30+ Идеи за деликатна дървесина

дърво cake topper

На един парче дърво можете да напишете важна дата за вас или картина, или име и да направите истински шедьовър.

Топлинна торта за дърво

Нещо, което забелязах през последните години е, че на един човек са на разположение всички съвременни техники, но той все повече се връща към природата. На съвременните хора се предлага куп вкусна храна, но се опитват да ядат храна, което е органично, мезонети в огромни сгради, хубави и уютни апартаменти, но хората избягат от шума и суетата, които съществуват в града. Въпреки че разполагаме с всички съвременни техники, луксозни автомобили, самолети, домове, телевизия, компютри, ние се опитваме да прекараме много повече време в природата. Този мир, който чувстваме, когато се намираме в природата, е невероятен и в този живот, изпълнен със стрес, някак си се случва нещо повече, когато ходим в парка, приближен, на пикник близо до голямо езеро ...

Горите, моретата и океаните, животните са онези, които ни очакват само с появата си като нещо ценно за нашата планета, ние трябва да я запазим. Трябва да се борим, че да не замърсяваме околната среда, да не убиваме прекрасни животни, които не са необходими, защото те са наши приятели и малко пари, които някои хора получават на животните, телата не могат да се сравняват с огромна загуба на човечество и смърт на животни.

Хората се опитват в домовете си да използват естествени материали като дърво. Хората обичат да използват дърво в интериора като малки детайли, но и като големи мебели, които правят домове, които излъчват топлина. Дървото е най-разпространеният избор за декорация на домове на много любители на естествени материали. Мебелите от дърво затоплят нашата душа. Дървото е топло и приятелско. Дървесината може да се използва за подове, тавани, облицовка по стените, но и като различни декорации, които ще обогатят нашия дом.

Дървото е екологичен материал, който може да бъде различно проектиран, мебелите от дърво могат да бъдат в класически дизайн, но и в съвременния минималистичен дизайн. Този материал е много лесен за използване и е подходящ за обработка. Дървени подове и дървени врати в по-тъмен сянка може да направи вашия дом изглежда по-скъп и по-луксозен, отколкото е. Бук, дъб и пепел могат да се използват за подови настилки, дъбът е солиден и е добър избор за входната врата. Най-важното е, че подовете от дърво ще се поддържат лесно. Големите масивни дървени маси от дъб, пепел, орех, череша или бук ще бъдат чудесни детайли във вашата трапезария и за дълго време със сигурност ще украсят дома ви.

Скандинавският начин за декориране на домовете дърво дава особено значение. Те използват дърво от пода до тавана, а срещу американците и южните европейци, те обичат дървото в домовете си, за да нарисуват светлинните тонове, предимно в бяло, дори когато става дума за подове. Скандинавците отделят голямо внимание на естествените материали и огромното количество светлина в домовете, така че ако ви харесва този стил, можете да ги използвате за декорация на вашия дом.

В следващите снимки вижте някои идеи за декориране на дома си с малки детайли от дървесни филийки. Надявам се, че ще се радвате и ще намерите интересна идея за вас!

дърво cake topper

На един парче дърво можете да напишете важна дата за вас или картина, или име и да направите истински шедьовър.

Топлинна торта за дърво

Направи си сам planter of a fallen tree piece

Ако извадите малко парче дърво, можете да получите уникална ваза или саксия за любимите си цветя. Нека това изображение да служи като идея за собствения ви уникален пот.

Направи си самият плантатор на падналото дърво

Направи си сам-нацепени дърва-коледари, орнаменти

На резени от дърво можете да пишете или да нарисувате нещо важно за вас и да постигнете голяма украса. На върха на дървения парче вратовръзка в червен цвят и ще получите хубава украса.

Направи си сам дървени коледни орнаменти

брезова гора дърво-часовник

Просто стенен часовник, който можете да украсите с дървени филийки и да направите уникален часовник, който напомня за чистотата на природата.

Направи си сам-upcycled-дървена кръгла фото-рамка

Резени от дърво и могат да се използват за декорация на рамката на картината. Ако сте поддръжник на използването на естествени материали, това е правилният избор за вас.

Направи си сам кръгла дървена кръгла фоторамка

Направи си сам дърво отрязък часовник

Още една идея за използване на парче дърво за направата на стенен часовник. Тук дървеният парче не се използва за декориране на прост часовник. Часовникът е изработен върху дървен парче.

Направи си сам дървени часовник

бои дърво отрязък-1

Вашият съд, който държите в къщи или пред него, може да бъде украсен по този начин. Можете да преживявате дървените филийки на гърнето си, за да продължите по-дълго.

Направи си сам дървесно парче

бродира дърво

Много интересна идея за тези, които са влюбени. С малко червена нишка можете да направите този велик подарък за любимия човек.

Бродирай Дърво

гравирано снежинка-орнаменти-в-бреза

Коледа и Нова година са в предната част на нашите врати. Ето идеята как да направите оригинални новогодишни декорации за Коледа три.

малко сладури-са-направени-от-кленове дървени парчета, които са ръчно нарязания-по-

Тези меки цветове на конеца са чудесен избор за декорация. В този случай се използва за декорация на дървени филийки.

мини-дърво отрязък галактика-изкуство

Креативният художник използва цветовете тук и рисува картина на нощта, небето, изпълнено със звезди и корони от дървета.

модерна стена дърво-арт-кръгла дървена стена-дървени-деко

Вместо картина или фотография можете да направите този вид украса за вашата стена. Дървото е лесно за обработка, така че това е често срещана опция за художници. Освен всичко това, то дава топлина в дома и връзка с природата.

тиква-личност

За следващия Хелоуин можете да използвате дървени филийки и да ги оцветите като тикви. Той ще бъде ефективен детайл за този важен празник. Ти си деца ще бъдеш много доволен и щастлив, повярвай ми!

 Тиква тийнейджърка

тиква-дърво-отрязъци-щастлив от падане

Лятото си отива и падането е тук, но не е нужно да е тъмно. Можете да оцветите тази есен в красив оранжев цвят, който освен оранжевото напомня да паднем. Жълто и оранжево са цветовете на падналите листа ...

 Тиквени дървени резени - Честит падане

кръгла тиково дърво отрязък огледало

Естественият външен вид без много грим е модерен от години. Ето една идея и за огледалото ви как да изглеждате естествено, с малко усилие, лепило и дървени резени в различни измерения, които можете да направите от старото - ново огледало.

Огледалото от кръг от тиково дърво

рустикален бреза край на таблицата мебели

Това винаги е модерен дизайн, хубава маса за вашата градина, изработена от дърво. Този естествен цвят на дървесината и добитото дърво винаги са интересни и много подробни във всеки дом.

селски ръчно рисувани-горски-създание орнаменти

Попълнете инструкциите от изображението и направете този тип декорация за вашата къща. Използвайте дървесни филийки и боя върху тях, каквото искате.

рустикален мозайка дърво отрязък от стената арт-камина-манто-декор

Този творчески човек използва дървени филийки, оцветени в различни цветове, и прави интересна украса за камина.

настройка на 3-мини съзвездие дърво-отрязъци

Дървените резени вместо картините на стената могат да изглеждат много хубаво. Това е много оригинално и може да стои добре в модерните къщи, но и в класически проектирани къщи. На дървения парче можете да рисувате всичко, което, по ваше мнение, ще стои добре на стената ви.

Комплект от 3 сребърни парчета от мини констелацията 

едностепенна дърво отрязък с висящи рафт

Модерен шелф. Вярвам, че дизайнерите, които украсяват скандинавските домове много харесват, поради естествените материали, естествения цвят на дървото и естествените орнаменти върху него (растение и чифт камък).

Висококачествена дървена подложка

дърво-пръстен за серия от-12-персонализирате-ви-цветове-битов дърво-оживен двумерен-уникална стена декор

Ако предпочитате естествен вид, тази декорация, изработена от дървени филийки, е добър избор. Можете сами лесно да направите този вид украса за вашата стая.

използвате четвърт-разтегателен влезте до форм-цветни-bookends

Харесва ли ви този тип стенен шелф за книги? Мисля, че това е много оригинален детайл. Розовият цвят върху дървените филизи дава на този рафт модерна нотка.

дърво-парче-венец-sararichardsondesign

Коледа и Нова година са много близки ... Ако сте отегчени от класическата декорация на вратите като венец от иглолистни дървета, можете да направите този вид декорация. Съседите със сигурност ще копират вашата идея.

дърво отрязък-2

Пътеката в градината ви не трябва да се състои само от скали, бетон, бетонни плочки ... Тук виждате как се използва дърво за бродиране в градината.

дърво отрязък-3

Това ми напомня на реалния скандинавски дом. В тази стая можем да видим ясни линии, много светлина, подове и стени в светли линии, и маса от дърво, което е топъл естествен материал.

wood18

Тази декорация на вратата можете да имате през цялата година, не само за Коледа и Нова година. Ако живеете близо до някоя гора или езеро, това ще бъде адекватна украса на вашия дом.

дървени-сови

Бухалите са популярна декорация през последните години. Те са символ на мъдростта. Дори бижутата са масово произведени под формата на бухал. Ето две сови, изработени от дървени филийки, които дават топлина на вашия дом.

Весела Коледа дърво отрязък венец

Много по-лесно е да купите украса за коледните празници, но голям брой от нас предпочитат ръчно изработени декорации, които са оригинални и имат история. С малко въображение можете да направите големи украси за следващите празници.

"Весела Коледа"

по-Andrea-bohse

Много практичен и интересен рафт със светлина, монтиран в може да се използва за книги, семейни снимки, някои декоративни растения.

бои-коледа-Crafts

Кой казва, че снежният човек трябва да бъде направен само от сняг? Тук е доказателство, че не е вярно!

Направи си сам-маса-бегач идеи

Ето една идея за подложка от естествен материал, която е топла и решетка за сладък дом. Направете го сам и ястията ви ще бъдат по-вкусни.

Направи си сам-дърво-към-маса

Още една идея за декориране на вашия рафт. Тя е украсена с по-малки и по-големи дървени филийки около рафта, а вътре дизайнерката задържа модерен вид рафт.

Leave A Comment

6 + 4 =