Какво означава това, когато мечтаете за змиите?

Мечтата за змиите е невероятен опит. Според някои еволюционни биолози страхът от змии всъщност е нещо, с което се раждат хората. В сънищата може да е реакция на скрито знание, страх или трансформации в текущия ви живот.

Скрити знания

Змиите са скрити същества, които се плъзгат по земята и често са невидими за средния зрител. Поради това, сънуването за змиите може да означава, че имате скрито или забранено знание в живота си. Бихте могли да криете информация от други хора, или бихте могли да почувствате, че други хора крият знания от вас. Това също може да е индикация, че имате скрит страх или заплаха, които не сте в състояние да срещнете в събуждането си.

трансформации

Един от интересните аспекти на змията е, че тя може да пролее кожата си за нова. За мечтателите това означава, че мечтата за змиите може да показва, че в живота ви се случва трансформация или промяна. Това значение е индикация за прераждането, което се случва. Може да бъдете подложени на духовно развитие или психическо изцеление. Поради това подсъзнанието ви се опитва да ви каже чрез съня, че трябва да сте отворени за тези промени и да следвате естествените си инстинкти.

страх

Страхът от змиите е вроден в хората, така че е естествено да се предположи, че мечтата за змиите показва някакъв вид дълбок страх във вашето подсъзнание. Ако това е така, тогава нещо в твоя буден живот те кара да се чувстваш напрегнат или в опасност. По време на мечтата си забележите как реагирате на змията. Ако се опитате да се сблъскате с нея, може да покажете, че имате чувството, че трябва да се изправите пред страховете си в реалния живот. Ако няколко змии се съберат срещу вас, това може да покаже, че смятате, че много хора работят срещу вас. Междувременно, убиването на змията или побеждаването му показва, че се чувствате уверени в способностите си да победите страховете си в реалния живот.

Змийска хапка

Когато змия ви ухапе в сън, това показва, че се чувствате като теб или някой друг, който прави средни, болезнени забележки. Ако избягате от змията или змиите в съня си, това показва, че не желаете да се изправите пред страховете, с които се занимавате в момента.

Помислете за вида на змия

Въпреки че наличието на змия в съня ви е значимо сама по себе си, типът змия също може да покаже скрито значение. По-долу са най-често срещаните видове змии, които трябва да се появят и техните значения:

Грънчарници, добавки, вирове и кобрас: Тези змии показват, че в живота ви има зло, нездравословно влияние, тъй като те са изключително отровни.
Градина или жартиера змии: Това показва, че се страхувате от нещо или от някой, който всъщност е безобиден.
Boa Constrictor: Наличието на боа констриктор показва, че някой или нещо ви ограничава. Може да се чувствате неспособни да предприемете действия или да се движите, защото този човек ви задушава.
Cobra: Кобра може да означава, че сте завладени или очаровани от нечия чар.
Жълти змии: Това е предупреждение да се движите предпазливо в живота си.
Червени змии: Това е предупреждение, за да спрете каквото и да правите, или на всеки, който виждате.
Зелени змии: Това е знак, че сте добре да се движите напред, защото страховете ви не са оправдани от реалността.

Винаги, когато виждате змия в мечтите си, трябва да си зададете няколко въпроса за съня и истинския си живот. Може да искате да помислите дали преживявате заболяване, претърпявате голяма трансформация или се чувствате тревожно в реалния си живот. Всички тези фактори може да са причината змиите да се появят във вашите мечти.

Leave A Comment

66 + = 74