10 Признаци Иска връзка

Ето един веков проблем: Трудно е да четеш мъжете. Но затова тази статия е тук, за да прочетете днес, за да ви помогнем да решите дали вашият човек е готов за тази следваща стъпка. Определянето на разликата между човек, който е готов за взаимоотношения, и човек, който просто се забърква, може да бъде наистина труден. Но когато го счупите - не е толкова трудно! Просто трябва да знаете за какво да се грижите. Ето 10 знака, че човек иска връзка:

Подпис # 1.) Един човек, който обръща внимание на вас, е човек, който може да бъде готов за следващата стъпка. Мъжете не са истински внимателни същества освен ако с някой или нещо, за което наистина се интересуват много дълбоко. Така че, ако сте момче, ви показва доста малко внимание, може да имате победител! Но как можете да разберете? Е, той ще ви погледне и ще ви накара да се докосне до окото, когато говори или когато говорите. Той ще ви зададе въпроси и винаги ще отговаря, когато вие двамата разговаряте. Той винаги ще се опитва да се свърже и да се включи напълно във вашата дискусия. Той също така ще ви попита за неговия принос, когато става дума за него, говорейки с вас.

1-ви

Подписване # 2.) Човек, който иска да те опознае на лично ниво, може да е готов да има истинска връзка с теб. Мъжете обикновено не губят времето си, за да опознаят хората, с които нямат бъдещи намерения. Ако се опитва да те опознае, той няма просто да попита: "Как е денят ти?" Или "Какво правиш за да живееш?" Той ще отиде по-надълбоко и ще те попита какво харесваш или не харесваш за твоята работа , какви са вашите хобита, любими храни, музика и той може да попита за вашето семейство или за минали отношения. Ако този човек е заинтригуван, той най-вероятно ще се опита да опознае всичко за теб.

2

Подпис # 3.) Ако той е готов да бъде ваш приятел, той няма да продължава да се мотае на други момичета. Нека да забравим за сестра си, майка му и може би най-добрият приятел, който е имал от предучилищна възраст ... Не, говорим за всички други момичета, с които той флиртува преди, или които се опитват да флиртуват с него сега. Той ще сложи край на това или просто ще ги пренебрегне. Той изцяло ще спре да обръща внимание на всички момичета, които не сте вие!

3

Знаци # 4.) Дали вашият любим човек ви държи в цикъл за бъдещите си планове? Добре! Може би просто е готов за ангажираност! Момчетата държат само момичетата, които смятат, че голяма част от живота им е в личните им линии. Ако той ви каже как изглежда неговият работен график, ако той е на почивка или ако излиза извън града или на събитие, тогава той вероятно ви смята за нещо повече от приятел.

4

Знаци # 5.) Той трябва да бъде рамо, за да плаче по всяко време, ако е готов за връзка. Ако човек винаги е там за вас и е постоянно рамо, за да се опрете, открихте бъдещия си приятел. Независимо от това, той винаги ще се опита да бъде там за теб. Той ще ви даде най-добрия съвет, когато го попитате, той ще донесе тъканите, когато сте тъжни и той винаги ще се опита да ви развесели, когато се чувствате надолу. Имайте предвид, обаче, че ако той е готов да бъдете негова приятелка, той ще очаква да имате същото рамо, за да се опрете за него!

5

Подпис # 6.) Човек, готов за връзка с вас, ще се увери, че сте ангажирани със семейството си и близките си приятели. Той ще направи всичко възможно да ви накара да се срещнете и познаете и той също ще направи всичко възможно да ви накара да се харесвате. Всички вие, които харесвате, са много важни за него и ако се опитва да направи това, то определено е готов за тази следваща стъпка. Един тип носи само момиче от приятелка на семейството си.

6

Регистрация # 7.) Един приятел, готов за връзка, ще покаже доверието си към вас. Той ще ценят вашите мисли и мнения относно решенията си и това, което трябва да кажете напълно. Той ще уважава вашите съвети.

7

Знаци # 8.) Търпението е нещо огромно, което трябва да се търси, когато се опитвате да разберете дали даден човек е готов за връзка или не. Ако вашият човек не прекарва времето си да ви забърка в нещо, независимо дали става въпрос за скачане на парашут, бягство в Мексико, опитване на суши или .... добре, знаете! Човек, който е търпелив с вас, очаква да сте готови и уважавате темпото, което искате да вземете с нещата, е човек, готов да ви направи приятелката си.

8

Знаци # 9.) Можете да кажете, че човек е готов за връзка, ако се опитва да прекара много време с вас. Това означава, че той прекарва повече от 1 минута в един момент с вас. Това означава, че той не просто е дошъл да спи с вас и че го виждате в светла светлина. Един човек, готов досега, няма да има нищо против да върши поръчки с вас или да излезе публично с вас - той всъщност ще се радва да прекарва време с вас!

0

Подпис # 10.) Всяко момче, което гледа на момиче като материал на приятелка, ще поддържа добър контакт с нея. Той непрекъснато ще ви съобщава, ви се обажда или ви каже. Той ще отговори веднага на вашите текстове или съобщения (освен ако наистина не е зает), но няма да ви държи да чакате дълго. Той ще ви направи приоритет и ще сте сигурни, че сте в контакт.

10

Leave A Comment

+ 25 = 31