Какво означава това, когато мечтаете за някого?

Мечтите са загадъчни. Те отварят сфера на крайно любопитство и странности, които ние като хора винаги се опитваме да декодираме. И когато хвърлите определени хора и събития в сместа, мечтите стават все по-изумителни и спорни. Какви са тези послания, скрити в нашите мечти, които ни се опитват да ни кажат, във всеки случай? Ако се чудите какво може да означава, когато мечтаете за някого, ето няколко отговора:

2b193f051640a0fce35da3d62ae16842

Мечтание за някой:

Dreaming About Someone

Има много, много причини за вас биха могли, може да мечтаете за някой по-специално. Какво се опитва да ви каже подсъзнанието ви? Най-простата причина може да е, че просто заспахте, докато си мислите за този човек. Естествено е да мислите за тях, докато сте заспали, и те са намерили пътя си в съня ви. Друга проста причина е, че сте мислили за този човек много- може би дори повече, отколкото трябва да бъдете. Те са били в ума си от известно време през целия ден, така че, разбира се, те ще бъдат в мислите ви и в подсъзнателните ви мечти.

От друга страна, мечтата ви може и да не е за този човек. Може да е нещо много по-дълбоко. Например, вие може да мечтаете за някои качества на личността на този човек: вие преминавате през един стресиращ период в живота си и този човек е бил стресиращо въздействие в живота ви. Ето защо, вие мечтаете за този стресиращ индивид в резултат на това, което се случва в живота ви в този момент. Вашата мечта също може да представлява връзката, която сте имали с някого. Например: може би сте имали много приятни отношения с този човек, което може да се случи, ако сте влезли в друга чудесна връзка с друг човек или сте просто в мирно време в живота си.

Сънуваш за някой, който харесваш:

Dreaming about someone you like

Не е необичайно да мечтаете за някой, за когото се интересувате. В края на краищата вероятно сте мислили за тях силно през целия ден, така че разбира се, те ще влязат в сферата на мечтите. Въпреки това, обръщайте голямо внимание на това, което се случва в съня. Например: те те харесваха ли? Това означава, че сте сигурни в себе си и имате доверие. Може дори да имате достатъчно доверие, за да вярвате, че те харесват на вас, което означава, че сте готови да предприемете следващата стъпка към напредъка на двете ви отношения.

От друга страна, ако те не ви харесват, това може да е сигнал, че сте несигурни и вярвате, че ще бъдете отхвърлени от този определен човек.

Сънуваш за някой, когото обичаш:

Dreaming about someone you love

Когато мечтаете за някой, когото сте влюбени, важно е да обърнете специално внимание на това, което се случва в съня ви. Мечтата на някой, когото обичате, по-често, отколкото не, ще ви покаже колко дълбоко е вашата любов и страст с този човек. Например: ако сте мечта, не е нищо друго, освен щастие и радост, вие двамата си ръка в ръка на романтична дата, тогава е честно да се каже, че имате дълбока връзка с партньора си. От друга страна, ако има много боеве и нестабилност, това може да е знак, че губите връзката с този човек. Ако сънувате, че партньорът ви е с някой друг, това може да означава, че не се чувствате толкова страстно, колкото някога сте правили с този човек. Въпреки това, въпреки че този тип мечта със сигурност ще предизвика някои нещастни емоции, важно е да запомните, че това е просто една мечта - колкото и да е ярък. Потърсете да откриете корена на причината, поради която сте мечтали любовника си с друг човек и сте построили от него.

Мечтание за някой, който е преминал:

Dreaming about someone who has passed

Тези мечти могат да представляват нещо много положително или нещо негативно. Всичко зависи от случилото се в съня. За начало, един починал човек, с когото сте близо, може да ви посети в сън, за да ви предложи известно удобство и затваряне. Имате ли проблем с този човек преди да умре? Може би този въпрос е решен в някакъв момент по време на съня ви. Преживявате ли грубо кръпка в живота си? Може би този човек се е върнал, за да ви даде малко удобство и да ви даде някои насоки за това, което трябва да направите по-нататък.

Има някои духовни теории, които предполагат, че някои починали лица ще се върнат, за да разкрият местоположението и причината за своята смърт на близките до тях. Например: този човек беше намерен мъртъв, но убиецът никога не е бил намерен? Те могат да разкрият на вас, които са го направили. Тялото им никога не е било открито? Те могат да ви кажат къде е скрито тялото. В зависимост от обстоятелствата може да е прозрение, което трябва да бъде проследено от властите.

Мечтание за някой по сексуален начин:

Dreaming about someone in a sexual way

Този тип мечта, известен на някои хора като "мокри мечти", има очевидна причина: индивидът да се включи до известна степен и да има нужда от изход за своите страсти и желания. Сега е важно да знаете, че да имате сексуална мечта за някой по-специално не винаги означава, че сте привлечени или дори искате да се включите в това поведение с споменатото лице. Това е просто начин да се изнесат сексуалните емоции и човекът може да е различен. Например: само защото сте имали сексуален сън, в който участвахте шефа си, не означава, че сте сексуално привлечени или се интересувате от него. Вие сте били около него цял ден, така че, разбира се, той е в ума си до известна степен. Вашето подсъзнание съчетаваше двете и те остави с такава мечта. (Но, разбира се, ако мечтаете за някой, който ви интересува, това би означавало, че сте привлечени от тях и изпълнявате вашата страст и облекчаване на сексуалното напрежение чрез мечта).

Мечтание за някой известен:

Dreaming about someone famous

Има няколко причини, поради които може да имате мечта, включваща някой известен. Първата най-често срещана интерпретация е, че желаете да подобрите себе си или да направите това, което този човек прави. Например: ако мечтаете за футболна звезда на любимия си отбор, може да искате да станете футболист и да се опитате да направите своя път към върха (или просто да играете за забавление). От друга страна, сънуването за някой известен също е начин да преодолеем разочарованията в нашия живот: нещо голямо, което се случи, което ви остави, но мечтаете за този известен някой, който е направил нещо невероятно, ни дава надежда и щастие за бъдещето.

Други причини, поради които може да мечтаете за някого

друг Reasons You Might Dream About Someone

Понякога, когато мечтаете за някого - без значение кой е - няма абсолютно никаква връзка с действителното лице. Понякога тези хора са там, за да символизират нещата, които чувствате или неща, които се случват в живота ви. Понякога тези сънища имат за цел да ви помогнат да видите проблемите, да преодолеете лошо преживяване или да ви донесе надежда и радост. Никога не прочетете твърде дълбоко в конкретния човек - обръщайте повече внимание на това, което се случва в съня и как ви се е чувствал сънят. Както всички знаем, мечтите могат да бъдат невероятно реални понякога - и понякога това е точно това, което трябва да виждаме чрез ситуации или чувства в настоящия ни живот.

Какъв е най-лудият, най-странен или най-прекрасен сън, който сте имали при участието на определен човек? Какво мислиш, че мечтата означаваше и как те накара да се чувстваш?

Leave A Comment

54 − = 53