35 идеи за идеи на боядисани скали

Направи си сам Painted Rocks-18

Бухали на десерт. Или навсякъде, където те могат да бъдат много кактус расте. Използвайте по-големите и плоски скали като сови и създайте толкова различни, колкото искате. Поставете ги на шперплат и добавете някои сушени клонки за ефект.

източник

Рисувани скали за домашен декор

Търсите нова домашна украса? Нещо, което не е скъпо и е уникално? Нещо, което може лесно да бъде получено и потенциално би могло да изведе вашата творческа страна? Може да се изненадате от това предложение: скали. Да, тези скали, които виждате в градината си или на брега или на брега. Точните скали могат да накарат цялото място да стане малко по-художествено.

Някои хора действително намират скали, които имат уникална формация или цвят. Но освен това, тези нормални плоски скали, които никога не сте мислили за донасяне вкъщи, всъщност биха могли да бъдат боядисани и можете да ги използвате като дизайн за вашия дом.

Как да нарисувате вашите скали

    Всъщност е просто. Ще се нуждаете само от следното:

  • Бои
  • Скалите по ваш избор
  • четка за рисуване
  • Контейнер за вашата боя
  • Стар вестник
  • Контейнер за скалите
  • Допълнителни занаяти (по избор)

Можете да изберете всеки дизайн, който искате. Ако желаете, можете да намерите няколко скали и след това да си представите тема. Това е много по-добре, когато имате тема, на която работите, тъй като ще направи всичко по-лесно. Мисленето на това, което ще рисувате, всъщност е по-лесно.

Разбира се, за да започнете, трябва да поставите стари вестници или дори хартийки, които имате на масата, на която работите. Може да стане доста разхвърлян, така че е много по-добре да защитите масата си от боя и други материали, които използвате.

След това можете да започнете да рисувате скалите си. Отидете за нещо, което лесно можете да направите. Или ако имате достатъчно умения и смелост, отидете за нещо, което е доста предизвикателно. Няма значение какво пишете, стига да се чувствате щастливи за това, което сте направили. След като рисувате скалите си, можете да ги оставите да изсъхнат.

Вземете контейнера, където ще поставите и сглобите си боядисаните скали. Можете да го поставите в неизползвана чиния или ваза или може би върху кутия. Навсякъде, където може да се сетиш. Красотата с DIY занаяти е, че имате властта да избирате всичко, което искате, и да създадете всичко, от което можете да си представите.

Когато скалите ви са сухи, можете да ги сглобите на контейнера в зависимост от вашия дизайн.

Ако искате някакво вдъхновение, ето списък на някои ръчно рисувани скали, които можете да пресъздадете.

Направи си сам Painted Rocks-23

Тези думи на мъдрост са най-добре нарисувани на скали с по-гладка повърхност. Можете дори да напишете някои wrods използвате Sharpie.

източник

Направи си сам Painted Rocks-13

Това всъщност е доста сладко. Можете да създадете малко къщи върху скалите си и да ги добавите към шперплат, който сте нарисували. Можете да добавите дизайни като растения и цветя, които дават ефект на село за гноми или джуджета.

източник

Направи си сам Painted Rocks-19

Скалите сега се превръщат в котки. Просто оцветете портрета на котките си върху тези скали и вече можете да ги поставите навсякъде, където искате.

източник

Направи си сам Painted Rocks-34

Ако искате да направите водата ви у дома си много по-добре, сега можете да рисувате скалите си или с малки същества като калинки, или да добавите някои риби, които не трябва да се хранят и не трябва да умират; чрез боядисването им на скали, разбира се.

източник

Направи си сам Painted Rocks-35

Да мислиш за какъв подарък трябва да дадеш на приятел? Сладък домашен декор на два моржура ще свърши работата. Тя е персонализирана и евтина.

Направи си сам Painted Rocks-36

Ако сте събрали тези скали от бял кръг преди и не знаете повече какво да правите с тях, можете да изберете да отидете с тези дървесни конструкции. Това е прекрасно и освежаващо за очите.

източник

всеки's here

Тези красиви горски същества са завинаги вградени в тези скали. Дръжте ги като домашни декори или можете да ги раздадете на приятели като спомен.

всички тук

риба Painted Stones

Ако търсите чудесен летен дизайн за вашия дом, бихте могли да получите рок и да разгърнете своя талант, за да направите тези прекрасни и колоритни същества от океана.

Рисувани с камъни камъни

Ръчно рисувани-цветен камък

Кой каза, че не можеш да облечеш скала? Пръскането на някакви дизайни за вашите скали може незабавно да накара да изглежда достоен за основен елемент. Можете да добавите това с цветята си и ще бъде идеална украса на дома за промяна.

Ръчно рисувани-цветен камък

Сови. Painted rocks

Никой няма да забележи, че тези красиви сови са боядисани на скали. Бъдете сериозни за това и създайте най-хубавия художествен проект.

Сови. Боядисани скали

боядисан stone mandala flower 2 - Greeting Card

Мандалите определено са страхотни дизайни. Но можете да ги нарисувате на скали, да създадете масивно цвете и след това да вземете представа за него и да го използвате за поздравителна картичка. Това определено е един уникален дизайн, който не можем да видим на канцеларски материали другаде.

Боядисани каменни цветя на мандала 2 - поздравителна картичка

като праскова Nativity Painted Rocks

Нямате рождения сцена за Коледа? Защо да не го нарисувате на скалите и да го поставите навсякъде, където искате да се проведе сцена на родното царство.

Peachy Рождество Боядисани скали

плаж themed painted rock collection

Като имате теми, можете лесно да изберете дизайна за всяка скала. Тъй като скалите обикновено се намират на плажове, защо не направите плаж за вашите боядисани скали?

Плажна тематична боядисана рок колекция

Направи си сам Painted Rocks-2

Тези красиво боядисани скали може много добре да се превърнат в красива декорация на дома за останалата част от живота ви.

Направи си сам Painted Rocks-5

Имате ли тези блестящи и гладки скали? Добавете някои минималистични рисунки и можете да имате красиви печати или перфектни детайли за вашата стая.

източник

Направи си сам Painted Rocks-6

Ето още един набор от тези красиви бели рисувани рисунки на тези кафяви скали. Това е просто произведение на изкуството.

източник

Направи си сам Painted Rocks-11

Липсват домашни къщи за вашето мини село? Не се притеснявайте, можете да събирате някои скали и след това да ги нарисувате, за да изглеждате като къщи.

източник

Направи си сам Painted Rocks-12

Тези красиви и сладки скали определено биха били страхотни подаръци за вашите значими други. Разбира се, това не е скъпо или блестящо като диаманти, но ако те са изкусни, те със сигурност ще ги оценят. И те също са твърде прекрасни, за да устоят.

източник

Направи си сам Painted Rocks-14

Създайте свои собствени красиви мандали на скалите и ги оставяйте да се разпръснат около вашата градина.

източник

Направи си сам Painted Rocks-15

Ако искате да знаете как да създадете многоцветни скали, може да искате да покриете вашите скали в избраната от вас боя. Нека първо да изсъхне и след това да започнете да създавате своя шедьовър върху тези цветни скали.

източник

Направи си сам Painted Rocks-17

Искате подарък за семейството? Това определено е една идея за подарък, която те ще намерят забавна, творческа и уникална. Създайте скална фигура на всички в семейството и ги дайте на тях.

източник

ръка painted sea stones

Най-често срещаните дизайни за скални картини са рибите; обикновено защото тези същества са идеални за кръгли скали и че те могат да изглеждат страхотно с различни цветове и дизайн.

Ръчно рисувани морски камъни

Направи си сам Painted Rocks-20

Птици също са за скални рисунки, най-вече сови.

източник

Направи си сам Painted Rocks-21

Тези скали могат да преминат като произведения на древните хора, открити в пещерите. Това е зашеметяващо и забавно да се гледа.

източник

Направи си сам Painted Rocks-22

Тези забавни парчета от скална живопис ви карат да мислите за детски или анимационни герои или може би за някои сладки игри, които някога сте играли. Като цяло, това е забавно и хладно украса за детска стая.

източник

Направи си сам Painted Rocks-24

За някой, който обича маратонките, те ще преминат като голяма декорация.

източник

Направи си сам Painted Rocks-25

Или тоторо или някакви портрети на карикатура, това са наистина очарователни скални рисунки, достойни за собствената си изложба.

източник

Направи си сам Painted Rocks-26

източник

Семейни портрети върху скали. Не всеки ден можете да ги получите от магазин за подаръци.

Направи си сам Painted Rocks-27

Можете да изберете тема за приказки или басня за вашите боядисани скали.

източник

Направи си сам Painted Rocks-28

Ако нямате боя с вас или ако нямате талант в рисуването, можете да вземете Sharpie и да започнете. Това работи най-добре върху дизайни, които обикновено са думи на мъдрост.

източник

Направи си сам Painted Rocks-29

Създавайте хубави произведения на изкуството с камъни и вашите Sharpies или други цветни маркери, които ще направят рисуването и дори оцветяването много по-лесно. Дори не трябва да чакате да изсъхне.

източник

Направи си сам Painted Rocks-31

Създаването и оцветяването на мандали са чудесен начин за депресия. Можете да оставите творчеството си да поеме и просто да оставяте ума си да се забавлява, докато се наслаждавате на хладните цветове. Плюс това имаш ново парче за дома си.

източник

Направи си сам Painted Rocks-32

Не е нужно да имате голям талант в рисуването, за да създадете перфектно боядисана скала. Понякога това просто отнема малко точки и въображение, за да може да работи.

източник

Направи си сам Painted Rocks-33

Това е може би най-простият и лесен дизайн, който можете да направите. Но тя също може да работи добре като хартия за вашата бюро.

източник

Направи си сам Painted Rocks-30

Животните не са единственият дизайн, който можете да направите. Можете също така да изберете вид кръгови плодове и след това да създадете дизайн, базиран на този плод.

източник

Leave A Comment

45 − = 42