10 неща, които той прави, които ме правят щастлив

Знаеш ли, че този специален човек в живота ти, който те прави толкова смешно щастлив? Този, който дори не можеш да обясниш на приятелите си; той просто е толкова невероятно, не можете да го изречете с думи - най-вероятно няма да го разберат все пак! Но какво е това, което ви прави толкова щастливи? Може ли да е една от тези 10 причини по-долу? Вземете прочети, а след това ни кажете какви неща прави вашият специален човек, за да ви направи щастливи!

a78eb3fa9f13e99549c622afa414e493

  1. Той ме кара да се чувствам като единственото момиче в света

Знаеш, че не си единственото момиче на света. Той знае, че не си единственото момиче на света. Просто няма значение. Той се отнася към теб и те кара да се чувстваш като теб САМОТО МОМИЧЕ, въпреки че има МИЛИОНИ. Той ви кара да се чувствате специални, като че ли сте отделени от множеството други жени на земята.

  1. Той не се страхува да бъде глупав

Не знам за теб, но със сигурност го обичам, когато човек може да се успокои и просто да е глупав! Кой иска да бъде наоколо за някой, който е роден? Той може да те направи щастлив, защото ще остави стражата си и ще направи някои глупави вицове с теб. Той може да реши, че е добре да направите нещо абсолютно глупаво като да се опитвате да правите колички в парка и да хранят патиците. Може би си мисли, че е забавно да видим новия филм на Дисни в театри. Каквото и глупави неща той прави, вие го обичате и това ви прави толкова щастливи!

  1. Той може да ме успокои

Това е голямо. В края на краищата знаете какво казват: удивително е, когато някой може да ви разсмее, когато дори не се чувствате усмихнати. Ако вашият човек има страхотна възможност да направи това, тогава наистина няма нищо чудно защо той ще ви направи толкова щастливи в живота си. Ако вашият човек някога ви е видял и той може да ви развесели, без значение колко ниско се чувствате, тогава вероятно трябва да го държите наоколо!

9d52d582df915d26010dd2b21b93acde

  1. Той винаги ме текстове

Не казвам, че трябва да ви пише 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Но човек, който ще излезе от пътя си, за да се увери, че всеки ден получаваш добра утринна и лека нощ, със сигурност е човек, който ще те направи щастлив. Ако той може да излезе с приятелите си, които правят нечии неща и все още има време да ви изпрати текстово съобщение обратно, той се грижи за вас - и разбира се, това трябва да ви накара да се чувствате щастливи и много специални. Това може да означава, че той се забавлява с приятелите си, но не му пука; той иска да говори с вас и това е всичко, което има значение. Той определено ще вземе шегите си от приятелите си, ако това означава, че се изпращат текстове назад и напред със специално момиче.

  1. Той си спомня малките подробности за мен

Някой, който наистина не се интересува от вас или е само с вас за причините * погрешно * няма да помни малките подробности; по дяволите, те дори няма да се притесняват да питат за тях! Ако този човек в живота ви ви пита за малките неща и си спомня неща, които му казвате, въпреки че мислите, че няма начин, той ще си спомни, тогава той е един невероятен пич. Това е още по-добре, ако той постави паметта си да тренира, например: да кажем, по време на доста небрежен разговор за кафе, който споменавате, че вашият фаворит е карамел фраппучино. После, седмица по-късно, той случайно ви изненадва с работа с голяма карамелска фрапа с името си на чашата. Това е красиво. Той не само че СЛУЧА с това, което каза, но си спомни малките подробности и ви съобщи, че се грижи достатъчно, за да слуша и да си спомни малките подробности. Сериозно, отново казвам, такива неща са просто красиви. Разбира се, това ще направи всяко момиче щастливо!

  1. Той първо ме поставя

Един добър човек знае, че жена му е на първо място - толкова лесно е и това. Нейното мнение идва пред всички останали, ако е между нея и приятелите си, той винаги ще я вземе и тя трябва да е тази, която той първо се връща у дома. Неговата жена винаги е на първо място. Ако той излезе от пътя си, за да се увери, че сте първи в живота си (колкото е възможно - очевидно това не е наред в определени ситуации), тогава със сигурност трябва да се чувствате щастливи.

add06bb5939d7feaf5d65931ed0b83e2

  1. Той разбира ме

Красиво е да си с някой, който те разбира. В края на краищата, колко пъти в живота си влизате в контакт с някой, който всъщност ви разбира през цялото време? Те не седят там, ако те съдиха, не седят там сляпо да ви зяпат, докато се опитвате да се изразявате, без да обръщате внимание на това, за което говорите, те не мислят, че сте скучни или странни - те просто ви GET. Можете буквално да им кажете нещо и да се чувствате комфортно. Те ще разберат какво казвате и ще се съгласите или ще се опитате да помогнете по начин, по който те могат. Ако имате човек, който ви разбира, той ще ви направи щастливи. Ръцете надолу.

  1. Той се свързва с мен на по-дълбоко ниво

Има хора, които само искат да те опознаят на повърхността. Те не се интересуват от това, което е отдолу. Те не се интересуват от това, което се случва вътре в ума ви. Те не искат да ви опознаят. След това има хора, които действително се интересуват от това кой сте като човек и от какво сте. Ако този човек се опитва да те опознае на по-дълбоко ниво, това е нещо специално, което няма да намериш никъде. Това показва, че той наистина се интересува от вас и иска да опознае истинската вас. Той не е толкова залепен в твоята външност - въпреки че, разбира се, смята, че си зашеметяващ. Той просто иска истинска, дълбока връзка с вас, която излиза извън повърхността.

  1. Той ще излезе от пътя си, за да ме направи щастлив

Човек, който излиза извън пътя си, за да ви направи щастливи? Това е достатъчно, за да накара някоя жена да се усмихне! Това показва, че обича да вижда усмивка на лицето си. Той обича да те прави щастлив и не иска да изпитваш някаква болка. Той смята, че е негов дълг да гарантира, че сте щастливи по всяко време и ще направите почти всичко, за да ви направи щастливи, когато се чувствате надолу. Колко невероятно е това?

944ffbd706fe56471dc542ab5d00447e

  1. Той има всичко в ред

Има нещо за човек, който има всичко, за да направи жена щастлива. Обичаме да видим човек, който има хубава работа (или поне работи за един), знае как да се отнася с дама, както другите около себе си (е хубаво и приятелско за хората), има познания за различни неща и просто всичко е удобно и уверено в себе си. Това е привлекателно и несъмнено ще ви накара да се чувствате по-сигурни и щастливи в дългосрочен план.

Какво прави вашият човек, което ви прави щастливи?

Leave A Comment

8 + 1 =