Драконовата мечта

В продължение на хиляди години дракони са съществували в митологични истории по целия свят. Това легендарно звяр често се изобразява в серпентинова или влечугова форма. Тя обикновено има скали, но също така има крила за летене. Той изстрелва огън и може да се използва за добро или лошо. Европейските народни приказки за дракони първоначално пристигнаха от Западна Азия и Балканите. Те като цяло показват създание само с животинска интелигентност. Междувременно китайският дракон показа звяр с интелигентност над средната. За разлика от европейските дракони, китайските дракони обикновено бяха без крила и имаха само четири крака.

Драконовата мечта

Какво означава Дракон мечта?

Драконите в съня могат да означават различни неща в зависимост от вашите лични вярвания. В Китай драконите са знак за сила, сила и късмет. Те са само благоприятни за хората, които заслужават успеха. Тези дракони също са казали, че контролират водата, тайфуните, валежите и наводненията.

Докато драконите се смятат за зли, зли и ужасяващи същества на Запад, азиатските култури вярват, че драконите са положителни същества. Поради това драконите наистина могат да представляват аспект в сънищата. Често драконовата мечта е знак за лично овластяване. То може също да покаже потенциални подобрения за вашата кариера в бизнеса. Драконите се смятат за защитници на вярата и личните вярвания, така че те носят своята сила и ангажираност към вашия живот.

Различни видове драконови сънища

1. Когато Драконът ви плаши

Драконовата мечта

Когато виждате дракон в съня си, това би могло да символизира, че член на семейството или любим човек се опитва да ви изпробва. Ако драконът ви плаши в съня, то това означава, че може да имате предизвикателства на домашния фронт. Обърнете внимание на хората около вас и вижте дали има потенциални проблеми, които се наблюдават наблизо.

2. Убий Драконите

Ако убиете дракон в съня си, това означава, че ще преодолеете всички трудности или предизвикателства, които се появяват по пътя ви. Дори когато нещата изглеждат трудни, имате способностите, които са необходими, за да направите разлика и да постигнете целта си.

3. Посещения от дракони

Ако сте забелязани от дракон в съня си, това може да означава, че сте прекалено притиснати, за да накарате някого да сключи сделка. Може да искате тази сделка да мине, защото ще ви помогне в кариерата или бизнеса си. Макар че това може да помогне, трябва да избягвате да се егоизирате. Други хора имат мечти и желания, които искат да постигнат, и те не могат да пуснат всичко, за да ви помогнат.

4. Летящ дракон

Драконовата мечта

Когато видите дракон, който плава в съня ви, това показва, че може да има някакъв източник на стрес, който ви приближава. Решението вече е пред вас, така че просто трябва да го потърсите. Ако летите по гърба на дракона, това означава, че вие ​​летяхте високо в живота. Ако в момента не се наслаждавате напълно на живота си, скоро ще се справите.

5. Дракони, пожарозащитни

Какво се случва в съня ви? Ако видите дракон, дишащ огън, това е предупреждение. Драконът се опитва да предупреди, че вашите емоции са извън контрол. Трябва да се успокоите и да се съсредоточите, или това може да ви повлияе отрицателно. Съществува и възможност, че предупреждението е за вашата действителна физическа безопасност. Може би е добра идея да проверите уредите и електрическите кабели, само за да се уверите, че сте вкъщи в безопасност от пожар.

Драконите също могат да представляват хора в живота ви. Често те са хора, които са трудни за удоволствие. В тези случаи драконът може да е знак, че е по-дипломатичен, ако искате да работите с него.

Leave A Comment

4 + 4 =