10 песни за преодоляване на някой и преместване

Когато една връзка свърши, чувства се, че светът свършва. В известен смисъл. Животът ви преди това трябва да се промени, за да се излекувате и да продължите. Ако се чувствате като луд, не сте сами. В проучванията за ЯМР, мозъкът на хората по време на разпадането изглеждаше, че изпитват психическо заболяване. В известен смисъл раздялата прави временно лудост. Докато се опитвате да се излекувате, тези песни, за да се преодолеете и да продължите напред, може да ви помогне. Те варират от оптимистични мелодии до тъжни песни, така че има нещо за всеки.

Песни For The Over It Stage In Your Breakup

1. Не се безпокойте от Шакира

Шакира е любимата ми танцуваща музика, а тази песен със сигурност ще ви помогне да оживите и да започнете да се движите. Не е нужно да се променяте за никого. Ако сте с някой, който казва, че не сте прави и трябва да промените, те просто не могат да ви ценят. Ще ви отнеме време, но ще намерите някой, който ви харесва точно кой сте. Вашият бивш е проблемът; не ти. То може да се почувства по това време, но това няма да е единствената любов на живота ви.

Най-добри текстове:

- Аз наистина съм котка, виждате
И не е моят последен живот.

2. Усмихни се от Лили Алън

В действителност този цял албум е чудесно да се играе след раздялата. Всички песни са толкова оптимистични, но текстовете винаги имат по-тъмен край. Тази песен е напомняне, че може да се случи лошо нещо, но в крайна сметка ще се усмихнете. Тя също може да послужи като напомняне за фалшифициране, докато не го направите. Не можете да промените миналото, така че трябва да се съсредоточите върху настоящето. Разходете се с приятелите си, останете зает и се усмихвайте на лицето си. Не след дълго ще забравите, че усмивката е фалшива и започнете отново да се наслаждавате на живота си.

Най-добри текстове:

"В най-лошия случай, се чувствам зле за известно време
Но тогава просто се усмихвам
Продължавам и се усмихвам.

3. Незаменимо от Бионсе

Тази песен е чудесен начин да вдигнете духа си. Бионсе пее, за да й каже какви кутии да вземе, докато се опакова и се отдалечава. Той е проблемът, а не нея. Тази шумна мелодия е една от най-хубавите песни за преодоляване на някого и преместване. Ако имате нужда от напомняне, че сте невероятни и незаменими, но бившият ви е достатъчно лесен за замяна, това е перфектната песен за вас.

Най-добри текстове:

- Бих могъл да ви разкажа още веднъж
Материален факт, той ще бъде тук след минута, бейби.

4. Аз винаги ще те обичам от Доли Партън

Това е една от по-старите песни в списъка. Тази класическа балада може да ви помогне да се справите с болката и да започнете да се чувствате зле. Първоначално може да намразите бившия си и да се ядосвате, че нещата свършиха. В един момент осъзнавате, че е време да продължите. Винаги може да има чувства за бившия ви, но знаете, че вече не искате да сте с тях. Вместо да го мразите, вие искате той да расте като човек и приятел, докато започва да живее собствения си живот. Вие сте достатъчно уверени, за да му пожелаете щастие, защото знаете, че можете да изградите по-нов, по-добър живот сам.

Най-добри текстове:

- Надявам се, че животът ти лекува
И се надявам, че имате всичко, за което сте мечтали
И аз ви желая радост и щастие
Но преди всичко искам да обичаш. "

най-доброто Songs to Help You Get Over a Breakup

5. Някой ден ще бъдете обичани от смъртта кабина за Cutie

Death Cab за Cutie всъщност има редица песни, които са чудесни за хората, които преминават през разпада, така че това е само една от многото, много различни песни за преодоляване на някого и продължаване. В тази конкретна песен Бен Гибард пее на жена с очи като лятото. Той й казва, че отново ще бъде обичана, дори и да е била ранена преди това. Някой ден тя ще намери любов, която е по-добра от всичко, което тя някога е познавала, а спомените за нейния бивш ще изчезнат в далечината. Докато се хранят на сладолед и гледат шепа прилики на Netflix, можете да се преструвате, че бившият ви пее песента.

Най-добри текстове:

- Ще бъдеш обичан, ще те обичам
Както никога не сте знаели
И спомените от мен ще изглеждат по-скоро като лоши сънища. "

6. Вие научавате от Алънс Морисет

Докато никой не иска да премине през почивка, той може да се окаже учебен опит. Научаваш какво работи в една връзка, от какво се нуждаеш в партньор и че можеш да се преместиш от лошото преживяване. Независимо колко лошо е разпадането, това е нещо, за което можете да плачете, да учите от и да продължите.

Най-добри текстове:

"Ти живееш да се учиш, обичаш да научиш
Плачеш да се учиш, губиш да научиш
Ти кървиш да учиш, крещиш да научиш.

7. Тъй като U Been Gone от Кели Кларксън

Отначало може да изглежда невъзможно да се справим с разпадането. След известно време разбирате, че раздялата всъщност ви дава възможност да дишате. Може да се чувствате тъжно, но разбирате, че можете да направите това, което искате, да бъдете когото искате и да се възползвате максимално от живота си. Мислехте, че ще бъдете с този човек завинаги, но тогава разбирате, че никога не са се чувствали по същия начин. Ако се борите да преодолеете някого, тази песен ще работи добре за вас.

Най-добри текстове:

"Защо никога не съм чувал да казваш" Искам само да бъда с теб "
Предполагам, че никога не сте се чувствали така.

най-доброто breakup songs to help you move on

8. Големите момичета не плачат от Фърги

Тази песен е напомняне, че преодоляването на някого е възможно. Въпреки че може да се чувствате депресирани и разстроени, вие сте голямо момиче, което може да преодолее разпадането, точно като Фърги. Ако сте искали оптимистични песни, за да се сдобиете с някого и да продължите, това е добър избор.

Най-добри текстове:

- И ще ти липсвам, както детето пропуска одеялото си
Но трябва да продължа живота си.

9. Първият разрез е най-дълбокият от Шерил Кроу

Това е песента, която пеете, докато работите в раздяла. Въпреки че може да се почувствате така, пак можете да се влюбите отново. Тази песен може да ви помогне да се справите с това първо болезнено намаляване на загубата и да започнете да се движите отново.

Най-добри текстове:

- Бих ти дал цялото си сърце
Но има някой, който го е разделил
И той го приема само като мен
Но ако искате да опитате отново да обичате.

10. Наследниците на детето на съдбата

Това е една от най-добрите песни за преодоляване на някого и продължаване. Запомнете: Вие сте оцелял. Болката от разпадането може да навреди, но те направи по-силни и по-умни. Цялата болка те кара да откриеш кой си и колко силна си вътре. Бившият ти мислеше, че ще бъдеш изгубен без него, но го доказваш, че не е наред.

Най-добри текстове:

- Ти си мислила, че ще бъда слаб без теб, но съм по-силна
Мислех, че ще се счупя без теб, но съм по-богат.

Leave A Comment

2 + 4 =