5 начина да успокоите бързо

полагам down

Нещата понякога се отопляват в ежедневния живот, но това не означава, че трябва да разрушите кръвоносен съд в този процес. Когато се нагорещявате под яката, научете се как да се успокоите, за да не продължите с огорчения аргумент или ситуация повече от необходимото. Стресът е лош за вашето здраве, не знаете ли?

Не е трудно да се успокоите, когато се нагорещявате и се притеснявате. Проблемът обикновено е, че не осъзнаваш колко сте стресирани, докато не се стигне до истинска глава. Огромните усещания за стрес и гняв са много често срещано явление, но с малко помощ, трябва да можете да го контролирате.

Хайде да ходим на разходка.

ходене

Понякога най-лекото нещо, което трябва да направите, когато се намирате под голямо напрежение, е просто да отидете на разходка. Упражнението помага да се освободят щастливи ендорфини, които преодоляват чувствата ви на стрес. Той ви помага да изгаряте и пара.

Сега да си поемем дъх!

Безплатно

Понякога всичко, което трябва да направите, е просто да си поемете дълбоко дъх и да се отдалечите от ситуацията. Дихателните упражнения и дълбокото дишане като цяло са почти една форма на медитация, а когато увеличавате приема на кислород, освобождавате физическо напрежение.

Намерете щастливото си място.

плаж

Има ли място на земята, което намирате спокойно и мирно? Може би това беше времето на плажа през 1998 г.? Каквото и да е; където и да е мястото, отидете да го намерите. Отделете време, за да се отдалечите от стресиращата ситуация, да се отправите към тоалетна кабина или тих офис и да си спомните това щастливо място, в което някога сте се озовали. Когато си представите това място в главата си, успокоените усещания ще поемат тялото ви и това ще освободи ума ви от гневните демони.

Напишете тези неща надолу.

пиша

Хората често се освобождават, като напишат своите проблеми, така че защо да не опитате да носите списанието около себе си и да пишете неща, когато всичко стане твърде голямо? Можете дори да започнете блог за живота си, ако наистина искате да получите вашите мисли и exasperations там. Това е като споделяне на проблема с приятел - защо не се опитайте да го пуснете?

Снимки в последната минута!

коктейл

Ако нямате време или място да се отдалечите или да направите някое от посочените по-горе неща, имате нужда от бърз план за резервно копие "точно там". Отдръпването на студената ви напитка може да ви помогне - това Ви дава нещо друго, за което да се съсредоточите, и увеличаването на течността ще се почувства добре с тялото ви. Имайте захар - никой не се ядосва, когато имат бонбони да ядат. Отново ще ви даде нещо друго, на което да се съсредоточите. И ако всички останали не успеят просто да крещят!

Източник на изображението: weheartit.com

Leave A Comment

+ 44 = 48