12 Телевизия Любов Съвместимост

Известни като практични, амбициозни, надеждни и чувствени, таурейците са идеални партньори. Хората, родени под този звезда имат силно око за красота, и те също са изключително организирани. Телецът е знак на Земята, което означава, че тауреани са като стабилност. Те очакват точно същото нещо в замяна от партньор. Обвързани и внимателни с любимия си, таурейците не обичат да се скитат наоколо. Те знаят точно какво искат от любовник. Тук има 12 любовни взаимоотношения с Телец.

обичам compatibility1

 1. Телец и Телец

Таурените са реалистични и на земята. Те са стабилни и спокойни. Ако се съберем двама тауреи, резултатът ще бъде интересна връзка. Те имат особен интерес към красотата; те харесват изкуството и луксозните неща, но това не означава, че те са повърхностни. Таурейците трябва да внимават все пак. Като се има предвид, че говорим за два земни знака, те могат да растат малко мързеливи. Намерете начин да останете мотивирани заедно и да се наслаждавате на връзката си. Двама тауреи могат да бъдат съвършени заедно.

обичам compatibility2

 1. Телец и Близнаци

Таурените са традиционни и на земята, докато Близнаци са неконвенционални и свободни. Единият има знак за земята, а другият има вода. Има ли начин тези двама да изработят плодотворна романтична връзка? Да, но трябва да се направи компромис. За да работи тази връзка, основното правило е да се избягват аргументите. Близнаците са изключително страшни; те обичат да обсъждат нещата и е почти невъзможно да се опитате да се борите. Тауреите имат его; те също са решаващи и обичат да имат право. Най-долу, любовна връзка между тези двама не е невъзможна, но трябва да бъде подхранвана, за да издържи за цял живот.

обичам compatibility3

 1. Телец и Рак

Преценявайки културните неща, декорацията на интериора, гастрономите, изкуството и музиката, таурейците и раковете могат да изградят великолепна връзка. От някои гледни точки тези две са чудесни заедно. Те имат общи неща, защитават близките си и се грижат. Таурейците са семейно ориентирани индивиди. Те обичат стабилността и не биха позволили на един партньор да се забърка с тази особена характеристика на своето. Рак е точно това, от което се нуждаете в този случай. Звездата е забележително нежна. Тези две се допълват - един е спокоен и спокоен, другият е вулканичен и енергичен.

обичам compatibility4

 1. Телец и Лео

Таурейците и Леос са експлозивен мач. Двете обичат да доминират, така че романтичната връзка може да изглежда трудна за изпълнение. Ще възникне конфликт, така че няма смисъл да се опитвате да го спрете. Леос ще иска да бъде натоварен, което означава, че можете или да изберете да се биете, или да позволите на значимите си други да имат своя начин. Въпреки по-скоро егоистично, свирепо и гордо отношение, тези два знака се привличат един към друг. Няма да можете да устоите на един Лъв - химията и сексуалното напрежение изобилстват, което означава, че сте насърчени да опитате да изградите връзка.

обичам compatibility5

 1. Телец и Дева

Таурейците и Вирджините не са точно съвършеното съвпадение. Всъщност те са като черно-бели. Разбира се, това не означава, че романтичната връзка не може да се случи. Вярвайте или не, тези двама могат да направят прекрасна двойка. Това е така, защото те се допълват взаимно. Ако Телецът е по-модерен и очарован от модернизма, Virgos са по-традиционни; докато Тауреа е водена от Венера (която е любяща от удоволствие), Девата е водена от Меркурий (което е интелект). Тук има красива комбинация от реалност и фантазия. В личния си живот тези двама са еротични, чувствени и изключително привързани един към друг. И какво, ако има нещо различно? Може би това е точно това, което ги прави съвместими добре.

обичам compatibility6

 1. Телец и Везни

И двете звездни знаци са под управлението на Венера. Това обаче не е идеално съвпадение и може да се наложи да работите упорито, за да работят между вас, Таурея и Везни. Телецът е знак на Земята. Той обича да строи неща с упорита работа и решителност; Везни, от друга страна, е знак на "Еър", който обича да бръмча и да се държи като кралица. Тези две искат да бъдат натоварени, така че ако не сте готови да направите компромис, романтичната връзка никога няма да работи. Либрасите са мечтателни и тъга, докато таурейците са на земята и реалистични. Може да има връзка, защото тези две се нуждаят един от друг, въпреки че няма да е лесно да се изработи мач, направен на небето.

обичам compatibility7

 1. Телец и Скорпион

Всичко е възможно в любовта и войната. Като цяло има динамична любовна омраза между Таурея и Скорпион. И двата знака искат да отговарят; те се стремят към внимание, така че ще бъде трудно да се срещат един с друг. За щастие, нещата могат да се развият прекрасно, при условие че сте готови да се откажете от вашето его и компромис във вашата връзка. Ако сте лоялни, грижовни и честни, можете да изградите перфектната романтична връзка.

обичам compatibility8

 1. Телец и Стрелец

Романтичната връзка между таурея и Стрелец изисква адаптация; това е така, защото тези двама имат различни вкусове и темпераменти. Тауреаните знаят точно какво искат. Те имат вкоренени вярвания и не обичат да се забъркват; Стрелците, от друга страна, са приключенски и диви. Романтичната връзка между тези две може да доведе и до ревниво поведение. Въпреки това, ако сте луд влюбен в Стрелец, трябва да намерите начин да изградите взаимна основа. Съобщението и разбирането са необходими за плодотворна любовна афера.

обичам compatibility9

 1. Телец и Козирог

Точно като таурейците, Козирозите имат знаци за Земята. Това означава, че те са на земята, реалистични и практични. През деня тези двама са работохолици. Те са идеалният екип и те биха направили идеалното семейство. Ако търсите стабилна връзка с някого, потърсете Козирог. По-скоро ексцентричен по характер, таурейците трябва да очакват да бъдат поглезени от Капс. Никога няма да се отегчите заедно.

обичам compatibility10

 1. Телец и Водолей

Тези два признака нямат нищо общо и е безопасно да се каже, че комбинацията между Таурея и Водолея е един от най-нещастните в зодиака. Това е така, защото Телецът е старомоден. Той жадува за сигурността и той цени традицията. Водолеят, от друга страна, е бунтовник. Той мрази конвенцията и се противи на правилата. Любовната връзка между тези два знака може да доведе до бедствие. Разбира се, не боли да има шанс.

обичам compatibility11

 1. Телец и Риби

Управляван от красивата планета на Венера, таурейците съвпадат перфектно с рибите, които се управляват от очарователния Нептун. Тези два признака имат слабост за изискано вино и храна за храна; това ги прави неизлечими романтици. Една любовна афера ще бъде сложна, страстна и смислена, така че ако се случи да срещнеш рибарка, недей да ги пускаш.

обичам compatibility12

 1. Телец и Овен

Кое от тези две същества ще оцелее в една връзка, Бикът или дивия Рам? Връзката между Таурея и Ариан може да изглежда отначало неудобна. Това е така, защото имаме два звездни знака, които искат да управляват. За тях ще бъде трудно да постигнат споразумение, така че ако сте запознанствате Овен, търпението ще бъде най-твърдото ви оръжие за атака. Използвайте го разумно, за да създадете връзка и да се насладите на красива любовна афера.

За разлика от другите признаци на зодиака, тауреаните знаят точно какво искат от партньора. Те имат реалистични изисквания, те са на земята и те не обичат да се бият около храста. Трудно е да се отговори на очакванията на тауреа, въпреки че не боли за това знак да престане да бъде толкова аналитичен и просто да живее в момента всеки път от време на време.

Leave A Comment

− 3 = 5