10 страхотни идеи за двойна дата

Независимо дали вие и вашият най-добър приятел съвсем случайно сте в една връзка, или сте нервен и искате да се отървете от една от първите ви няколко срещи с тази hottie, която просто те попита, двойните дати са страхотен избор. Те са спокойни, непринудени и напълно забавни, като оказват натиск, за да можете да седите назад, да се разхладите и да чатите с датата си. Тези двойни срещи с дата среща са напълно забавни и вълнуващи и ще превърнат вашите традиционни идеи за двойна дата с главата надолу в нещо различно от "друга дата на филмова група".

ac0869f4c8f0e39b0506ac570e43730c

1. Отидете на вечеря

Добре, така че тази конкретна опция е една от традиционните настройки за двойна дата. Но това е само защото винаги е чудесен избор. Искам да кажа, помислете за това: не може да се обърка с храната. Храната просто има неприлично усещане в социална обстановка, която всички обичаме (и имаме нужда) на среща. Но не мислете, че вашата двойна вечерна вечеря трябва да е нещо прекрасно. Докато това е чудесно тук и там, нищо по-добро от това да го включите. Разгледайте горещите нови ресторанти в центъра на града или вземете питие с вечеря в спортния бар край града. Може би пътувате до наистина готино място за пица в друг град (знаете ли този с "възрастни" игри като Дейв и Бъстърс) или просто да получите малко сладолед.

2. Вижте игра

Отивате един към друг на спортна игра е забавно, но мисля, че всички ние можем да се съгласим, че когато става дума за спортни фенове, толкова по-добре! Вземи луд с приятелите си и се взриви в една игра. (И не забравяйте, че е идеално ОК, за да се боядисате в цветовете на отбора и да се забърквате до ръба на фъстъци и хот-дога!)  FLYNET - Celebrities Attending The V Festival 20123. Музика на живо

Някои градове ще организират специални музикални събития или фестивали, а това е страхотно, защото можете да се насладите на великото открито, докато слушате и някои местни банди. Но ако това не е твоето нещо или нищо не се случва наблизо, натрупайте се в колата и слезте на концерт с любимите групи или певци на момчетата си.

4. Вземете клас

Аз не искам да се запиша за най-трудния математически клас във вашия местен колеж (освен, разбира се, че сте в това нещо - повече сила за вас и вашия страхотен мозък!). Мисля още по линиите на забавна класа, където можете да получите малко дива и да се забавлявате, като класа за готвене в рекцентъра или художествена класа в центъра на музея на изкуството. Просто какви класове се случват във вашия район и да имате някакво страхотно забавление, докато учите ново умение с вашия партньор!  djgft5. Дегустация на вино

Очевидно това е предложение за двойките над 21-годишна, но дегустацията на вино е сериозна идея за двойни дати. Дегустацията на вино е имала определена изискана елегантност, която е чудесна за двойките, докато е само точното количество непринудено, за да не ви изнервя. Да не говорим за колекцията от божествени вина, които можете да вземете за проба (което, разбира се, е основен плюс за тази дейност). И ако вашият приятел просто пие всъщност цялото вино и стане малко бръщолетен, ще бъдете там, за да я подкрепите и да й помогнете, така че да не се измъкне от себе си пред този специален човек.

6. Увеселителен парк

Трябва ли наистина да обясня това? Увеселителен парк = забавление. Край на историята. И не ме интересува каква възраст си. Висши училищни двойки и по-големи двойки, които са били заедно повече от 20 години, могат да имат равен брой добри времена и смях, които са ръка за ръка с любовника си, докато крещят през най-страшния увеселителен парк в града!  голям7. Отидете до плажа

Има нещо за плажната атмосфера, която е спокойна, отпускаща и абсолютно романтична. Плюс има много тонове супер готини и безплатни неща, които да правите там. Разплитайте се и потопете се в океана заедно с приятелите си, разходете се в близките заливи, ако се чувствате авантюристично, или пакетирайте пикник, за да се спуснете до брега. Направете го допълнителна специална вечер с няколко романтични свещи, за да се справят с сделката.

8. Отидете на приключение

Има твърде много идеи, за да ги изброите - ще съм тук цял ден! Така че аз просто ще изхвърля няколко страхотни идеи. Ако сте извънредно смелият тип, можете да разгледате небесно гмуркане или ски на супер стръмен склон. Ако просто искате да се забавлявате, опитайте с валяк или мини голф. И кой не би искал да извади вътрешното си дете и да удари зоопарка или аквариум? Има много идеи там!!

голям9. Партито!

Централната сцена може да не е някъде, когато искате да отидете с датата си, когато е само един на един, но като двойна дата тя може да бъде истински хит. Знаеш ли, че новият клуб, който току-що се отвори в центъра? Сега може да е идеалното време да отидете да погледнете какво може да предложи. Или може би просто удари местната бар сцена и да получите малко пиянство с добри приятели. Кой знае как ще свърши нощта?

10. Планирайте бягство

Всяка двойка се нуждае от бягство и ако не сте на това ниво, за да отидете един на друг или просто искате да го включите, планирането на групово бягство е сигурен начин да се върнете. Има много опции в зависимост от вашия бюджет. Отидете на плажа през нощта за бързо пътуване или пътувайте до екзотичен остров или хладна страна, ако наистина искате да излезете навън. Излезте на вечеря, опознайте района, насладете се на новия опит и открийте страхотни неща, които да направите като гмуркане с шнорхел или изучаване на обичай на района. Опциите са буквално неограничени и бягството е почти гарантирано, че е едно удивително приключение, което скоро няма да забравите. Получете отделни стаи или отделни такива, в зависимост от нивото на взаимоотношенията ви (вмъкване на усмихнато лице тук).

Leave A Comment

− 7 = 3