10 начина да го преодолеете

Преодоляването на раздялата е много по-трудно, отколкото повечето мислят. Когато раздялата се случи, добре, това е като шамар в лицето. Не сте сигурни какво да правите точно сега? Искаш ли да престанеш да мислиш него и просто продължете? Може да е по-лесен процес, ако следвате следните 10 начина, за да преминете към бившия си пример:

Пътят # 1.) Вземете ваканция.

vacay

Изненадващо, излизането от нормалния ви ежедневен живот наистина може да ви помогне да избягате от мислите на вашето страшно бивш гадже. Ваканциите са стрес-релефове и когато се преодолеете, стрес-облекчение е точно това, от което се нуждаете! Вашата почивка не трябва да бъде някъде грандиозно като Париж или Рим (макар че това би било хубаво, нали?) Може да бъде навсякъде, независимо дали отивате в кабината на езерото извън града или дори само до в непосредствена близост. Ако стигнете до някъде като Канкун, може би ще срещнете и сладко момче!

Път # 2.) Вземете 24 часа.

pajasm

Вземете 24 часа само за себе си. Мапу наоколо във вашата пижама, наемете любимия си филм, вземете кутия от тъкани и купете си кутия шоколадови бонбони! Нека всичко това и да напомня за една нощ. Съхраняването на тъжните и ядосани емоции ще влоши нещата. Нека дишаме! Най-добре е да направите това само за един ден, макар че не искате да прекалявате твърде дълго. Трябва да се върнете на този кон!

Път # 3.) Направете списък.

тетрадка

Седнете и направете списък с всички причини, поради които нямате нужда от него! Напишете (или въведете) колкото е възможно повече. Включете всички против за него и защо можете да направите по-добре. Това упражнение действително ще ви помогне да се почувствате по-добре, като ви помогнем да осъзнаете, че сте много, много по-добре без него в живота си и може да ви даде мотивацията да продължите.

Път # 4.) Започнете почистване.

бъркотия

Съберете всичко, което ви напомня за връзката ви с него и веднага го хвърлете в боклука! Веднага да се отървете от всичко това забърсване наистина ще ви помогне да продължите. По този начин не е нужно да разглеждате всички спомени и да имате емоционален рецидив на ежедневна основа. Докато отнемате живота си от него, можете също така да организирате и почиствате всичко останало - почистването е средство за облекчаване на стреса и може да ви даде чувството, че сте готови да започнете свежи.

Пътят # 5.) Имайте една момичешка нощ.

girlsnight

Вземете всичките си обред готови за една вечер. Като сте около близките си приятели и се разбърквате в някакво забавление, социалната дейност може да отнеме ума ви от всичко, което се случва. Излизането с хората, от които се интересувате най-много, ще ви даде увереност, ще ви увери, че повече хора от него се грижат за вас, а също така ще ви накарат да осъзнаете, че има повече живот от него.

Пътят # 6.) Излез и мигъл.

смесвам

Когато сте в града с момичетата, взаимодействайте и с някои момчета. Не се впускайте в нещо сериозно веднага и не се опитвайте да вземете някой вкъщи (освен ако не искате!) Mingling ще ви помогне да увеличите самочувствието си и да ви даде надежда, че има много други риби в морето! И, надявам се, флиртуването с нови лица ще държи ex от главата ви и ще ви помогне да го преодолеете.

Пътят # 7.) Изтрий го.

deletee

Да, изтрийте го от живота си. На първо място с неща, които ви напомнят за него и за двамата заедно, изтрийте номера му от телефона си и го изтрийте от сайтовете за социални контакти, на които го имате. Това може да е трудно, но не забравяйте, че това ще ви помогне да се подлагате на рецидив и да го приказвате / пишете. Това също така ще предпази очите ви от това, което е в състояние да направи, когато постави в социални мрежи. Наистина ли искаш да видиш дали той се разхожда с друго момиче и се движи напред? Вероятно не. Освободете се от него най-бързо!

Пътят # 8.) Задръжте себе си окупиран.

зает

Задръжте си зает и пазете ума си от него! Вземете смени на работното място, доброволно в супата или вземете хоби. Изпробвайте плетене, подпишете се за клас Zumba ... Каквото и да плава лодката ви!

Път # 9.) Вземи кученце .. Или котка ... Или каквото и да иска сърцето ти.

кученце

Първият нов домашен любимец може да ви помогне да съсредоточите ума и енергията си другаде ... Значение не на него! Бебешките домашни любимци, особено, могат да ви задържат и да ви дават безусловна любов, като се чувствате като че ли дори не се нуждаете от момче в живота си.

Пътят # 10.) Не забравяйте.

101

Помнете кой сте били пред него и без него. Не забравяйте, че нямате нужда от човек в живота си, за да живеете. Напомни си, че си силен и че можеш да си свой човек! Имайте предвид, че нямате нужда от него. Просто се усмихнете и продължете! Може да отнеме известно време и да се чувствате невъзможно, но ще го забравите и някой ден ще намерите някой по-добър. Не бързайте обаче, всичко идва в своето време. Насладете се на всички възможности и възможности, които идват заедно с живота на едно момиче!

Leave A Comment

67 − = 57