Какво означава това, когато мечтаете за смъртта?

Смъртта е повтаряща се тема в много мечти. Въпреки че може да е ужасяващо да се преживявате, сънуването за смъртта не означава, че вие ​​или любим човек ще умрете. Тъй като мечтите се създават от вашето подсъзнание, не е възможно да предскажат бъдещето или да ви кажат какво ще се случи. Въпреки че някои хора съобщават, че техните мечти се сбъдват, това най-вероятно се дължи на съвпадението и на собствената роля на човека в създаването на бъдещето. За да разберете защо имате мечта за смъртта, важно е да разберете основната причина и да предизвикате съня.

смърт 3

прераждане

Смъртта често се смята за период на прераждане. Въпреки че физически умирате в една форма, душата ви се преражда в нов живот след това. Това древно тълкуване на смъртта означава, че вашите мечти могат да означават, че преживявате процес на самооткриване. Възможно е да направите някакъв вид преход в настоящия си живот, който включва положителни трансформации, вътрешни промени или духовно развитие.

Често хората могат да мечтаят за смъртта, когато искат да се оженят, да се справят с раздяла или да планират да имат деца. Всички тези промени са достатъчно драстични, за да "убият" от твоя стар живот и да ти дадат нов живот на негово място. Например, вие мечтаете, че вашият бивш приятел или настоящ приятел е починал, това може да означава, че вашето подсъзнание е усещането, че връзката е свършила и трябва да продължите. Междувременно, смъртта на родителите (които в момента живеят) обикновено означава, че сте готови за голяма промяна в живота си и почивка със старите начини.

В някои мечти може да мечтаете, че сте фалшифицирали собствената си смърт. Когато това се случи, това е индикация, че искате да имате прераждане в текущия си живот. Чувствате се невъзможно да извършите промените и промените, от които се нуждаете. Поради това вашето подсъзнание се опитва да накара тези промени да се случват в мечтите ви. Това също може да означава, че сте готови да контролирате живота си и да работите за целите си безпрепятствено.

sadLove_05

Вие се справяте със смъртта

Ако сте имали любим човек, член на семейството или приятел наскоро преминали, сънуването за смъртта може да бъде само начинът на ума ви да се справи. Вашето подсъзнание признава факта, че те са изчезнали и се опитва да работи естествено чрез този процес. Понякога сънуването за смъртта също може да означава, че се опитвате да се справите със собствената си смърт. Всеки ден някой трябва да умре и да се научи как да се справи с тази идея може да бъде предизвикателство. Хората не говорят за смъртта, за какво е или как да се подготвят за това, така че умът ви свикна да крие мисли за това какво може да се случи. Въпреки че вашият съзнателен ум се опитва да пренебрегне тези мисли, това не спира вашето подсъзнание да повдига вашите притеснения за смъртта във вашите мечти.

Освен това винаги е възможно вашето подсъзнание да се подготвя за смъртта на някой, когото обичате. Ако имате любим човек, който е крайно болен, умът ви може да има мечти за смъртта много преди смъртта, всъщност се случва като начин да ви подготви съзнателно за неизбежното.

sadLove_11

Част от вас е умряла

Както вече сте измислили, много мечти за смъртта са фигуративни вместо буквални. Човек може да мечтае да мечтае за себе си да умре като знак, че старите ви начини, навици или поведение са забравени. Ако свържете конкретно лице с навик, може да мечтаете, че този човек е умрял. Например, ако обикновено употребявате наркотици с друг наркоман, мечтаете, че приятелът на наркоманът е умрял, е знак, че искате да продължите и да спрете да го използвате. Когато някой има токсично влияние върху живота ви, може да мечтаете, че са умрели, защото искате да ги изведете от живота си. Също така, мечтаете за смъртта на непознат, показва, че сте отделени от всички тези промени, които се случват с вас.

Абонамент за събуждане

Нищо не е по-сериозно от смъртта на теб или на някой друг. Когато мечтаете за смъртта, често е начинът на ума ви да привлечете вниманието си и да ви кажа, че трябва да направите нещо. Може да сте самодоволни или нещастни в текущия си живот. Каквато и да е причината, сънуването на смъртта може да бъде знак, че трябва да се събудите, да предприемате действия и да направите нещо за каквито и да било проблеми, които изпитвате.

Недоволство или отмъщение

Ако някой ви нарани или ви предаде в миналото, може да мечтаете за това, да умрете. Това обикновено е отражение на сериозната ненавист към индивида.

Имате нужда от бягство

Понякога сънуването за смъртта е само знак, че искате да избягате от стреса, който изпитвате всеки ден. Може да бъдете претоварени от отговорности или да се нуждаете от избягване на злоупотреба. Каквато и да е причината, вие се нуждаете от някакъв начин да си направите почивка от текущия си живот, дори ако трябва да бъде по време на сън.

Липсваш нещо

Нормално е да се чувствате така, сякаш липсват неща в живота. Когато мечтаете, че близък човек е умрял, може да се дължи на чувствата, че нямате правилната характеристика или качества. Например, ако вашата леля е известна, че е съпричастна и състрадателна, сън, който тя умира, може да бъде знак, че желаете да сте по-съпричастни в нормалния си живот. За да интерпретирате този тип мечта, трябва да разберете каква е характеристиката, която вашият любим човек представлява, че чувствате, че му липсвате.

Саможертва

Много хора поставят потребностите на своите приятели и семейства преди собствените си лични нужди. Когато сънувате, че физическото ви Аз умира, това може да е знак, че вие ​​чувствате, че винаги се жертвате в реалния живот. Може да поставите нуждите на други хора пред собствените си, или може да се почувствате, че другите хора не оценяват вашите усилия.

Leave A Comment

− 1 = 4