12 Признаци Той има приятелка

Ако в света на запознанства, едно нещо, което трябва да бъде в състояние да каже за един човек е дали има или не приятелка. Въпреки, че това е най-важното нещо, което можете да дешифрирате, след като срещнете някого, това също е едно от най-трудните неща.

Наистина е трудно и смущаващо да се отворите и да инвестирате време в някого, само за да разберете, че той вече има приятелка и току-що губихте цялото си време. И повечето момчета не просто казват така, защото обичат да флиртуват и харесват вниманието, дори ако вече са взети.

Някои момчета дори имат топките, за да опитат да направят среща с някого, докато вече имат приятелка! Това е наистина голям проблем, който ще искате да намерите веднага, ако някога се надявате да имате връзка с някого.

Така че, дами, зависи от вас да разберете дали има приятелка, ако той е от типа, който да го скрие от теб и да се опита да остави две жени наведнъж. Това е казано, че не е лесна задача, но с тези 12 знака ще можете да разберете дали той е взет от друг гал или ако е свободен за приемане.

istock_000036070662small

 1. Той не отговаря на телефонните си обаждания или текстове около вас.

Това е огромен знак, че нещо друго се случва с този човек. Ако сте близо до него и той гледа телефона си, когато звъни и бързо го изхвърли, може да означава, че приятелката му се обажда и той не иска да ви отговори с теб. Има обаче хора, които игнорират телефоните си, когато са с някого, когото наистина харесват, така че просто обръщайте внимание на тези други песни.

 1. Неговият телефон не е къде да се види, период.

Ако никога не е извадил телефона си наоколо, това е друго червено знаме. В един свят, където повечето от нас винаги имат нашите телефони и на нас, това е странно, когато хората не правят това. Това може да се дължи на факта, че той не иска да виждате име на по телефона, което да ви даде идея, че има приятелка. Но можеше и да скрие телефона си, ако просто искаше да изолира времето си с теб.

 1. Той избягва да ви вика с вашето име.

Това е огромен знак, че сте запознанствали някой, който има приятелка или дори многобройни приятелки. От страх да не кажат погрешното име, момчетата, които вече са във взаимоотношения, обикновено наричат ​​своите момичета от страната само с имена на домашни любимци. Ако той винаги ви се обажда, "бебе", "мед" или "сладур", а рядко казва името си, може би защото той има приятелка и се опитва да не се забърква.

 1. Неговите уикенди никога не са свободни.

Повечето хора не работят в почивните дни и това обикновено е времето, когато те резервират за своите значими други. Ако обаче човекът ви не е свободен през уикендите и винаги има извинение за това, защо няма да може да прекарва време с вас, това може да се дължи на факта, че той не може да се измъкне от приятелката си, за да прекара времето си Вие.

 1. Той никога няма да ви отведе на мястото си.

Винаги ли е позволено да прекарвате времето си на място и никога не сте чували дори къде живее? Ако е така, може би защото той има приятелка, с която дори живее. Или това, или неговата приятелка просто има толкова много неща на негово място, че той не би могъл да премине, че е единствен и просто да ви запознае. Бъдете наясно с извиненията, които ви държат далеч от мястото си. Всичко като да имате съквартиранти или разхвърлян апартамент не е извинение да ви държи далеч.

 1. Той никога не ви води около семейството или приятелите си.

Ако сте се запознали за няколко месеца и все още не сте били около приятелите или семейството му, това може да е знак, че има приятелка, която се крие от вас. Естествено е естеството на връзката да напредва, когато се срещате с приятели и членове на семейството, и ако връзката ви е донякъде сериозна и все още не сте ги срещнали, това може да е причина.

 1. Вашите отношения са на ниско ниво със социалните медии.

Ако ви е казал, че наистина не му харесва да показва връзката си в социалните медии и затова най-вероятно ще ви държи далеч от него, той вероятно има приятелка. Истината е, че момчетата искат да ви предпазят от социалните медии, само защото имат приятелка, която често се занимава с него и го маркира в различни неща.

date_night

 1. Излизаш от града за всичките си дати.

Ако никога не сте имали дата в града, в който и двамата живеете, това е така, защото той има приятелка. Ако той избягва да излезе някъде публично с теб, за да може да бъде забелязан с теб, очевидно е, че не иска приятелката му да те види или да хване вятъра, че е излязъл навън с друго момиче.

 1. Той никога не отговаря, когато се обаждате.

Това е нещо, което е наистина разочароващо за вас и знак, че той има приятелка. Ако не сте с него и той е в "дома" или навсякъде и той никога не отговаря на вашите телефонни обаждания, може да се дължи на това, че той има приятелка наоколо, че не иска да знае за вас. Ето защо той избягва да отговаря, в случай че ще чуе женски глас по телефона.

 1. Той никога не пребивава нощта.

Ако сте се запознали от известно време и той не е останал веднъж на нощта на вашето място, може би е защото той живее с приятелката си и очевидно не може да излезе цяла нощ. Ако той остане наистина късно до точката, в която някой друг ще остане през нощта, но настоява да се прибере вкъщи, то е защото има приятелка и не може да излезе през всички часове на нощта, или ще знае, че нещо е наред.

 1. Вие мирише на жените продукти върху него.

Това е още един класически знак, че той има приятелка. Ако забележите, че той винаги мирише на женска и по-важното, той мирише на същия тип момичен парфюм всеки ден, вероятно защото има приятелка. Ако миришеш на познати аромати на жена всеки път, когато го виждаш, сигурно ще получиш тези аромати от приятелката му и ще трябва да внимаваш с него.

Красива young woman using mobile phone

 1. Виждате снимки на него и на някое друго момиче в социалните медии.

Ако случайно преминете през социалните му медии - въпреки че не искате да се свържете с вас в него - и виждате, че има тонове снимки на него и на някое друго момиче, което е маркирала, вероятно е неговата приятелка. Това определено е червено знаме, за което трябва да сте предпазливи и дори да го питате, защото това означава, че той има приятелка.

Момчета, които имат приятелки и се опитват да се срещнат с други момичета в същото време, са най-ниските хора. Следователно, вие искате да сте сигурни, че не сте запознанствали един от тях, като следвате тези знаци, за да сте сигурни, че няма приятелка, докато той ви е запознанства.

Leave A Comment

9 + 1 =