80 Цитати за майка-дъщеря

Връзката между майка и дъщеря е уникална, специална връзка. Никой не е там за теб като майка. Независимо какво се случва в живота, майка и дъщеря винаги знаят, че могат да разчитат един на друг и всичко в крайна сметка ще се окаже добре. Независимо дали искате да вдигнете дъщеря си в трудно време или да добавите сладък пост към страницата на майка ви във Facebook, тези цитати на майка и дъщеря могат да ви помогнат да изразите перфектно начина, по който се чувствате.

майка daughter quotes saying

80 Цитати за майка-дъщеря

1. "Заради теб станах успешен. Всичко, което съм в живота днес, е защото ме научи как да постигам всичко. "

2. "Вие сте продължение на душата ми. Вие сте моят най-верен съюзник по време на мрачните дни и моята емоционална близначка във всичко. Обичам те."

3. "Скъпа дъщеря, всичко, което искам, е да намериш щастие в живота. Искам да имате гладка пътека пред вас и добро здраве винаги. Ако някога се нуждаете от рамо, за да плачете, моите прегръдки винаги ще бъдат тук, за да ви дам безкрайна любов, нежност и подкрепа, от която се нуждаете.

4. "Вярвам, че майка създава дъщеря през целия си живот. Благодаря ви, че винаги ми показвахте многото мечти, чувства на щастие и любов, които могат да съществуват в света. Ти ми направи лицето, което съм днес, и съм толкова благодарен на теб.

5. От момента, в който за първи път ви чух да викате и да погледнете в очите си, откраднахте сърцето ми. Ти си най-красивият крадец, който някога съм виждал, и съм толкова благодарен, че те имам в живота си.

6. "След като станете майка, дъщеря ви се превръща в продължение на себе си. Всичките ви характеристики се поглъщат от личността на дъщеря ви, така че е невъзможно да се каже къде един човек завършва, а другият започва. Вместо това имаш магическа връзка между двама души, които издържат теста на времето.

7. "Вие сте моето най-скъпо съкровище в живота. Подобно на много хора, имам някои съжаления за грешките, които съм направил, и за нещата, които съм направил погрешно. Едно нещо, което никога не съжалявам, ви ражда. Ти си единственото, което направи целия ми живот да си струва да живееш. Обичам те."

8. "Майка и дъщеря са като една душа, разделена на две части. Тази неразделна връзка никога не може да бъде прекъсната от никакво разстояние, аргумент, време или обида. Това е връзка, която наистина трае вечно. "

9. "Мамо, благодаря ви, че винаги работите толкова упорито, че се грижите за мен и че ме възпитавате правилно. Ако мога да бъда любящ, състрадателен човек в живота си, само защото работите толкова усилено, за да ме ръководите, докато растях. Един ден се надявам, че ще бъда половината майка, която сте на моите деца.

10. "Дъщерята винаги ще бъде най-близкото лице на света пред майка си. Тя е единственият човек, който някога е виждал сърцето на майка отвътре.

11. "Докато има много хора, които идват и ходят в живота на дъщерята никога няма никой, който да може да заеме мястото на майка си. Обичам те."

12. "За целия свят вие сте състрадателна, любезна, грижовна и любяща майка. За мен вие сте моят свят. "

13. "Аз съм толкова горд, че съм майка на такова невероятно човешко същество, прекрасна дъщеря, предана жена и верен приятел. Знам, че ще доведеш съпруга си и семейството си до толкова любов и живот, колкото си донесъл останалата част от нас. "

14. "Дъщерята е едно нещо, което прави живота на майка си по-ярък и по-щастлив. Майка е единственият човек, който прави живота на дъщеря по-топъл и по-любящ. "

15. "Тъй като Бог толкова много обичаше света, той даде на всяка дъщеря майка, която да ги ръководи и защитава".

Красив Mother Daughter Quotes

16. "Няма нищо по-мощно в живота, отколкото любовта на майка към дъщеря си. Когато времето е трудно, няма нищо, което укрепва и изцелява повече от любовта и благодарността на дъщерята. "

17. "Винаги, когато гледам в очите ви, виждам цялата любов и милост в света. Ти си най-добрата майка в света и най-скъпият ми приятел. Обичам те - ти си най-добрият.

18. "Единствената любов, която никога не може да се промени в този свят, е специалната любов между майка и дъщеря. Това е любов, която няма граници, няма начало и край. Това е любов, която само продължава да расте с всеки изминал ден и никога не избледнява.

19. "Майка е единственият човек в целия свят, който може да превърне притесненията на дъщерята и най-мрачните страхове в истинско щастие".

20. "Да те видя да ставаш, да се ожениш и да си създаваш свое семейство е най-голямото удоволствие, което мога да си представя. Най-дълбокото ми желание в живота беше да те видя щастлив и сега мога да си помисля спокойно.

21. "Майко, благодаря ти, че винаги си била моята котва сред бурните вълни на живота."

22. "Бяхте някога очарователно малко момиче. Сега виждам красива, интелигентна жена, която ходи през живота с увереност и мъдрост. Аз съм толкова щастлив и горд от човека, когото сте станали. "

23. "Дъщерята е ценното съкровище на майката. Майка е най-голямата гордост за дъщеря си.

24. "Животът на майка и дъщеря е вечно свързан. Дъщерята е кръвта на майката, която й дава живот и сила. Майката е гръбнака на дъщерята, която я подкрепя и я държи високо в трудни времена.

25. "По време на всички възходи и падения на годините аз те обичам повече, отколкото някога съм обичал някого. Сега, когато те виждам как растат и се женят, аз съм над луната с щастие.

26. "Дъщерята не е просто дете. Тя е част от майката. Дъщерята е най-близкият спътник и цял живот приятел на майка си.

27. "Повече от злато или цялото богатство в света, най-скъпото съкровище на майката е дъщеря й."

28. "Никога не бих могла да мечтая да имам дъщеря като невероятна, прекрасна или любезна като вас. Вие наистина сте завършили живота си. "

29. "Ти си моето слънце. Вие сте станали толкова красива, интелигентна жена. Толкова съм горд, че мога да ви нарека дъщеря ми!

30. "Ти си моя всичко в един човек: ти си моята най-скъпа дъщеря и най-добрата ми приятелка. Обичам те."

забавен mother daughter quotes

31. "Най-скъпото съкровище на дъщерята може да бъде майка й, но целта на майката в живота е дъщеря й."

32. "Скъпа моя дъще, наистина вярвам, че си бил дар от Бога. Нямам представа какво съм направил, за да заслужа такава благословия. Благодаря ви, че донесехте толкова много щастие и ми позволихте да пътувам с вас, докато изпълнявате мечтите си.

33. "Има ли сила в целия свят, която е по-силна от вярата и надеждата? Да, моята любов към теб.

34. "Майка и дъщеря споделят такава връзка, че е гравирана върху сърцата им."

35. "Ти си моето чудо и най-голямата ми радост. Никога не спирайте да бъдете чудесен, невероятен човек, когото сте днес. "

36. "Докато майка осъзнава, че собствената й майка е права, тя вече има дъщеря, която е напълно убедена, че греши."

37. "Единственият начин да разберете истински радостта и щастието да бъдете майка е един ден да имате дъщеря като вас. Обичам те."

38. "Взаимоотношенията на майка и дъщеря са сложни и изключително сложни, но това се случва да бъде едно от най-невероятните, любящи явления в целия свят".

39. "Скъпа, няма значение колко далеч отиваш, къде отиваш или колко време си отсъствал. Винаги ще бъда с вас в духа, за да ви насърча, когато сте долу и да празнувате, когато се чувствате щастливи.

40. "Жената може да е изпълнена със съмнения и слабост, но тя внезапно развива сила и увереност, щом се види през очите на дъщеря си и вечния си приятел".

41. "Скъпа, беше толкова прекрасно, но все пак тъжно, да гледам как остаряваш. Докато полетите по света и опъвате крилата си, аз съм щастлив да ви видя да растат, но е тъжно да ви видим, че си тръгвате. Иска ми се да се наслаждавате на всяка секунда и да живеете живота си в най-голяма степен, докато преследвате всичките си най-скъпи мечти. Винаги ще съм тук, за да те хвана, ако паднеш.

42. "Вашият смях е заразен и вашата усмивка е безкрайно очарователна. Вие сте интелигентна, зашеметяваща жена. Най-вече сте дъщеря ми.

43. "Животът ми няма да бъде пълен без теб, скъпа дъщеря. Всичко, което правя, е за вас и за бъдещето на нашето семейство. "

44. "Скъпа, когато видя блестящите ти очи, виждам света от твоята гледна точка. Виждам един вълнуващ светъл свят, който просто се отваря, и още веднъж осъзнавам колко е прекрасен живот. "

45. "Винаги, когато днес виждам ръцете си, си спомням малките пръсти, които веднъж се увиваха около мен и ме научиха на истинския смисъл на живота."

46. ​​"Майка, макар че понякога може да спорим и да се разстроим, искам да знаете, че те обичам чрез всичко. Вие сте най-важният човек в света за мен и аз винаги искам да бъда там за вас. Обичам те много."

47. "Няма значение кои изпитания и изпитания ми хвърлят пътя, защото знам, че имам най-добрият ангел-пазител на света - ти!"

48. "Моя прекрасна дъщеря, аз се опитах да те повиша да бъдеш скромна, интелигентна, уверена жена. По пътя ме научи повече, отколкото бих могла да ви науча някога. Благодаря ви, че ме направихте по-добър човек.

49. "Направих много неща в живота, но единственото постижение, за което съм най-горд, е вие. Щастлив съм да бъда благословен с такава чудесна дъщеря.

50. "В книгата на моя живот вие сте най-ярката глава. Благодаря на Бога всеки ден, че ми даде такава наистина забележителна дъщеря.

майка Daughter Quotes

51. Когато се родихте, исках да останете бебе завинаги. Сега, когато сте израснали, аз съм толкова изненадан и горд, че видях невероятната жена, която станахте.

52. "Мамо, искам да знаеш, че ти си причината, поради която държа главата си повдигната, когато се чувствам нещастен или нелюбезен. Силата ти ме вдъхнови да продължавам да се опитвам и да правя всичко по силите си. "

53. "Мамо - вие сте наистина най-добрата майка в целия свят. Веднага щом сте наблизо, знам, че мога да постигна всичко. Благодаря ви, че винаги сте били най-добрият приятел и най-пламенния ми поддръжник.

54. "Моята принцеса, ми даде силата да стана по-добра майка и по-добър човек. Поради вас, слънцето грее ярко всеки ден от живота ми. Обичам те."

55. "Мамо, когато бях малка, винаги исках играчки и бонбони за рождения ми ден. Сега, просто искам да видя майка ми щастлива, здрава и на моя страна. Обичам те!"

56. "Възпитанието ми не можеше да бъде лесно, но винаги го управлявахте с такава любов и благодат. Вашият пример ме вдъхновява да бъда по-добра жена и един ден по-добра майка на собствените си деца. "

57. "Децата са подаръци от Бога, а дъщерите са най-невероятният комплимент, който майка някога може да получи".

58. "Вие сте моят любим човек в света. Винаги, когато имам главоболие или лош ден, винаги се чувствам по-добре, когато сте там.

59. "Когато се родихте, осъзнах, че трябва да престана да бъда егоист. Внезапно беше лесно да се жертва всичко, когато имах толкова невероятна, важна дъщеря в живота си.

60. "Ти си най-големият успех в живота ми. Аз съм толкова благословена, че ви гледам да станете в забележителната, интелигентна жена, която сте станали.

61. "МОМ: Изработен от чудеса".

62. "Благодаря ви, че споделяхте красивото пътешествие, което преживявате през живота си. Толкова се гордея с теб!"

63. "Животът ми беше обикновен, а после се родихте. От този момент нататък имах чудо да благодаря на Бога за цел и в живота ми. Обичам те."

64. "Винаги съм поискал от Бог да ми изпрати ангел, но никога не съм очаквал, че ще бъде ти. Вие сте отговорът на всички мои най-скъпи молитви. "

65. "Скъпа, прекрасна дъщеря, вие ме мотивирахте винаги да сте най-добра майка, защото заслужавате най-доброто. Благодаря ви, че ме вдъхновихте всеки ден.

сладък short mother daughter quotes

66. "Най-голямата привилегия и чест те държи като дъщеря ми. Обичам те."

67. "Нашата връзка е най-редното съкровище и най-ценното богатство. Думата, която използваме, толкова по-голяма става. "

68. "Обичам те на луната и назад. Вие ме научихте, че съм добро човешко същество и се надявам, че един ден съм достоен да имам такъв като теб в живота си.

69. "Ти винаги си била такова красиво момиче и съм изумен от жената, която си станала. Дори като дете, винаги сте били пример за доброта, смелост, мъдрост и състрадание. Никога не се променят."

70. "Въпреки всички трудности, никога не се отказвахте. Вие показахте постоянство, сила и смелост. Толкова се гордея с теб!"

71. "Аз съм толкова благословена да имам такъв като теб в живота си и още повече съм благодарен да те наричам дъщеря ми. Ти ме превърна в най-горната майка на света.

72. "Една от най-големите ми благословии беше да осъзная колко невероятно и прекрасно си бяхте, докато сте били все още малки. Някои хора губят благословенията си, преди да осъзнаят колко са щастливи. За щастие, винаги съм знаел колко сте специален, интелигентен и състрадателен.

73. "Знам, че не съм най-добрата дъщеря в света, но знам, че за мен вие сте най-добрата майка."

74. "Най-голямото заглавие, което някога съм получил, е заглавието на мама."

75. "Вие сте толкова незаменима част от моя живот. Ти си като вода за цветята или нектара за пчелите. Вие ми помогна да порасна, да просперирам и да се науча как да бъда успех в живота. "

76. "Много се гордея с жената, която сте станали, и жената, която все още сте. Дори по-горд съм да ви наричам и най-добрия ми приятел. "

77. "Да бъдеш майка си е най-голямата радост, която някога съм намерила в живота."

78. "Нищо не може да се сравни с това, че сте имали в живота си. От момента, в който се родихте, ти ми даде смирен живот. Щастлив съм да те имам като дъщеря.

79. "Някои майки се оплакват от дъщерите си и от цялата неприятност, в която се намират. Аз съм така, толкова благодарен, че си била такава благословия. Когато други майки се оплакваха, никога не съм имала нищо, за да допринеса за разговора.

80. "Благодарна е най-близката дума за това как се чувствам. Невъзможно е да кажа колко съм щастлив и благодарен да ви имам в живота си. Обичам те!"

Leave A Comment

83 + = 90