60 татуировки на майката дъщеря

Предишна1 от 2Следващия

Има специална връзка между майките и дъщерите, която никой друг не може да разбере. Любовта, която една майка има към дъщерята, е вечна и обратното. Връзката е специална и мощна, и това е главно защото и двете са жени. Дъщерята не само споделя генетиката и ДНК с майка си; тя също споделя външен вид, емоции и мечти. Много жени гледат на майките си като на най-добрата си приятелка. Това е казано, един чудесен начин да се покаже, че магическата любов е чрез съвпадение татуировка. Ето 60 невероятни избора, които можете да използвате като вдъхновение.

1. Графично татуировка с половин пеперуди 

1. mother daughter tattoo

чрез Instagram / elifont1108

Половината пеперуда татуировка може да има много конотации. Това би могло да означава, че когато се съчетаят, половината стават цяла пеперуда с крила, за да летят и да постигнат цели. Това е изключително деликатен вид татуировка, която излъчва чиста любов и обожание от майка към дъщеря, а от друга страна.

2. Поглъщайте татуировка

2. mother daughter tattoo

чрез Instagram / janielalangton

Лъвците са толкова деликатни и елегантни. Те символизират свободата, но в същото време любов и възхищение. Тези емоции често оформят връзката, която една жена има с майка си.

3. Колоритен Dragonfly 

майка daughter tattoo_03

чрез Instagram / angelolambo

А водната раса е привлекателно насекомо, което символизира дълбочина на характера, зрялост и промяна, както на емоционално и психическо ниво. Съответната татуировка между майка и дъщеря може да бъде възможност да покажете любовта, макар че времето се е променило и обстоятелствата ви са разделили една от друга.

4. Вие и аз

майка daughter tattoo_04

чрез Instagram / kah-knee-sha

Това "Ти и аз" с татуировка на сърцето е проста, но изключително подмамлива. По същество това показва, че връзката между дъщеря и майка е безценен.

5. Слънчогледна майка-дъщерна татуировка 

майка daughter tattoo_05

чрез Instagram / sammileester

"Вие сте моето слънце" е толкова силна фраза. Под формата на татуировка със слънчоглед във фонов режим това може да означава само, че майките обичат дъщерите си повече от всичко друго в света.

6. Обичам те / обичам повече

майка daughter tattoo_06

чрез Instagram / electricempiretattoininc

Дали майка ви има чувство за хумор? Вижте тази детска, но супер забавна татуировка. Изглежда, че тя е направена от 6-годишна възраст, която върви много добре с възприятията, които всяка майка има - че дъщерята е дъщеря, а не жена, въпреки че е на 30 години.

7. Музикално вдъхновено татуировка 

майка daughter tattoo_07

чрез Instagram / laylad73

Жените, които са по-графични и геометрични татуировки, могат да изпробват този невероятен музикален дизайн. Тя е елегантна и привлекателна, идеална за татуировка на майка-дъщеря.

8. Смисъл татуировка на съобщението 

майка daughter tattoo_08

чрез Instagram / makaykay_xo

Някои майки и дъщери са по-добре с писаното, отколкото с изговорената дума. Татуировка, посветена на другите, може да бъде точно това, от което се нуждаят, за да се чувстват специални.

9. Припокрити сърца

майка daughter tattoo_09

чрез Instagram / terry.christine

Това припокриващо се сърце татуировка изглежда толкова деликатно и гениално. Едното е червено, а другото е зелено, което определено има особено значение за майката и дъщерята на снимката по-горе.

10. Татуировка на майката-дъщеря безкрайност

майка daughter tattoo_10

чрез Instagram / olgapinks

"Обичайте те повече" и "Обичай те най-много" - две фрази, които могат да означават света на майка и дъщеря. Поставете тези фрази в татуировка безкрайно и се чувствайте като най-специалната жена в очите на майка ви.

11. Съвпадение на пеперуди 

майка daughter tattoo_11

чрез Instagram / dwagonfwy

Съответната татуировка на пеперудата е чудесен начин да покажете колко много обичате майка си. Изберете интересен дизайн и го персонализирайте според вашите предпочитания. Светло синьо с нюанси на розово и жълто изглежда невероятно!

12. Чиста любов

майка daughter tattoo_12

чрез Instagram / gabriellebeth

По-малко в повече, дори когато получавате татуировка. По-специално татуировката "Любов" може да има най-поразителен ефект. Помислете за привлекателен шрифт и дайте и на майка си да си вземе такъв.

13. Котва татуировка

майка daughter tattoo_13

чрез Instagram / missyjess88

Антената татуировка може да има много конотации. Тъй като тя е свързана със сушата и морето, тя може да означава стабилност и сила. Такова наложително татуировка майка и дъщеря може да означава, че независимо какво се случва в живота, винаги ще имате подкрепа един от друг.

14. Гълъби

майка daughter tattoo_14

чрез Instagram / xx_sophiebabe1_xx

Гълъба е превъзходна птица, която излъчва деликатес и елегантност. Съответната татуировка може да има много значения за майка и дъщеря. Въпреки, че всички сте израснали и сте готови да летите, винаги ще има някой, който да ви утешава, когато времето стане трудно.

15. Татуировка вдъхновена от майката и дъщерята

майка daughter tattoo_15

чрез Instagram / bcodes

Запазете паметта на майка си за вечността с тази вдъхновяваща татуировка. Това е емоционално и ще ви помогне да помните, че майка ви винаги ще бъде там за вас.

16. Съвпадение на сови 

майка daughter tattoo_16

чрез Instagram / rainbowbear17

Ако и вие, и майка си имате развито чувство за хумор, тогава може да искате да опитате този сладък дизайн татуировка. Тези съвпадащи сови са оживени, но все пак толкова интересни в същото време.

17. Tattoo майка дъщеря с мощно послание

майка daughter tattoo_17

чрез Instagram / americangypsytattooco

Мотивационен цитат за майка ви, татуиран върху тялото ви, ще има най-мощния ефект. Това е нещо, което и двамата ще споделите завинаги, да не говорим, че фразата винаги ще помни специалната връзка, която двамата имате.

18. Татуировка за съвпадение с акцент на глухарче

майка daughter tattoo_18

чрез Instagram / cerylnaptattoos

Глухарчетата са невероятно деликатни цветя. Изберете интересна рисунка и я сдвоете с чудесно послание за майка / дъщеря ви. Последното татуировка ще изглежда невероятно.

19. Сладък рисунка на дъщерята на майката и дъщерята

майка daughter tattoo_19

чрез Instagram / dani.duds

Нека вашето вътрешно дете да блести и да разгледа тази проста, но невероятна татуировка. Тя ясно показва колко специално може да бъде връзката между майка и дете.

20. Татуировка за съвпадение на детелина

майка daughter tattoo_20

чрез Instagram / makayla.dawn13

Една щастлива детелина може да има невероятно значение за майка и дъщеря. Отидете на този невероятен дизайн и маркирайте любовта, която имате един към друг с постоянна татуировка.

21. Татуировка на сладкото пчеларство

майка daughter tattoo_21

чрез Instagram / I_gearhart

Тази идея за татуировка на майка дъщеря е абсолютно невероятна. Пчелата на снимката по-горе изглежда толкова нежна и крехка. Това може да означава любов към нещата - преданост, любов, възхищение и много други неща.

22. Татуировка за графична майка-дъщеря

майка daughter tattoo_22

чрез Instagram / jojo_raidernation

Ако искате да имате подходяща татуировка с майка си, но искате тя да бъде уникална, персонализирайте я. Излезте с оригинален чертеж и го направете значим само за двамата.

23. Татуировка за безкрайни сърца 

майка daughter tattoo_23

чрез Instagram / witchhayzle

Любовта на майка към дъщеря си е завинаги, което е точно това, което се казва в горната татуировка. Изтеглете го на китката си и винаги ще ви напомня за специалната връзка, която споделяте с най-важната жена в живота ви.

24. Татуировка на майката-дъщеря

майка daughter tattoo_24

чрез Instagram / фута

Татуировките с пера често ни напомнят за местния американец. В някои култури перата символизират силата на птиците. Съответната татуировка на майка и дъщеря може да означава, че между вас двамата има духовна връзка - връзка, която само вие можете да разберете и да се насладите.

25. Пъзел, вдъхновен от татуировка на майка-дъщеря

майка daughter tattoo_25

чрез Instagram / gabsnicol_

Майките и дъщерите се допълват взаимно. Те могат да изглеждат еднакво, могат да споделят едни и същи видения и възприятия за живота. Това, което се казва, е че една татуировка на пъзел може да означава, че когато двамата са заедно, те взаимно се разбират.

26. Татуировки с крила

майка daughter tattoo_26

чрез Instagram / thecornertattoostudio

Имате ли нужда от крила, за да летите? Използвайте един и дайте другия на майка си. А татуировка съвпадащи крила е наистина вдъхновяваща. Всичко се отнася до силата на двама души и доколко могат да стигнат, когато са заедно.

27. Татуировка на слон / слон бебче майка-дъщеря

майка daughter tattoo_27

чрез Instagram / shaylaneppl

В настроение за забавен татуировка за покупка на фънки? Какво ще кажете за едно сладко семейство слонове? Тя може да върви наистина добре на китката ви, да не говорим, че тя е изпълнена с толкова много значение за майка и дъщеря.

28. Дискретна татуировка на майката дъщеря

майка daughter tattoo_28

чрез Instagram / audjmcd

Игралните татуировки са в тенденция този сезон. Тези в горната картинка описват връзката на майка с дъщеря; това е просто, но зашеметяващо в същото време.

29. Татуировка с татуировки в стил "Сърце"

майка daughter tattoo_29

чрез Instagram / brianrva

Смъртоносно сърцевината е без съмнение оригинален идеал за татуировка. Горната снимка изглежда доста проста; и все пак може да има забележително въздействие върху майка и дъщеря.

30. Фънки татуировка с червило

майка daughter tattoo_30

чрез Instagram / _tattoojoey

Тази фънки татуировка за червило е подходяща за модни майки и дъщери. Ако сте елегантен тип гала с еднакво елегантна майка, тогава тази идея за татуировка ще ви приляга перфектно и за двама ви.

Предишна1 от 2Следващия

Leave A Comment

11 + = 19