10 начина да го накараш да ревнува

Трябва да признаем, че умишлено да направим някой ревнив е нещо жестоко, да бъдем напълно наясно, че понякога ревността е единствената тактика, която работи. Понякога хората се нуждаят от вкус на собственото си лекарство, или понякога просто не реагират, докато наистина не се отразят на тях. Каквито и да са причините за това, че искате да го накарате да ревнува, има 10 лесни начина да вкарате кръвта му в кипене.

aaf1c5e2893d0dcad9f5f18c7a72cb24

1. Изгледайте невероятно

Знаеш ли кога виждаш бившия ти ходене по улицата и те изглеждат 10 пъти по-горещи, отколкото когато се запознаете с двамата? Изведнъж се чувстваш, че може би не беше най-добрата идея да се разделиш с него над това глупаво текстово съобщение. Мразехте това чувство, нали? Така че защо да не го изстреляте!

Ако искате да накарате някой да ревнува, наистина е толкова просто: изглеждат толкова добре, че съжаляват за деня, в който се разделиха с вас, пренебрегнаха обаждането ви, или просто не ви дадоха времето на деня. След това, когато осъзнаят грешката ви, ще получите твърде голямо внимание от всички около вас, за да ги забележите. Сега това е малко сладък отплата, можете да се насладите!

Някои страхотни идеи изведнъж изглеждат по-добре, отколкото някога сте правили преди:

-Опитайте да ядете по-здравословно и да следвате редовно рутинно упражнение, за да хвърлите няколко килограма.

-Превключете грима си. Може би някакво романтично червено червило щеше да хване окото му?

-Вземете нова прическа или чисто нов цвят на косата, който се появи. Може би ще се ядосва, че ще пропусне нова блондинка?

-Носете най-ласкателните си дрехи. Тази флирта пола никога не е изглеждала толкова добре!

7a25bfb7ee5c8e5af3a74b9cb3c90cde

2. Действай като теб не ме е грижа

Човешката природа е толкова странна понякога. Искам да кажа, защо изведнъж искаме нещо или някой друг, когато не можем да го имаме или те не ни искат назад? Това е толкова нелепо, но това е точно така.

Да предположим, че се опитвате да го привлечете вниманието му известно време. Всеки текст, който изпращате или коментирате, който правите, се пренебрегва и се изтрива, като че няма значение. Опитвали ли сте да правите точно обратното? Не му изпращайте текстови съобщения, всъщност действайте така, сякаш той всъщност не съществува. Опитайте се да не го гледате, и когато той идва да ви говори, действате така, сякаш няма значение. Проста усмивка и няколко кратки думи, преди да сте някъде другаде. Малкият вкус на собственото му лекарство може да осъзнае това, което е загубил.

154347d3729f1e19f4cea8bfeb55a4e0

3. Преструвайте се, че сте зает

Така че най-после реши, че иска да излезе. След дни, когато се опитвате да настроите нещо, той е най-накрая свободен достатъчно за вас. Ами знаете какво? Не скачайте върху него - всъщност правете точно обратното: преструвайте се, че сте зает. За да го направите още по-ревнив, пазете плановете си загадъчни. Занимавате ли се да виждате някой друг? Той никога няма да разбере!

213f463cb82a084e2eb7c901e2fac431

4. Не отговаряйте веднага на Него

Ако се опитвате да накарате някой да ревнува, не можете да бъдете нуждаещ се. Това е факт. Така че, когато се опитва да ви изпрати текстови съобщения или да ви се обади, определено не искате да отговорите веднага. Трябва да изчакате между 30 минути и 4 часа, но по-дълго от това е просто грубо (и да, това е нещо, което се опитваме да избегнем). Освен ако не сте наистина зает да правите нещо, препоръчваме 30 минути да чакате да го държите на пръсти. Когато най-накрая реагирате, опитайте се да задържите краткия съвет за разговор номер 5.

b0d8fda239812407e26880ae126a4fad

5. Съхранявайте разговорите кратко

Това корени обратно, за да не се нуждаеш и да задържиш всичко тайнствено. Не искате да изглеждате така, сякаш имате цялото свободно време на ръцете си и никога не искате да престанете да говорите с него. Вместо това го карайте да го ревнува, като не казва много и е много небрежен с него. Ето една идея за това, което имаме предвид, като разговаряме кратко.

Какво да не направите:

Момче: Хей какво става?

Момиче: О, боже мой! Как си? Просто мислех за теб. Аз просто се отпусна в стаята си. Какво правиш? Трябва да излезем скоро!

Какво трябва да направите:

Момче: Хей какво става?

Момиче: (Не забравяйте, поне 30 минути по-късно. Ако наистина искате да говорите с него, 15 минути е абсолютно най-малкото време за изчакване!) Хей, аз съм просто готов да изляза. Вие? (Дори ако сте само във вашите роби у дома, кажете нещо такова!)

Момче: О, да правиш нещо забавно? Тъкмо завършвам обяда си.

Момиче: Да, ще е страхотна вечер.

-Да кажеш неща като това го кара да се чуди какво правиш и ЗАЩО ще бъде такава "страхотна" нощ. И да, дори ако просто ще бъдете вкъщи пред телевизора си, гледайки файловете X с огромна купа пуканки, вие не искате ХИМ да знае това. Накарайте го да ревнува с прости коментари като този!

777d8c9a20676119d4e4b8849a28e2de

6. Имате страхотно време без него

Когато някой мисли, че имате нужда от тях, те смятат, че е невъзможно да имате добро време без тях. За да изриташ този човек от високия си кон и да го накараш да се разгорещят от ревност, всичко, което наистина трябва да направиш, е да имаш страхотно време без него. Той няма да повярва. В края на краищата, би трябвало да се изгубите без него, нали? Няма начин да се забавлявате без неговата компания. Така че продължете напред, сложете петите, повикайте вашите приятели и имате една нощ, която да запомните - всичко това без онзи човек, който се опитвате да ревнува.

Ако искате да го направите малко по-ревностен, опитайте да добавите някои приятели човек към вашия излет, или отидете на един на един излет с човек. Не е нужно да бъде среща, само двама приятели да се разхождат. Но не забравяйте - дали е един човек, двама души или дванайсет, той ще бъде изключително ревнив, че всички тези хора около вас, но той не е един от тях.

26fc8a45164cc2083eea2ecbce7cc194

7. Говорете за другите мъже

Знаете ли кога говорите с човек, когото искате, и той продължава да коментира за други жени? Кои му харесва, кои мисли, че е доста - хей, той дори коментира колко страхотно изглежда това момиче в къси шорти - НАДЯСНО пред теб. Доста дразнещо, нали? Е, защо да не издърпате този трик на човек, който се опитвате да ревнувате. В края на краищата, ако тя работи на 99% от останалата част от населението, защо не работи и за него? Не забравяйте да запазите коментарите си гладки и естествени, а не неприятни, така че да ги раздадете, че всъщност се опитвате да го направите луд. Някои неща, които бихте могли да решите да кажете:

-Като се промъквахте, че сте се разхождали с човек на другата нощ и сте гледали филма, за който говори.

-Споменавайки колко гореща певицата гледа в определена група.

-Кажете му да се задържи, за да можете да отговорите на текстово съобщение от този човек.

-"Случайно" изскърца силно колко мускулест и красив изглежда този човек в горната част на резервоара си.

900cc3ff69622e2c98430eafa00da565

8. Влюбете се с други мъже

Ако той не привлича вниманието, някой друг е - и това ще го накара да го разгневи ревниво. Но с този съвет, трябва да бъдете много внимателни. Вие не искате да вземете флирта през борда и да изглеждате така, сякаш сте малко флуиден. Просто я държи просто и небрежно. Смейте се с други мъже и докоснете ръката им. Кажете на другите хора, че изглеждат добре в ризите си. Помолете други момчета, ако са работили. Нищо извън борда, но всички коментари, които омаловажават друг човек, различен от този, който се опитвате да ревнувате.

26799428d11a7e7998fdf1457c5d7088

9. Дата друг човек

Дами, позволете ми да ви предупредя: тази опция може да стане наистина лоша или наистина добра. Всичко зависи от човека и от начина, по който той ще реагира на вас с друг мъж. Обаче със сигурност е най-екстремният начин да направите някой друг ревнив и ако той реагира по начина, по който искате, тогава помислете за късмет. Това може да бъде един от двата начина:

-Първата ситуация започва по този начин. Искаш да направиш някой ревнив и нищо не изглежда да работи. Решаваш, че достатъчно е достатъчно и се опитваш да го направиш ревнив, като се запознаеш с друг мъж. Другият човек получава поразително ревнив и решава, че е било грешка да ви изхвърли или да не ви обръща внимание на първо място. Той решава, че ще направи всичко, за да ви върне и да ви отведе от новодошлия ви любовник. Той идва при прозореца ви през нощта с китара в ръка, пеейки любимата си мелодия. Той ви носи букет от рози и ви казва колко сте красиви. След една седмица или две сериозни ухажвания вие двамата решавате да станете двойка. И докато успяхте да постигнете своя мечтател, оставихте другия човек да виси. Това е малко объркано, но може би ще разбере.

-Втора теория. Има човек, който съвсем наскоро ви изхвърли или се държи като вас, дори и да не съществува, въпреки многократните ви време, за да привлечете вниманието му. Смятате, че единственият начин, по който ще реагира, е, ако ви види ръка за ръка с друг човек. Така че излизате, оставяте си добър човек и го прелъжете навсякъде - особено пред другия. Единственият проблем е, че другият е видял няколко пъти и не е направил нищо. Всъщност, той продължава за работата си, както и нищо не се случва. И в този момент осъзнавате, че той не го е грижа. Може би не сте получили тия мечти, но поне намерихте човек, който ви харесва, нали??

67259d5a257b69ede825fc9836f588de

10. Използвайте социалните медии

Социалните медии са полезен инструмент за изобилие от неща. Искам да кажа, че можете да намерите най-добрия си приятел от предучилищна възраст, да продадете своя нов продукт за отслабване или да създадете страхотна група за фен клуб на ужасите, където всеки споделя любимите си сцени от най-кървавите филми. Защо не го използвате като инструмент, за да накарате този човек да ревнува? Можете да използвате социалните медии в така, толкова много различни начини. Ето само няколко невероятни примера по-долу.

-Публикувайте гореща снимка. Знаеш ли, този, който си взел, преди да се отправиш към клуба миналия уикенд. Онази, в която имаш червения миниатюр, върха на реколтата и косата ти излезе само о, така ли? Това е едно!

-Изпратете снимка на вас и вашите приятели, които се забавляват. Не забравяйте, че не би трябвало да можете да работите без него, да не говорим, че имате прекрасно време.

-Изпратете снимка на вас и на друг човек, дори ако сте просто приятели. Как това НЕ го кара да ревнува?

-Публикувай статус за това колко страхотна беше нощта, но запази детайлите загадъчни. Може да искате да прекратите актуализирането на състоянието си с намигване на усмихнато лице или нещо подобно по тези линии.

-Променете статуса си на "В една връзка", дори ако все още сте сингъл. Най-малкото това ще привлече вниманието му?

-Коментирайте и харесвате снимките и статусите на друг човек; просто не минавайте през борда.

-Ако той реши да ви изпрати съобщение на уебсайта на социалните медии, помислете за него като текстово съобщение и използвайте същите правила, изброени по-горе: кратки разговори, задържане на тайни планове и непосредствена реакция.

Там го имате. Топ 10 начина да направите човек супер ревнив. И кой знае, всички са доста прости съвети, нали? Погледнете най-доброто, прекарайте чудесно (с и без други момчета) и не действайте като че ли е твърде важно. Вероятно ще го държите в дланта си, преди да го разберете.

Дами, какви са някои тактики, които сте използвали, за да накарате някой да ревнува? Дали работят?

Leave A Comment

18 − 15 =