60 татуировки на майката дъщеря

Предишна2 от 2Следващия

31. Сравняване на стрелките 

майка daughter tattoo_31

чрез Instagram / garyhessstudio

Стрелка и бебешка стрелка са идеална идея за татуировка на майка и дъщеря. Помислете за най-простия дизайн и дайте специално значение само, което можете да разберете.

32. Семейна майка-дъщеря татуировка

майка daughter tattoo_32

чрез Instagram / kaitlinkat_28

"Семейството" има най-голямо значение в този свят и понякога близък член на семейството на дъщерята е майка си. Вземете татуировка и го запечатайте в знак за вечност. Тя трябва да направи любовта, която споделяте за майка си, да се чувствате толкова по-дълбоко.

33. "Към Луната и Обратно"

майка daughter tattoo_33

чрез Instagram / aliciataylornyc

"На луната ... и обратно" е вид татуировка, която означава вечност. По същество се подчертава, че в света няма нищо по-важно от любовта, споделена между майка и дъщеря.

34. Нейната майка / дъщеря татуировка

майка daughter tattoo_34

чрез Instagram / disturbedone1715

Сега това е, което наричаме любов! Това татуировка е толкова просто, но толкова сложно. Тя подчертава ясната връзка между майка и дъщеря. Тя излъчва чистота, любов и преданост!

35. Татуировка на майката дъщеря XO

майка daughter tattoo_35

чрез Instagram / mjksmom

XO татуировка е абсолютно невероятно! Просто, дискретно и иновативно, дизайнът е идеален за жени, които не харесват видими, поразителни татуировки, но все пак искат да укрепят връзката, която споделят с майките или дъщерите си.

36. Татуировка за гърди майка-дъщеря

майка daughter tattoo_36

чрез Instagram / vadersdye

Татуировка за татуировка на майка-дъщеря е чудесен начин да почетете почитта на най-важната жена в живота си. Уверете се, че това е нещо дискретно и деликатно, точно като дизайна, представен на снимката по-горе.

37. Удивително розово татуировка

майка daughter tattoo_37

чрез Instagram / _jessiewright

Колко обичате розите? Ако вие и майка ви сте готови да получите съответстваща татуировка, можете лесно да изберете една страхотна роза. Проектът по-горе може да послужи като вдъхновение.

38. Сърцето с лейди бъг

майка daughter tattoo_38

чрез Instagram / kaleymak1998

Една дама има много значения. Смята се, че тя символизира защита, любов, щастие и приятелство. Всички тези черти характеризират връзката между майките и дъщерите.

39. Красиви сърца

майка daughter tattoo_39

чрез Instagram / awatkinstattoos

Ние обичаме тези артистични сърца, татуирани на гърба. Те са графични и в същото време наистина дискретни. Използвайте дизайна като вдъхновение и направете своя собствена татуировка на сърцето майка-дъщеря.

40. Изкуствено татуировка на сърцето

майка daughter tattoo_40

чрез Instagram / the_turtle_girl

Това хитър татуировка на сърцето е абсолютно завладяващо. Колоритен и наистина артистичен, изглежда като най-простият пъзел в света. Обичаме свободното обръщане, донесено до формата на сърцето.

41. Funky "Аз обичам U" татуировка на майката дъщеря

майка daughter tattoo_41

чрез Instagram / charli.brownrn

Това фънки съвпадение татуировка е доста специален. Това вероятно е така, защото изглежда толкова необичайно. Майки и дъщери с чувство за хумор ще го харесат.

42. Пеперуди

майка daughter tattoo_42

чрез Instagram / kaleidoscopekaley

Пеперуди в буркан! В света му няма нищо по-деликатно, отколкото пеперуда. Помислете за един интересен дизайн и го татуирайте върху китката; и майка си да вземе и една и да споделя любовта, която и двамата имате един към друг по възможно най-уникалния начин.

43. Татуировка на сърцето

майка daughter tattoo_43

чрез Instagram / jadeybug05

Тя ти даде живот и сега е твоя работа да го живееш. Но не забравяйте да го защитите също. Татуировка на сърцето е изпълнена с емоционални конотации, които трябва да споделите с любимата си майка.

44. "Мамо, обичам те" 

майка daughter tattoo_44

чрез Instagram / squiiddd

Понякога тези три прости думи - Обичам те - са всичко, което майка ви трябва да се чувства специална. Вземи една татуировка заедно и това съобщение е щампован върху тялото ви завинаги.

45. Татуировки, съвпадащи с животни

майка daughter tattoo_45

чрез Instagram / lexismarie15

Обърнете обрат на средната татуировка майка и дъщеря и идете за дизайн, вдъхновен от животни. Конете са кралски същества; те са умни и грижовни, но и изключително посветени на децата си.

46. ​​Скъпоценно татуировка в сърцето

майка daughter tattoo_46

чрез Instagram / парче копър

Тази идея за съвпадение на татуировката е изключителна. Кралската привлекателност на сърцето, цветът и в крайна сметка артистичната привлекателност на дизайна правят татуировката да изглежда луксозна и поразителна. Бихте ли се осмелили да го запечатате на гърдите си завинаги?

47. Татуировка за съвпадение на Thunderbird 

майка daughter tattoo_47

чрез Instagram / kait_hannah

Thunderbird - родният американски символ, който означава трансформация, сила, божествено господство и победа. Това е една внушителна идея за татуировка, която ще направи връзката, която имате с майка ви, неразривна.

48. Tribal Phoenix

майка daughter tattoo_48

чрез Instagram / mae_sullivan

Преодолейте всички предизвикателства и като се издигнете от пепелта като красив феник. Или още по-добре, получи татуировка на фобии. Този невероятен племенни дизайн незабавно ще привлече вниманието, да не говорим, че има красив смисъл, който само майките и дъщеря могат да разберат.

49. Татуировка на компаса

майка daughter tattoo_49

чрез Instagram / steffimckee

Майка - най-близко до сърцето ти - винаги трябва да бъде до теб. Компас татуировка ще ви напомня, че независимо къде отидете или къде сте, тя ще бъде точно там, за да ви подкрепи.

50. Вяра майка-дъщеря съвпадение татуировка

майка daughter tattoo_50

чрез Instagram / ehm33

Такава сладка, вдъхновяваща татуировка майка и дъщеря! Наистина обичаме деликатното докосване на писането, размера и, разбира се, посланието, което той предава.

51. Артистична татуировка на пеперудата

майка daughter tattoo_51

чрез Instagram / catmonster_official

Има нещо за жените и пеперудите, които мнозина не могат да разберат. Проверете тази невероятна татуировка за майките и дъщерите. Изглежда очарователен! Бихте ли се осмелили да получите подобна?

52. Мотивационно татуировка за майка-дъщеря

майка daughter tattoo_52

чрез Instagram / tory_dawson 

Мотивационните татуировки са вдъхновяващи. Когато предаденото съобщение се отнася до вашата майка / дъщеря, ефектът е още по-учудващ.

53. Trinity Knot Tattoo

майка daughter tattoo_53

чрез Instagram / jasminekeats

Троичният възел е известна форма на изкуство от келтския период. Неговият духовен смисъл изплъзва начало и край, макар че в други култури се излъчва вечността.

54. Постътун лунна татуировка

майка daughter tattoo_54

чрез Instagram / thecampinghippie

Татуировката, вдъхновена от луната, е елегантна и модерна. Помислете за красива комбинация от цветове и я персонализирате според вашите предпочитания. Накарай майка си да получи подобна и винаги мисли за нея, когато я погледнеш.

55. Татуировка за майка-дъщеря на котка

майка daughter tattoo_55

чрез Instagram / abbii_jean14

Ти и майка ти обичаш ли котки? Тогава може би трябва да изпробвате тази невероятна идея за татуировка. Това е фънки и готино, перфектно на вашата китка.

56. Музикално татуировка

майка daughter tattoo_56

чрез Instagram / tat2s_by_rooster

Ако и вие, и майка ви, обичате музика, помислете за тази безплатна татуировка. Това е толкова игриво, колоритно и впечатляващо. За да бъде уникално, напишете името на майка ви / дъщеря ви.

57. Геометрично татуировка в сърцето

майка daughter tattoo_57

чрез Instagram / harmony_nixon

Геометричните татуировки могат да бъдат невероятно гъвкави и съблазнителни. Тъкан с диамант, подобна на сърце, за майка и дъщеря може да означава безкрайни неща, включително безценна любов.

58. Татуировка на дървото на живота

майка daughter tattoo_58

чрез Instagram / chelseamaser

Любовните майки за своите дъщери са вечни. Това е като източник на енергия, който никога не консумира, точно като едно дърво на живота. Изберете тази невероятна татуировка и се гордейте с нея.

59. Глухарче татуировка

майка daughter tattoo_59

чрез Instagram / ashley_livelaughlove

Ние го казахме преди, глухарчетата са най-готините. Те са толкова деликатни и интересни. Съответното татуировка в красив цвят, като например лилаво, веднага ще постави теб и майка ти.

60. Ин и тангото на Ян

майка daughter tattoo_60

чрез Instagram / five_diamonds_studio

Майки и дъщери се допълват взаимно във всичко, което правят. Това, което се казва, танцът Ин и Янг ще направи връзката още по-силна. Помислете за хладен, дискретен дизайн и помислете за жената, която обичате най-много в този свят, дори когато сте на разстояние от стотици километри.

Какво мислите за нашите 60 майчини и дъщерни татуировки? Имате ли любими неща?

Предишна2 от 2Следващия

Leave A Comment

34 − = 31