30 забавни и творчески неща, които трябва да правите, когато сте отегчени

отегчен cat_work

Скучното вродено може да удари всеки в даден момент от деня. Това се случва може би заради монотонната рутина, която човек прави на работното място, в училището и най-вече у дома. Дори и колко неизмеримо обичате начина, по който работите или извършвате неща, ежедневното и редовно повторение на това събитие може абсолютно да ви накара да се отегчите отвъд сетивата си. Понякога превключването на музикалния ви плейър, за да слушате любимите си песни или да пиете чаша кафе или две, не е достатъчно, за да се отървете от скучния ден. И ако скуката не се третира много добре и ефективно, може да доведе до загуба на интерес от страна на човек и може да насърчи един много непрогресивен ден. Така че може да започнете да се чудите и да поискате помощ за това какво да правите, когато сте отегчени?

Независимо дали сте служител в офиса, студент, майка в дома си или някой друг, който иска да отклони това нещо от скуката, просто се нуждаете от идеално отклонение, за да предизвикате неприятностите в ума си и да се въздържате отново от отегчение. Това е абсолютно защо има безкрайни и различни идеи за творчески неща, които трябва да направите, когато скуката ви преследва. Всичко, от което се нуждаете, е да настроите нетърпеливата и талантлива аура и да си позволите въображението да ви отведе без ограничения. Така че, следващия път, когато започнете да чувствате тази скучна идея, не позволявайте на лудостта да спечели играта и да ви отведе до вашата спалня или да се наведе на работното ви място. Опитайте се да разгледате тези изключително креативни неща, за да запазите деня си с екстремни вълнения и напълно ще кажете сбогом на скуката за добро.

камъчета DIY

Привеждане на тези камъчета до живот. Ако прекарате целия ден на закрито, като правите многократни домакински задачи, може би трябва да излезете навън и да дишате чист въздух, като същевременно събирате колкото се може повече камъчета и да изведете изкуството във вас.

Торта-лего-DIY

Лего-Games

Създайте своя LEGO WONDERLAND. Ако сте запален фен на LEGO, тогава убиецът на скука е наблизо. И ако нещата започнат да ви забиват, извикайте децата и се възползвайте максимално от деня си, свързан с тях. В края на краищата това е качествено семейно време.

read_girlmagazine

Колаж вашият скучен ден далеч. Ако сте редовен абонат на списания, тогава имате достатъчно ресурси, за да се биете срещу скучните дни. Независимо дали е любител или професионалист, въображението е границата и нямате собствен шедьовър.

гривна diy

Мъниста мощност! Жените вероятно са най-склонни да чувстват скуката твърде лесно. Но дами, не се притеснявайте, защото можете абсолютно да направите много неща отвътре в гардеробите си, за да си направите отклонение. Извадете всичките си стари гривни и го преобразувайте, за да придобиете по-стилна сила.

DIY-автомат за снимки

Включете всички спомени вътре. Този убиец на скука трябва да се справя добре с майките у дома. Ако вашето ежедневно домакинство ви събаря, искряйте, като съберете заедно всички незабравими снимки и ги превърнете в много креативен албум с фотографии.

игла art

Изпробвайте нещо необичайно. Има неизмерими начини да се преследва отегчението и тази, наречена иглено произведение на изкуството, е нещо, за което си струва да се опитаме. Това е изключително ново и вълнуващо начинание, за да запазите интереса си непокътнат.

рамкирани-хартиени рула-цветна украса

Дръжте ги оформени и публикувани. Преди да хвърлите вашите празни хартиени тоалетни хартии, помислете отново, това може да ви спести от скучния ден. Да, трудният ден е толкова труден и скучен, но изненадайте се с тези страхотни рамки за картини, направени от тоалетни хартиени ролки. Можете дори да го направите сами, когато ударът ви удари.

абажур disposable cups

Абажур с елегантна извивка! Ако скуката ви обезсърчава, защо не оставяте това, което правите, и започнете да правите вашата спалня идеална атмосфера за сън с този достъпен абажур, изработен от чаши за еднократна употреба, и можете да го направите сами.

декупаж dresser

Оживей горе в кабинета. Ако вашите мебели и принадлежности у дома са добавена стойност за това, защо получавате това скучно чувство, тогава не е време да ги изхвърлите и да купите за нови. Вместо това можете да ги оживите сами, като проектирате и поставяте с цветни дрехи или художествени документи. Не само че сте спестили пари, но сте запазили скучния ден напред.

Washi Tape Bottles

Лента, че скуката на място. Това може да е отнема време и трудни неща да направите, за да избягате от скучен ден, но ръководства за това как да създадете това е лесно достъпно в интернет, всичко, което трябва да направите, е изследване. Това е и най-доброто отклонение за убиване на скучно време.

сладък baby balloon

Да отидем на фиеста! Ако непроменящата се атмосфера на вашия офис или работна зона ви кара да имате скучен ден, защо не влеете това празнично настроение в кабината си и наводнете пода с десетки балони. Просто бъдете внимателни, не можете да разсеете служебните си служители.

Castles-пясък замък

Всичко, от което се нуждаете, е идеалното бягство. Ако това е изключително скучен ден, че имате, следователно, имате нужда от страхотно уикенд бягство към плажа. Освен студен морски бриз и чист въздух, можете също така да се отдръпнете от скуката, като създадете sandcastles на вашата собствена версия.

поправям old shoes

обувки deco

Започнете тези фънки обувки! Скуката идва толкова естествено, така че трябва да се справите спокойно с нея. Ако чувствате, че губите интерес към това, което правите, спрете за момент и помислете за творчески неща, които можете да направите от скучното си време. Вместо да се хвърлите в уюта на леглото си, защо да не издърпате стари обувки и да го декорирате, за да изглеждате нови.

домашно soap

Домашна сапунена доброта! Сигурен съм, че това не е типът хоби, в който искате да се включите, но изпробването на нещо необичайно може да ви държи развълнувани и заети, така че да се притеснявате по-малко от скуката, защото сте дошли да се насладите, да откриете и да научите нещо ново за теб. Различни насоки при вземането на домашни сапуни са лесно достъпни в интернет.

скициране DIY

Нека пръстите ви да вършат работата срещу скука. Много хора се опитват да търсят навсякъде и особено в интернет различни начини как да се забавляват, когато дойде скуката. Те не знаеха, че отговорите действително разчитат на себе си, независимо дали сте експерт по полиране, скициране на умения или не, винаги можете да изпробвате това всеки път, когато се чувствате като скучна работа в нервите. Това е безплатно и можете да го направите свободен стил.

полилей made of plastic bottles and disposable spoons

Полилей за промяна! Точно когато си помислихте, че линовете за еднократна употреба са само за еднократна употреба, добре, чакате, докато не видите чудото на този полилей, изработен от пластмасови бутилки и лъжици за еднократна употреба. Освен творческия си стил, той може да се превърне и в себе си всеки път, когато мислите за алтернатива за определена рутина, която е скучна за вашия ден.

засилено-тениска-DIY

Направете свое собствено модно изявление. Проектирането на дрехи не изисква изискване на сертифициран стилист. Можете да го направите сами всеки път, когато мислите за какво да правите, когато сте отегчени. Не се обадете на шивач, който да преоткрие старите ви ризи и дрехи, можете да го направите сами. Въображението и самоизразът са ограничение.

сладък Cat Fruit and Vegetable Carving

Яжте здравословно и стилно. Когато се чувствате отегчени, просто се втурвайте в кухнята си и там можете да намерите много възможни начини да забавлявате скуката си. Един от тях е скулптурата на плодовете или зеленчуците и има безкрайни начини да ги накарате да изглеждат по-вкусни и изпълнени с изкуство.

кламер-лък

Кърпичките могат да запазят скучния ден. Те идват в различни и очарователни цветове, така че става все по-вълнуващо и забавно да се правят тези творчески неща всеки път, когато искате да се предпазите от скучното усещане във вашата система.

Shoebox for electrical cords

Кутия за обувки, която прави магия! Ако електрически кабели, които се преплитат един с друг и вървят в някаква посока, създават разхвърляна стая, тогава е време да се подреди тази бъркотия. Винаги, когато се озовете в скучна ситуация, защо не създавате тези празни кутии за обувки в организатор на кабели. По този начин може да скрие електрическия контакт и да го направи чист и представителен.

списание stands DIY

Списанието е на скучен ден. Ако сте редовен абонат на различни публикации в списания, вероятно имате няколко списания, разпръснати във вашата масичка за кафе. За да ги организирате, можете да създавате щандове за списания през онези дни, когато сте отегчени, но не искате да сте непродуктивни.

лято outfits

Облечи се за случая. Лятото все още предстои, но можете да започнете да мислите за проектирането на уникални летни облекла, за да станете достойни всеки път, когато се почувствате като скуката е на път да ви примами. Най-популярният дизайн, който включва сезона, е дизайнът на геометричните модели и вие сте готови да се похваляте стилно под слънцето.
Дайте на бутилката обрат. Ако се отегчавате, мислете, че давате малко вкус на вашата кухня или трапезария, като декорирате празни бутилки вино с усещане за стил. Изкуствените и занаятчийски материали се продават лесно в магазините, така че всичко, от което се нуждаете, е творческият ум, за да направите всички стилове и проектиране.

бухал Large Paper Clips

Нека хартиените клипове да действат. Независимо дали сте у дома, в офиса или в училище скуката може да ви удари неочаквано. Така че, за да облекчите тази скука, винаги правете книжните писалки полезни. Дори и да сте писател или не, винаги можете да направите този трик на вашите книжки. Можете да направите комичен скит, като получите ключалките за извършване на действието. И воала! Всички сте готови за шоу.

пеперуда wreath wall deco

Прост декор, за да разтърсите стената си! Ако изхвърляте стари книги, направете някои алтернативи, за да ги направите полезни през онези дни, когато отегчението удари и просто се нуждаете от тласък. За да убиете този скучен момент, направете този креативен стенен декор от страниците на старите ви книги.

Кламер bugs

Трансформатори във вертикална форма! Понякога дългият ден в офиса може да ви накара да бъдете скучни. Прокарайте тази скука, като събирате всички налични клипове и ги превърнете в любимите си роботи или в някакъв дизайн, който ви идва на ум.

Направи си сам нокти

Това е момиче! Момичета, момичета, момичета, ако сте уморени и отегчени, защо не раздвижите този вътрешен дух, като преминете към ново хоби, като рисуване на ноктите. Това може да е обезсърчително, но достатъчно забавно, за да забрави за скучния и напрегнат ден.

Кърпа за баня Origami - elephant

Изкуството на кърпа оригами! Можете да облекчите скуката само като правите прости неща, като оригами за кърпи. Ако сте нови за тези неща, можете да търсите в интернет за уроци. Това може да бъде ново хоби за преследване на скуката далеч и в същото време да даде своя баня вълнуващо и артистични обжалване.

скалните възглавници

освирквания building

Създайте своята скална кула. Ако животът стане скучен, след това се разходете навън и оценявайте красотата и чудото на Майката Природа. Ако може, можете да успокоите скучния ден, като събирате скали с различни артистични и редки дизайни и започнете да ги подреждате, за да създадете подписана архитектура. Можете също така да използвате книги, ако не предпочитате да излизате навън.

пеперуда money origami

Започнете да изучавате изкуството на паригами! Кой казва, че можете да играете само с парите си в покер или казина? Не повече, защото с изкуството на moneygami, сега можете да играете с парите си по всяко време на деня, особено когато скуката идва по пътя.

Leave A Comment

+ 25 = 33