10 причини, поради които мъжете се измъкват

Вие сте в една връзка и всичко изглежда да се разраства. Ти излизаш през цялото време, ти изпраща вестници всяка вечер и той дори те изненадва с малки сладки подаръци във вашия офис. Но напоследък изглежда, че връзката липсва. Той не прави онези сладки неща, които е правел, и почти изглежда, че вече не иска да има връзка. Какво дава? Ето 10 често срещани причини, поради които мъжете се отдръпват от жените.

22df777413d35906d31ec1816b3f28bc

1. Вие сте твърде уязвими

FLYNET - Celebrities Attending The V Festival 2012

Има огромна разлика между това, че се интересувате от човека, с когото сте, и сте обсебващ / прилепнал. Ако му изпращате 100 текстови съобщения на ден, питайки къде е или защо не отговаря, опитвайки се да го виждате всяка минута от всеки ден или да отидете на борда, за да му покажете колко ви е грижа, когато връзката е сравнително нова, може да го отблъснеш от теб. Мъжете не искат прилепнала дама. Те искат жена, която е сигурна и независима, но все пак показва, че тя се грижи по фин и чувствен начин.

2. Той е уплашен от любов

b2de608d4b395c99e3f691baa06e176d

Това може да се окаже шок, но този труден, здрав човек, с когото се запознавате, също се страхува от нещата. И като повечето други хора на света, той вероятно е уплашен от любов и дългосрочни отношения. Виждате, че в по-голямата си част мъжете не искат да бъдат любовници. Те не искат да усещат чувства или да попаднат на краката си за красива жена. Това е по естество да бъдеш труден човек, който няма чувствителни чувства. Ако започне да се влюбва в теб, може да се отдръпне заради простия факт, че се страхува от любовта и не иска да падне твърде дълбоко. Доброто нещо по тази причина е, че през повечето време тези изплашени мъже се връщат към любителите си с цветя и дълга реч за това, колко те обичат и се нуждаят от теб, но се страхуват да се промъкнат в черната дупка на любовта.

3. Той чувства натиск

b9c8433b2ad3d8b8010e2d46e783a985

Един бърз начин да изтласкате човек е да го притискате - особено когато става дума за връзване на възела. Ако продължавате да споменавате брак с него и той не хапва, или той е направил ясно, че не е готов за брак, но продължавате да натискате проблема, със сигурност ще го избутате далеч и по-далеч. Мъжете не искат да бъдат подложени на натиск върху брака (или децата по този въпрос). Те са човекът. Те искат да бъдат натоварени. Когато са готови да поемат такъв ангажимент, повярвайте ми - те ще ви уведомяват. Дотогава не го натискайте да прави нещо, което той ясно не иска да прави. Не бихте искали ХИМ да се отнася с вас така, нали? Така че не го правете на него. Ако не сте сигурни къде се намирате по темата за брака, опитайте да го направите по лек и разговорен начин. Ако той изглежда заинтригуван, не се колебайте да го споменавате от време на време. Ако обаче напълно промени обекта или изглежда напълно безразличен, предлагам да го разкъсате напълно.

4. Той ревнува за теб

92dda760c556c83c2134895fa007b10e

Да, мъжете могат да ревнуват от жените. Те могат да се чувстват неадекватни и за жените. И ако вашият човек мисли, че сте по-добри от него - по някакъв начин, форма или форма, но особено когато става въпрос за образование и финансова стабилност - той може да се отдръпне, за да може да си възвърне мъжката.

5. Той е фокусиран върху работа или училище

  бизнес man

Работата и училището са невероятно взискателни, особено когато сте на пълен работен ден. Той може да реши, че трябва да полага повече усилия в училищната си работа, за да получи тази степен, която върви след няколко години, или може би иска да прекара допълнителни часове в офиса, за да спечели промоцията. Каквото и да е, той може да харчи все по-малко време с вас и да се съсредоточи повече върху работата си. Ако можете да се справите с неговото прекалено дълго време, НЕОБХОДИМО, за да завършите целите си, ще се радвате на ползата в дългосрочен план. Но трябва да си припомните, че тази конкретна причина за отдръпване няма нищо общо с вас - просто трябва да отделя повече време, като се фокусира върху определени цели, за да му помогне в живота.

6. Той е отегчен

отегчен

Това не означава непременно, че сте скучен човек. Може би е, че двамата нямате много общи неща и той го е забелязал по-рано от теб. Наистина няма много какво да направите. Ако вие двамата нямате подобни интереси или просто не сте се разхождали, вероятно е най-добре да спрете връзката, преди да получите повече. Той също може да ви отегчи, ако двамата склонни да правите същите неща през цялото време, например: датата на вечеря в същия ресторант всяка сряда, същите разговори се повтарят отново и отново. Ако това е така, опитайте да превключите на вашите идеи за дата и да откриете нови неща, които да правите и да говорите един с друг.

 7. Той се отегчава сексуално

дърпам away

Когато връзката е свежа и нова, всичко е вълнуващо - особено когато двамата ударихте листата. Вие го виждате като диви животни и тъй като не сте го правили често, всичко е ново и интригуващо. Въпреки това, тъй като връзката продължава, понякога сексуалната искра избледнява и вие двамата сте залепени в сексуален път. А мъжете, които са по-сексуални по природа, могат да се отдръпнат, ако загубят искри, които не могат да се запалят отново.

8. Има друга жена

2a14c6fe6f56ef300e06cb34f117b0ec

Сега се надяваме той да спре връзката, преди да реши да мами. Искам да кажа, в края на краищата, дали е отегчен от теб или просто не мисли, че двамата се справяте толкова добре, все пак щеше да е по-добре да се раздели с теб, отколкото да играе игри и трикове с друга дама отстрани , Ако внезапно е прекалено зает за вас и прекарва много време в телефона си или в разговор с някой нов, това може да е знак, че той вижда някой друг.

9. Той не притежава умения за взаимоотношения

не exp

Взаимоотношенията са много трудна работа - няма съмнение за това. И ако вашият човек няма основните умения, необходими за задържане и процъфтяване на смислена връзка, той най-вероятно ще се отдръпне с известно време. Това може да е от страх да не знаеш какво да правиш или да правиш неправилно нещо, незрялост или просто да не знаеш какво да правиш от липсата на опит в отношенията. Каквато и да е причината, връзката е свързана с провал, освен ако няма основни умения за връзка.

 10. Той не е в дългосрочни отношения

не serious

Нека да се изправим пред това: някои хора просто просто не се интересуват от дългосрочни взаимоотношения и много по-скоро биха се подхлъзнали. Те обичат да влизат в отношения, да се забавляват с жена за няколко седмици и след това да се преместят в следващото нещо. Това не е нищо, което да вземете лично - той вероятно е просто млад или незрял и не е готов да има нещо "реално". Ако това е така, вие сте по-добре без него и така трябва да се радвате, че той се е оттеглил, вместо да изневерява.

Защо мислите, че хората се оттеглят?

Leave A Comment

+ 73 = 83