Сънища за гаджето на гаджето: това, което те наистина означават

Когато мечтаете за измама на гадже, това може да е доста ужасяващо. Искаш да бъдеш с приятеля си завинаги и никога не си разпитвал връзката си преди. Сега отново преглеждате всеки поглед, поглед или жест.

След като мечтаете за измама на гадже, може да се страхувате, че гаджето ви всъщност ви изневерява. Преди да го обвините в измама, трябва да отделите време, за да разберете какво всъщност означава вашата мечта. Макар че този тип мечта понякога може да се дължи на факта, че той всъщност мечтае, това се случва рядко. Често мечтите за измама отразяват какво се случва в рамките на вашето подсъзнание.

  мечта of boyfriend cheating

Не искаш да обвиняваш приятеля си за измама. Ако го направите, това може да доведе до разрушаване на връзката ви. Най-малкото той ще бъде наранен, за да можеш да си представиш такова нещо. Вместо това трябва да отделите време, за да анализирате защо мечтата се случва, така че да можете да знаете най-добрия начин да реагирате.

Нещо те прави несигурен

Една от най-очевидните причини за този тип мечта е, че се чувствате несигурни. Това може да се дължи на това, как се чувствате, или може да се дължи на нещо, което вашият приятел прави. Например, може да се почувствате ревнив, ако приятелят ви често се усмихва и флиртува с красиви жени. Ако има много приятели от противоположния пол, може да ви накара да се чувствате несигурни. Това са истински причини за несигурност, но те не означават, че той изневерява. Ако това е причината за вашите мечти, може да искате да говорите с гаджето си, за да не флиртувате с други жени. Що се отнася до приятелите му, не можете да контролирате кой е наоколо, въпреки че можете да го помолите да ви отведе, за да можете да опознаете приятелите си и да осъзнаете, че те не представляват заплаха.

Ако несигурността е точно в собствения ви ум, трябва да разберете защо са там. Чувствате ли се несигурни поради миналото си взаимоотношения? Просто се страхуваш да го загубиш? Дали тези чувства се дължат на липса на увереност или самоуважение? Каквато и да е причината, трябва да го разберете и да я разгледате. Несигурността може да увреди иначе здрави взаимоотношения, така че не искате да ги оставите да продължат.

Вие вече сте били измамени

мечтаете of boyfriend cheating

Да бъдеш измамен е един от най-травмиращите преживявания, които можеш да имаш. Приятелят ви трябва да е единственият човек, на когото можете да се доверите и да разчитате. Когато един бивш гадже ви измами, той оставя усещане за предателство, което може да продължи години. Вашите настоящи мечти за приятел, който ви изневерява, може да не са заради вашето настоящо гадже. Вместо това те може да се дължат на бивш гадже.

Единственият реален начин да се справим с тези мечти е да изоставим миналото. Бившият приятел очевидно не ти струваше. Той все още може да е ужасен човек, но трябва да му простите и да продължите. Поради предателството на бившия, сега сте с по-прекрасно, по-добро гадже. В известен смисъл, бившият ви бивш да благодарите. В един момент трябва да освободите миналото, за да можете да продължите.

Той всъщност ви изневерява

сънища about boyfriend cheating

Никой не иска да вярва, че партньор ги изневерява. Понякога вашето подсъзнание взима подсказки, които не желаете да приемате. Може би той идва у дома късно без обяснение или скрива телефона си, докато изпраща текстови съобщения. Той може да ви пренебрегва, или може да изглежда по-малко заинтересуван от любовта, отколкото обикновено. Каквато и да е причината, той може да прави нещо, което ви кара да се чувствате като че ли измама (или поне го обмисля). Поради това имате сънища, че вашият приятел ви изневерява.

Ако е така, бъдете внимателни, преди да направите нещо. Ако го обвинявате в измама, то може да прекрати връзката, ако грешите. Помислете внимателно, преди да направите нещо и избягвайте да прескочите изводите. Докато измамните мечти понякога означават, че партньорът изневерява, те често отразяват само собствените ви несигурности или съмнения.

Вие се страхувате да го загубите

мечта about boyfriend cheating

Една от най-честите причини, поради които хората мечтаят, че гаджето изневерява, е поради страх от загуба. Когато много обичаш някого, естествено се страхуваш, че можеш да го загубиш по някакъв начин. Той се превърна в важна част от живота ви, така че се страхувате, че нещо ще попадне на пътя. Това е причината, поради която може да имате сънища, които гадже ви изневерява. Ако това е така, не се безпокойте. Вероятно не ви е измамил и не ви е предал доверието по никакъв начин. Ти имаш само тези мечти, защото го обичаш толкова много, че се страхуваш, че може да те напусне някой ден.

Някой, който ви измами в съня, също може да покаже, че чувствате липса на контрол. Изглежда, че всички останали вземат решения, а вие просто сте принудени, без да избирате какво ще се случи. Ако обикновено обичате да планирате живота си внимателно, тези мечти може да се окажат, за да покажат страха ви от загуба на контрол или неуспех.

Вие сте измама

Сънища за гаджето на гаджето: това, което те наистина означават

Когато правите нещо нередно, естествено се страхувате, че някой друг може да направи същото. Например, някой, който краде непрекъснато се притеснява, че друг човек може да открадне от тях. Когато става въпрос за измама, същата тази идея е вярна. Когато някой мами, те могат да станат безумно ревниви. Те знаят, че са способни да изневеряват, затова се страхуват, че техният партньор може да направи същото.

Когато сънувате, че партньорът ви изневерява, може да бъде вашето подсъзнание, което отразява собственото ви поведение обратно на вас. Ако сте измамили партньора си, тогава може да мечтаете, че те ви изневеряват. Понякога дори не трябва да мамиш физически за това да се случи това. Може би просто си помислихте за измама или забелязахте колко привлекателен е бил колега. Тъй като тези мисли се появиха толкова лесно в главата ви, вашето подсъзнание стана подозрително, че вашият приятел може да има подобни мисли.

Искате да подправите нещата

Ако сте мечтали, че сте измамникът, това не означава, че непременно искате да изневерите на гаджето си. Това може да означава, че просто искате да имате някаква нова романтика или страст в живота си. След като сте били в една връзка за известно време, похот стадий на романтика преходи в взаимна привързаност. Докато това е добро за дългосрочния потенциал на вашата връзка, това означава, че страстта започва да избледнява малко. Когато това се случи, вашето подсъзнание може да създаде мечти за измама. Или може да мечтаете, че гаджето ви изневерява, защото вашето подсъзнание предполага, че той може да бъде толкова отегчен в отношенията.

Ако това е причината, поради която продължавате да имате измамни сънища, тогава трябва да намерите начин да подправят романтиката си. Планирайте романтично бягство с приятеля си или инвестирайте в малко ново бельо. Вечеря на свещи или забавно приключение също може да ви помогне да запазите романтиката жива.

Leave A Comment

31 − 29 =