12 качества на добър човек

Любовта със сигурност е сложно нещо. И докато е лесно да бъдете вдъхновени от красива усмивка, перфектни зъби и набор от силни оръжия, за да се съчетаете, ако търсите "The One" или просто солидна, дългосрочна връзка, трябва да се потопите под повърхност. Разберете мил на човека той не е само това, което прилича. Ние сме събрали заедно 12-те най-добри качества на един добър човек, който МОЖЕТЕ да търсите.

14f9fc22dedd806c21348dbbe38402ee

1. Той е верен

верен

Това може да изглежда очевидно (никой не иска да има връзка с измамник, нали?). Но понякога сме толкова запленени в ослепителна усмивка и доста думи, че напълно игнорираме факта, че има лоша история. Ако човекът, в който се намирате, е известен измамник или има склонност да бъде прекалено флиртуващ с всяко момиче, което вижда, той може да не е верен човек за вашите ангажирани отношения, за които мечтаете. Най-добре е да предадете този блясък на бисери и да намерите някой по-стабилен.

2. Той е отворен и честен

доверен

Честността е една от най-важните части на една връзка и така е отворена за всичко и всичко. Искате човек, който желае да бъде честен, когато се чувства надолу или когато е виновен, а вие също искате човек, който може да бъде отворен за обсъждане на потенциални проблеми в отношенията. Тъй като комуникацията е основата за ангажираност, силна връзка, това е абсолютно важно. Това не означава, че някои момчета не са срамежливи и се нуждаят от допълнителна работа - но ако е напълно против да бъдеш отворен и честен с теб, той не е пазач.

3. Той е трудно работещ

бизнес man

Намирането на трудолюбив човек е от решаващо значение. Просто помислете за това: в бъдеще, когато двамата сте щастливо женени и живеете заедно, искате ли да се борите с сметки, защото вашият човек отказва да работи? Или предпочитате човек, който отива отвъд и отвъд, за да получи тази промоция или бонус, дори и човекът, който ще постави всичко, което има само за няколко допълнителни цента. Това казва един тон за неговия характер и за вида му. Ако той отиде отвъд работата си, без значение дали е строител или адвокат, просто си представете какво ще направи за жената, която обича.

4. Той има цели

цел

Целите са еднакво упорита работа, която се равнява на никога не се отегчава, което е равносилно на щастлив, позитивен, трудолюбив човек. Вашият човек трябва да има цели за простия факт, че има нещо, към което се стреми. Може да започне малко - да кажем, че просто се опитваме да намерим достойна работа, за да платим сметките му - или може да е голям, като да искаш да бъдеш собственик на нов бизнес. Въпросът е, че той трябва да има положителни цели - да се надяваме, че нещо малко повече от биенето на последното ниво в любимата му видеоигра.

5. Той има добра личност

3e276cf231b23738492a98a66913bc61

Това е разбираемо, нали? Не искаш да имаш връзка с някой, който е скучен, неинтезарен или не може да се смее дори и на най-смешните вицове. И така, какво представлява добра личност? За всеки от нас бихме могли да търсим нещо различно. Но основите са следните:

  • Той има добро чувство за хумор и може да се смее, когато моментът е подходящ.
  • Той може да проведе разговор с вас.
  • Той е хубав и приятелски настроен към хората около него.
  • Той ви поздравява по уважителен и учтив начин (не побеснял или неуважителен).
  • Той може да бъде професионален на работното място, но глупав, когато е само двамата.

6. Той се доверява

flirty7

Няма абсолютно нищо по-лошо от това да си с човек, който не ти вярва - въпреки че няма причина да не го прави. Той е типът човек, който ви призовава 15 пъти всеки път, когато напускате къщата. Той е човекът, който ви обвинява в измама, когато пристигате 5 минути по-късно, отколкото сте казали. Той е човекът, от който се нуждаете, за да избегнете на всяка цена, тъй като той очевидно няма доверие и донякъде контролира.

7. Той те третира правилно

добре treat

Дами, не ме интересува колко красив е той, колко чаровен може да бъде той, или колко подаръци той купува, за да ви държи наоколо. Ако той не се отнася с Вас правилно, трябва да се отървете от него и да го отрежете най-бързо. Вашият човек трябва да бъде горд и щастлив да бъде с вас. Той трябва да бъде уважаван и да се отнася с теб като с принцеса. Той трябва да ви души с любов и да ви накара да се чувствате като специалната жена, която сте. Период. (Просто се уверете, че вършите същото в замяна на него - не сте разглезена гнила принцеса. Вие сте привлекателна, сладка принцеса, която всъщност иска да развали.)

8. Той има силни учения

силен morals

Човек със силен морал е уверен в себе си и се изправя срещу това, в което вярва. Искаш човек като този, защото той ще остане верен на себе си и дамата по свой избор.

9. Има доверие

уверен

Сигурен съм, че споменавам това в почти всеки блог, който пиша. Защо? Защото е сериозно толкова невероятно важно. Наистина не мога да ви обясня колко важно е доверието. Доверието означава, че сте защитени в себе си - не сте пълни със себе си - и това ви стига далеч в живота. Доверието означава, че сте сигурни в отношенията си и не се страхувате да говорите, когато има проблем или когато искате да сте отворени за това колко ги обожавате. Доверието ви дава добри качествени приятели и добра работа. Доверието означава, че няма да е нужно да се сещате за себе си или за любовника си. И не на последно място, доверието ви прави по-привлекателни, въпреки че имате недостатъци като всички останали. Сега не звучи ли като качеството, което искате в един мъж? абсолютно.

10. Той е зрял

965ab268f59fb2ffb58e9c7ba2170be0

Добре, сега не казвам, че трябва да е толкова зрял, че не знае как да бъде забавно и глупаво от време на време. Това не е това, което казвам. Това, което казвам, е, че трябва да е достатъчно зрял, за да се справи с една връзка и да знае как да действа в отношенията. Той трябва да е достатъчно зрял, за да ви попита за дати и да бъде уважаван през цялото време, но въпреки това има незрялост да се справя с валяк на следващата ви дата. Той трябва да е достатъчно зрял, за да задържи работа и да мисли за бъдещето си, не когато ще се напие с следващите.

11. Поема инициативата

първи Meeting with Girl on Dinner

Мисля, че ние, като жени, можем да се съгласим, че няма нищо по-секси от нашия човек, който идва на вратата с роза в ръка, като ни казва да облече най-великолепната ни рокля, защото е направил резервации за вечеря на едно от най-красивите места в града. Искаш човек, който не се страхува да поеме инициативата. Защитеният, романтичен човек, който е защитен в себе си и иска да ви изненада с романтични жестове.

12. Вярва в семейството

семейство

В края на деня повечето от нас търсят брак и семейство. Ако човекът, когото след това, не иска да се омъжи или да има деца (освен ако това не е това, което искате), най-добре е да продължите да се движите. Намерете човека, който вярва в семейството, обича семейството си и иска да има семейство и да се грижи за тях в бъдеще.

Какво търсите в мъж?

Leave A Comment

83 − = 75