10 Признаци, че вашето смазване харесва някой друг

Да се ​​къпеш някой толкова много може да бъде сложно нещо, когато си отново на 5тата и вашият учител влиза в себе си, започвате да чувствате, че той или тя е любовта на вашия живот. Това, което не знаехте, е, че той или тя вече вижда някой друг, а когато осъзнаете това, се чувствате нарушени. Въпросът е как става това?

Е, точно като времето, когато сте били в тази плаха възраст, дори като възрастен, вие все още преминавате през едно и също нещо. Трудно е да се досетите как бихте могли да обосновете дали вашата наслада харесва някой друг или не. Основната цел на тази статия е да посочи различни факти за смачкванията и как можете да очаквате това, преди да влезете твърде дълбоко, да опитате нещо друго или дори най-лошото, да направите ход и да бъдете отхвърлен. Като цяло, независимо дали сте момиче или човек, практически е възможно да сложите крака си надолу и да направите математика.

Как може да разберете дали той или те харесва или не??

Подпишете # 1

обичам signal

Можем да започнем да анализираме всичко това от училището. Представете си, че сте на коридора и човекът, когото чувствате толкова скъп, се случва да мине, изпраща ли някои смесени сигнали? Е, ако те не могат да забележат присъствието ви, дори когато изпратите тази неудобна усмивка, тогава нещо не е наред някъде. Повечето хора не осъзнават това, докато не стане твърде късно. Обърнете внимание, че първият знак е всичко и може да изведе дали ще го направите в началото на списъка или не. Затова внимавайте за тези знаци, преди да сте потопени в сянката на съмнение от вашето смажене.

Подпишете # 2

Вашият crush sit next to you

Смачкванията могат да бъдат толкова предизвикателни, че се оказва, че правим тези смешни и страшни погледи. Не става въпрос само за правене на очи, а по-скоро за вашето присърце да ви изпрати същата услуга. Погледнете знаците, на всяка крачка от пътя, ще можете да обосновете дали вашата смачкване наистина ви харесва или не. Например, когато вашият смайване седи до вас в класа или някъде другаде, изглежда ли изобщо загрижени? Когато някой смаже по друг, те винаги ще искат да общуват или да кажат нещо, дори ако не излезе правилно.

Подпишете # 3

Вниманието е всяка особеност на връзката, която бихте могли да изберете от вашето смазване. Ако изобщо не се притеснявате, това означава, че той или тя не ви харесва назад и вероятно би било най-добре да сте се преместили през вашето смажене или да се опитате да установите друга възможност да го преодолеете.

Подпишете # 4

Ако смажето винаги говори за друг човек, когато е в присъствието ви, това също може да бъде знак, че те не са в теб, колкото са в тях. С други думи, ако момичето или момчето, с което се смазвате, се случва да се говори за ескападите им и как ценят времето им с други партии, това е ясен признак, че те не са във вас, така че трябва да се опитате да продължите.

Подпишете # 5

Друг важен знак, който трябва да спазвате при смачкване на някого, е връзката и благоприятното завръщане. С други думи, ако човекът знае, че вече го харесвате, но отива по-далеч, за да стои далеч от вас или да продължи да говори за някой друг, то това е ясен признак, че те не са във вас.

Подпишете # 6

счупено heart

Друго нещо е външността. Ако осъзнаете, че човекът, на който сте се смазвали, не сте положили никакви усилия, за да промените външния си вид, но скоро ще започнете да променяте външния вид, за да впечатлите някой друг, това е още една силна индикация, че те не са във вас.

Подпишете # 7

Понякога се чудим, че една усмивка може да направи някого като теб обратно. Освен това, какво може да се направи, за да накара някой като теб да се върне? Е, ако човек не иска да споделя много с вас, ясно означава, че те избягват, поради което трябва да спрете да опитвате, но това не е единственото нещо, на което трябва да се съсредоточите, когато търсите знак, защото най-вече има тези хора, които искат да останат приятели, въпреки факта, че те разбират вашите чувства. Всичко зависи от това, което искате, защото манията може да бъде нещо друго.

Подпишете # 8

Виждайки вашето смазване на обществени места, но с някой друг, който не е член на семейството, може да навреди, всъщност се смята за още един знак, че човекът, когото желаете, всъщност не пресича тази линия скоро, затова добра причина да направите нещо друго да забравите за чувствата си.

Подпишете # 9

бъда yourself

Въпреки че може да не се случи сега, винаги можем да поддържаме надеждите ни да се случват в близко бъдеще, нещо обикновено е нещо, което може да отнеме няколко дни или няколко години, в зависимост от това колко възнамерявате да продължите. Препоръчва се обаче да продължите и да спрете да чакате, ако сте се опитали да помолите вашето момиче да излезе, но все пак да останете в отрицание. Това означава, че те смачкват на друг човек и следователно, ако това се случи в близко бъдеще, но от този конкретен момент, преместването ще бъде идеалният начин да не оставите зрението си и да не се наранявате.

Подпишете # 10

Вие are my dream

Няма по-лесен начин да разберете дали вашето смаже наистина ви смазва, освен да наблюдавате знаците. Ако вашият смачкване непрекъснато обърне главата си да погледне на гърба, вероятно за вас или някой друг, това може да означава две неща. Защото те не ви смазват, а по-скоро някой друг; или по-скоро те се смазват и нямат представа къде да започнат. Поради тази причина, съчетаването на този жест с нещо друго, като например "хей", би могло да ви даде представа какво да направите, дали да направите или не да предприемете някаква стъпка поради смазването.

/ и какво правите, когато вашият Crush харесва някой друг?

Leave A Comment

57 − 54 =