10 Сладки начини да питаш човек | progressivenewsdaily.info

10 Сладки начини да питаш човек

Дълго отминали са дните на нас жени, които чакат на момчета да ни питат. Това е 21-тево век, което означава, момичета, че ни е позволено да поемем контрол. Да попитате дали вашето раздразнение не е толкова страшно, колкото и да мислите. Без съмнение панирате и правите огромна сделка в главата си, но не бива да бъдете. Просто се отпуснете. Лесно е - няма да хапе.

На тази бележка, мисля, че е време да станем креативни също. Време е да мислим извън кутията и да го попитаме по един сладък, запомнящ се и понякога дори скучен начин. Искате вашето предложение да изпъкне пред него, трябва да бъде незабравимо, така че да сте и вие.

Ето 10 сладки начина да попитате човек ...

a11b388242eebe6d5815af07e6cd8102

Изпрати му бележка

Прост, но ефективен. Когато напусне бюрото си / работната зона, просто отива наоколо и оставя бележка, в която го пита. Не забравяйте да му дадете усърдна усмивка, докато той ви предава и да се върнете на бюрото си. Просто се уверете, че бележката ви не може да бъде погрешна като боклук!

34ee7aca7af4e86739106f261c928ad0

Изпрати му имейл

Наистина сме в новата ера. Какво ще кажете да го попитате по имейл? Няма риск да се изгуби и това ви спестява да го виждате и да се смущавате. Може би предполагате дата на това и да му изпратите номера си.

Попитай го, ако има приятелка

След като разговаряте с него, просто го попитайте дали има приятелка. Веднъж той казва, че не (надявам се!) Можете да насочите разговора по свой начин и трябва да завършите с двойката, която организира дата.

Дай му твоя номер в стил

Даването му на номера ви може да бъде проста или може да бъде запомнящо се. Ако той е спортен фен, напишете вашето име и номер на бейзбол или баскетбол и му го дайте. Ако той чете, вмъкнете го в това, което чете в момента. Получавате идеята!

Планирайте лов на съкровища

Защо да не му нарисуваш карта, която да го последваш и да му кажеш, че трябва да намери скритото съкровище от определено време. В идеалния случай скритото съкровище ще седи в ресторант или някъде другаде.

Изпрати му любовни сърца

Ah Love Hearts, тези класически малки сладки! Започнете да ядете пакет пред него и след това наместете му намерение, която казва "Бъди моя". Може би след това с комплициране един. Той скоро ще получи идеята.

608fa3e9ac2ec173e9d154546599b543

Дай му подарък

Отново, ако е далеч от бюрото или работното си пространство, се промъкне и остави нещо на бюрото си. Този път може да оставиш малка кутийка и в нея може да си бележка и може би информация за резервация на ресторанта или билети за голямата игра.

Шокирай го с паркинг билет

Ако има чувство за хумор (и кола!), Това ще бъде страхотно. Напишете бележката си в стила и формата на билета за паркиране и я оставете на предното стъкло. Ако нещата се развият, и двамата ще разказвате на хората през следващите години.

Поставете съобщение в бутилка

Колко сладка е тази идея? Вие се нуждаете от някои подпори, но не много и те ще бъдат лесни за намиране. Вземете празна бутилка (за предпочитане стъкло) и я напълнете с малко пясък и изпънете бележката вътре, преди да поставите корк в горната част, за да я запечатате. След това можете да оставяте бутилката навсякъде, за да намерите вашата смазка. Няма значение дали е бюрото му, колата му, прага му или навсякъде другаде, само докато го намери.

e30562a02a2bc46777c818430d1d8149

Просто го попитайте!

Ако всичко останало се провали, просто го попитайте! Това може да не е най-сладката идея или най-креативната, но със сигурност е доказана ефективно от време на време. Съберете куража си, съберете себе си и просто отидете при него. Можете първо да започнете редовен разговор или да влезете в дълбините и да го попитате. Няма значение, толкова дълго, колкото питате. Най-добре е, ако имате ясна представа къде първо искате да отидете на среща, така че е по-малко вероятно да получите разочарование и да объркате думите си. Той ще се радва, че сте имали смелостта да го питате направо и той вероятно ще намери червеника ви, когато и вие правите хубаво.

3c59e66c08e38db7ea84a90392c83e41

Така че има го, дами, 10 забавни и сладки начини да попитате човек. Всички те са запомнящи се, творчески и ако всичко върви добре, те ще свършат работата. Само не забравяйте, че най-лошото, което може да се случи, е, че той може да каже "не", така че няма какво да ви притеснява. Можете да направите това, просто бъдете смели и бъдете креативни.

Позволете ми да знам, ако сте опитали някое от тези преди, или ако го направите, бих искал да чуя от вас!

(Всички снимки чрез Pinterest.com)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map