10 знака вашето гадже е изневерява

10 Signs Your Boyfriend is Cheating

Имате това неспокойно чувство в стомаха си. Мислиш, че гаджето ти може да изневерява. Просто ли сте параноик или наистина ли е неверен? Ако някой или всички от тези признаци се поберат, не поставяйте под въпрос интуицията си, просто отидете.

1. Той ви обвинява

Ако никога не му е дала никаква причина да се съмнявате във вашата вярност и внезапно се окажете, че се защитавате от верността си към него, той може да изневерява. Това е знак номер едно за невярност. Виновната партия обвинява и обвинява, че го отнема. След това, когато го извикате за неговата измама, той може да твърди, че се опитвате да обърнете масите към него. Не мога да подчертая това достатъчно, ако той започне да обвинява без причина, той изневерява.

2. Той заключва телефона си

Ако има заключване на телефона си и никога не го оставя да остави зрението си, може да крие нещо. Шансовете са, че това, което крие, е друга жена. Мъжете, които нямат какво да крият, няма да блокират телефона си по-здраво от Форт Кнокс. Ако той винаги е имал заключване на телефона си, тъй като преди да се срещне с вас, това може да не е надежден знак, но ако това е внезапно нещо, това е червено знаме.

3. Извиненията му са подробни

Той идва у дома късно и извинението му е изключително подробно. "Първо имаше червена кола, задвижвана от по-възрастна дама, блокираща всички ленти в продължение на 45 минути, заради гумената гума, която отне четирима души да се променят. Когато най-накрая се появи нова гума, старата се появи в трафик и отнеме 32 минути, за да я вкара в багажника й. "Хората, които разказват истината, изпускат ненужни подробности. Хората, които лъжат, хвърлят във всяка подробност възможно, за да изглеждат така, сякаш казват истината. Те свръхкомпенсират. Ако каже, че трафикът е бил блокиран, той може да каже истината.

4. Неговият вид се променя за една нощ

Той решава да отиде за чисто-обръсна поглед след години, като казва, че той мрази, че той расте косата си, но сте виждали само, че е прекалено кратък, той започва да носят парфюм или след обръсване за една нощ и т.н. понякога изглежда, но ако изглежда, че е нещо, което никога няма да направи, или мислите, че е по-скоро, че той се опитва да впечатли някого, той може да изневерява.

5. Сексът му се променя много

10 знака вашето гадже е изневерява

Независимо дали започва да има по-голям секс с вас или да прави по-малко секс с вас без очевидна друга причина, трябва да сте подозрителни. Cheaters, които започват да имат по-голям секс с партньора си, го правят от чувство за вина и свръхкомпенсация. Измамници, които започват да имат по-малко секс, правят това, защото го получават някъде другаде. Запитайте се дали има някаква друга причина, поради която сексуалното му шофиране се е променило толкова много (например поради медикаменти или заболявания). Ако не, има причина; той е измама.

6. Неговите интереси се променят

Дали човекът, който обичаше поп-музиката, изведнъж стана най-големият фен на Джъстин Бийбър? Дали музиката му се променя през нощта чрез съвпадение или защото се опитва да впечатли някой друг? Най-вероятно е да впечатлиш някой друг. В новите взаимоотношения хората ще се разклонят и ще опитат нови неща, за да впечатлят новата си любов. Ако не сте неговата нова любов, той опитва нови неща, за да впечатли някой друг.

7. Той ходи на телефона

Ако той отпътува, когато получи телефонен разговор или текстово съобщение, трябва да сте много загрижени. Никога няма извинение за това поведение и ВИНАГИ означава, че той крие нещо. Един човек никога няма достатъчно основателна причина да скрие разговорите си. Край на историята. Ако просто се разхожда по телефона, това е едно нещо. Ако е очевидно, че той не иска да чуете, нещо не е наред ... вероятно е измама.

8. Има нова кредитна карта

10 знака вашето гадже е изневерява

Ако той обсъжда да получи нова карта по каквато и да е причина и след това ви уведомява, че е решил да се регистрира, няма голяма работа. Ако се сблъскате с кредитна карта, за която не знаете нищо, голям проблем. Измамен човек ще получи нова кредитна карта, за да може да прави покупки без ваше знание. Той лесно може да скрие няколко долара, за да плати минималното плащане. Скриването на покупки на вечери, подаръци, хотелски стаи и т.н. става по-трудно да се скрие. Ако откриете загадъчна кредитна карта, той е повече от вероятно измама.

9. Той започва да превишава границите на клетките

Продължава ли протоколите или ограничава съобщенията си в килията си? Това нормално ли е? Ако не, бъдете притеснени. Човек, който внезапно започва да говори по телефона повече от всякога или да изпраща повече текстове, отколкото някога, е възможно да изневерява. Ако той работи по някаква бизнес сделка или има друго валидно извинение за внезапното използване на телефона, тогава може да искате да направите малко допълнително разследване. Проверете номерата на сметката му. Ако всички отговарят на неговата история, значи сте добри. Ако не, трябва да вървите.

10. Той започва работа късно

10 знака вашето гадже е изневерява

Последната е такава причина за клише, че е подозрителна, но това е лъжата # 1, която измамвачите разказват, така че това е клише по някаква причина. За щастие това извинение е лесно да се провери. Извикайте работата му или капка с изненада. Донесете му ястие, за да му помогнете с късна нощна работа. Това ще улесни ума ви или ще докаже вашите подозрения и няма да се сблъскате, изглеждайки като луда приятелка. Проблема решен.

Leave A Comment

1 + 5 =