Какво означава това, когато не можеш да спреш да мислиш за някого?

Какво означава това, когато не можеш да спреш да мислиш за някого? Те са ли истинската ти любов? Приятел? Или просто някой, който наистина трябва да премине?

Истината е, че има милион причини, поради които можем да мислим за някого, но нека да разгледаме някои от най-честите причини.

ако you can't stop thinking about someone

Попадащи в привличането

Има различни причини, поради които сме привлечени от някого. Както някой веднъж ми каза, има пет слоя атракция: физическа, интелектуална, емоционална, духовна и сексуална. Ако ви харесва тялото и ума на някого, може да се почувствате много привлечени от тях, не можете да спрете да мислите за тях, но да ги опознаете, може много добре да разберете, че те никога няма да ви задоволят емоционално.

Съществуват и начини за привличане на хората, както жените, така и мъжете са склонни да падат за хора, за които трябва да работят малко (тъй като тя доказва, че човекът не просто ще отиде за всеки, а хората ще бъдат привлечени към предизвикателство), хората които имат други хора, които се интересуват от тях, и хора, които са напълно уверени и щастливи.

За съжаление, ние също сме склонни да падаме на хора, които доказват, че нашите не толкова приятни мисли за живота и любовта са верни; отражение на нашите рани, ако ви харесва това.

С други думи, наистина трябва да проверите защо смятате, че сте привлечени от някого. Дори ако това е взаимно съвпадение на всички нива, вие също трябва да изградите устойчиви отношения.

Какъвто и да е случаят, каквато и да е форма на привличане, която чувствате, и особено ако смятате, че трябва да работите, за да получите някой, ще мислите за тях.

Опитвам се да измисля нещо не

Това понякога попада в горната категория, но ние сме склонни да мислим за хора, които не можем да разберем. Те изглеждат малко загадъчни за нас, независимо дали сме заслепени от привличането или просто не можем да ги изработим.

Понякога просто се опитваме да разберем как да направим някой като нас ... това може да доведе и до много мисли. Като рокля да носиш, какво да кажеш, какво да правиш ... но наистина, бъди себе си, научи уменията на хората, съсредоточи се върху създаването на страхотен живот за теб и има шансове, че точният човек ще те хареса!

Ранена душа

Срещал ли си някого, който като цяло е очарователен, но имаше тъмна страна или проблем? И ти искаше да решиш този проблем, нали? Излекувайте раните им. Накарайте ги да се чувстват по-добре. Може дори да имате извинение за всяко отрицателно действие, което сте предприели, защото ги жалихте и искате да сте техният спасител.

Пазете се, единствената ви работа във връзка / приятелство е да обичате някого. Има професионалисти, които могат да се справят с умовете на лекуващите народи. Да поемете тази работа върху себе си, освен ако наистина не сте подпомагащ стълб в живота си и това е, което искате да бъдете, води само до нездравословна връзка.

Ранен Его

Някога някого е направил нещо, което леко нарани вашите чувства или ви накара да се чувствате като че ли трябва да се докажете пред тях? Подобно на това дразнещо лице, което винаги е дошло на първо място и на второ място? Или онзи, който ви нарани от чувствата ви, като отхвърли теб и сега искаш да докажеш, че си толкова страхотен при запознанството с други момчета, че ще получи намек, че няма значение?

Това е капан! Египетски капан. Това, което има значение в живота ти, е, че се забавляваш, предизвикаш себе си психически и физически, за да станеш по-добър в нещата, правиш това, което обичаш. Навийте това, което другите хора мислят, и завийте нуждата на егото си да се впиете в възприемана по-висша позиция. Когато вашето его казва, че трябва да докажете себе си, трябва да изглеждате по-добре от някой друг или каквото и да е, чувства, че трябва да направите, да му кажете да млъкне и да направи нещо, което наистина има значение. Ще бъдете много по-щастливи, ако започнете да слушате сърцето си вместо вашето его.

Гняв

Това се случва, мислим много за някого, не само защото ни нараниха, а защото сме ядосани за това и никога не сме му казвали. Ако искате да им кажете, направете това. Говорете от сърцето и ги накарайте да видят болката (яростният изблик ще доведе само до това да ви атакуват в замяна или да се защитят). Ако не искате да говорите за това, пуснете го. Осъзнайте, че са направили неправилно, вашата част в него (ако има такава) и продължете. Застанете настрана за себе си, докато се движите напред, дори и да не можете да направите много за сегашната / миналата ситуация, но не се задържайте. Както се казва: когато прощавате на някого, вие пускате затворник свободен: вие.

И ако някога искате доказателство за това, което е добро, за да се изправите срещу себе си, когато сте ядосани и го оставяте да мине, след като е минало, прочетете Втвърдяване на болката в гърба: Връзката на тялото на ума от д-р Джон Сарно. Това е невероятен поглед към това, което потиснатите емоции могат да направят с нас.

Защо can't I stop thinking about the person

Разсейване

Имате ли много неща в живота си в момента? Ако е така, може би мисля за тази целувка с този човек, е много по-лесно, отколкото да мисля за всичко, което се случва? Понякога мисленето много за някой е просто примамка; мислим за тях, защото не искаме да мислим за себе си или за някакъв аспект от нашия живот.

Връзка

Както беше споменато в първата точка за привличане, имаме различни връзки с всички видове различни хора. Когато срещнем някого, с когото имаме връзка, умствено, емоционално или по друг начин, ние сме склонни да мислим за тях, защото сме любопитни. Понякога тези връзки се оказват наистина полезни, в други случаи сме привлечени от хора, които имат подобни рани като нас, или от хора, които виждат живота в същия нефункционален начин, по който правим. Понякога сме раздразнени, защото някой има подобен недостатък на себе си и мислим, че не го крият достатъчно добре или не страдат толкова много от него, колкото и ние.

Най-добрите връзки, разбира се, са хората, с които можем да споделяме прекрасни преживявания с нас, защото те ни разбират по начин, който е полезен за нас.

Какво да запомните, когато мислите за някого? 

Ако си мислите за някой много, спрете и си задайте защо. Вземи любопитство. Бъдете отворени, за да разберете какво наистина се случва. След това работете върху намирането на баланс. Ние всички губим малко сетивата си, когато се влюбим, или се разгневим, наслаждаваме се на любовта и избираме гнева, но правим и други неща. Неща като хардкор упражнения, време с приятели, време в природата, фокусиране върху работата, гледане на страхотни филми, ядене на добра храна и т.н., всички те имат начин да балансират химикалите в нашия мозък. Радвайки се на връзка с приятел или партньор, е страхотно, но не искате да се фокусирате прекалено върху някой друг. Искате да се насладите на всички аспекти на живота си.

Leave A Comment

7 + 1 =