано, отколкото да работите, за да разбереш правилно - или трябва да кажа погрешно място? Отговорът му ще ви даде материала, който ви е необходим, за да го доведете в един много забавен разговор, от който можете да се отдадете.

Въпрос # 24.) Как бихте описали идеалните си отношения?

24

Защо е флиртуващо: Всичко това говорене за имена на домашни любимци и мръсни разговори може да има неща, които се загряват, но откриването на това, което той смята за перфектна връзка, може да позволи на човека ви да знаете, че наистина означавате бизнес с него.

Въпрос №25.)  Любимо място за изработка?

25

Защо е флиртуващо: И двамата внезапно се съпротивлявате на желанието да заключите устните си един с друг? Добре, точно затова този въпрос е толкова глупав. Може би дори ще иска да ви покаже къде е ...

Въпрос # 26.) Какво първо забелязахте за мен?

26

Защо е флиртуващо: Дали това бяха очите ви? Устните ви? Дали той обичаше начина, по който ходиш или говориш? Пренасочването на фокуса на разговорите към себе си веднъж и за известно време е страхотна тактика на флирта. Накарайте го да мисли за това, което го е направил като теб на първо място.

Въпрос №27.) Имате ли тайна фантазия и ако е така, какво е това??

27

Защо е флиртуващо: Създайте пътя и за двама ви, за да говорите за това, което наистина ви заведе. Разберете най-дълбоките му желания и това, което му харесва, и вижте дали той се интересува от тайните ви фантазии. Отговорите на двете със сигурност ще доведат флиртуването ви до абсолютната макс.

Въпрос # 28.)  Харесва ли ви секс?

28

Защо е флиртуващо: Разберете дали можете да продължите да флиртувате дори когато не сте заедно! Ако зададете тези въпроси, ще получите нещата между вас и човека, с когото сте поразени.

Въпрос №29.) Мислиш ли, че можеш да се отнасяш с момиче точно?

29

Защо е флиртуващо: Той може да ви се стори почти обиден, че ви пита и се надявате да отговорите с нещо като "Добре, дух, разбира се, че ще се отнасям с едно момиче перфектно!" Гледането на човек да се развълнува от тези въпроси е винаги сладко, флиртуващо забавление!

Въпрос # 30.) Как ще ме накараш да падна за теб?

30
Защо е флиртуващо: Слушането му да изброява всички неща, които би направил, за да те накара да паднеш за него, е наистина най-сладкото нещо, което можеш да слушаш. Това е идеалният въпрос, когато флиртувате с човек, който харесвате. Кой не би искал да чуе тези сладки неща?!

Leave A Comment

− 2 = 6