40 Добри смели за момичета и момчета

Истината или смелостта е класическа игра. Тя може да накара кожата ви да пълзи, ако получите грешните хора в групата, която играе все пак. Тя може да бъде и скучна, ако хората не отиват за нея. И това може да е оживено, ако имате подходящата група от хора, които използват забавни въпроси и се осмеляват - неща, които можете да направите, без да изхвърлите! Ето някои страхотни дръзки, които са достатъчно смели, за да накарат хората да се разтреперят малко, но не толкова лошо, че излизат ...

Нека започнем с 20 големи смели за момичета, последван от 20 за момчета. Чувствайте се свободни да ги смесвате все пак!

Contents

1. Make-Over

Вземете някой от групата и ги накарайте да направят пет минути върху вас. То може да бъде смешно или сериозно прекрасно. Използвайте каквито дрехи и грим може да има, когато сте в.

2. Направете 45 Second Striptease

Имате 45 секунди, за да направите стриптизма на цял живот. Трябва да направите хода на музиката и да свалите поне една дреха. Групата ще ви даде три мелодии, от които да избирате да използвате за вашата стриптийз.

3. Попитай тайна на лицето, което седи до теб

Обърнете се към един човек до вас и шепнете тайна в ухото им. Нищо не е толкова страшно, колкото разкрива нещо интимно за себе си на някой друг ...

874f2df22ce261946989affcdeee3bc9

4. Дайте на най-атрактивния човек в групата 30-та втора прегръдка

Отидете до най-атрактивния човек в групата и го прегърнете. За 30 секунди. След това кажете на групата какво го прави толкова привлекателен ... Най-малко три неща за него, които го правят привлекателен и ще го накара да се изчерви, когато ги чуе ... Смешно колко неудобно може да бъде да се каже нещо хубаво за някого, а? Свиквай. Тя ще ви служи в живота.

5. Смешното повикване 

Обадете се на произволен номер и се преструвайте, че сте истерични, докато се опитвате да накарате някого да се включи в психиатричното отделение. Това със сигурност ще доведе до вашите актьорски умения!

6. Преструвайте се, че сте лъв

Лъвът в теб чака да бъде освободен. Трябва да действате лъв за най-малко 30 секунди. Това е - покажете лапите си и нека чуем рева!

7. Гответе нещо

Имате седем минути в кухнята, използвайки каквито и да е съставки, за да създадете шедьовър. Групата ще трябва да опита това, което сте приготвили, така че не трябва просто да изглежда добре - трябва да опитате добре! След това ги оставяйте да преценят представянето и вкуса ви.

8. Изпейте сърцето си

Намерете караоке мелодия на YouTube и я разгърнете в сърцето си. Направете го правилно или с хумор, правете смешен глас ...

9. Танцувайте

Нека вашата група да избере песен за вас и да танцува като никой да не гледа ... но всички са! Ще ви принуди окончателно да изведете вътрешната си Мадона или Риана.

10. Съседите

Разходете се до съседите и попитайте дали можете да заемате малко захар за торта, който правите. Може би не най-плашещите смеещи ... но това зависи от съседите!

11. Статус на Facebook

Нека някой друг в групата да напише Facebook статус за вас. Нямате право да го свалите за 30 минути. Сега това може да доведе до интересни коментари ...

12. Действайте сцена от филм

Представете си, че сте любимата си актриса и изпълнете сцена от един от любимите си филми. Можете да добавите нещо към сцената, която смятате, че героят ще направи точно преди да започне действителната сцена. Не мога да си спомня сцена от филм? Отидете за нещо от музикално видео.

13. Нека някой ви оформя косата

Нека някой в ​​групата да оформи косата ви в лудост. С ударение върху безумия. Това ще изисква много стилизирани продукти. Трябва да запазите косата, докато играете играта.

40 Добри смели за момичета и момчета

14. Попълнете някого

Някой друг в групата ще избере някого, когото трябва да компли- тера - без прекъсване за минута! Не позволявайте на прилагателните да изчезнат ...

15. Вкусни чорапи

Извадете чорапите на човека, който седи срещу вас - използвайте само зъбите си. Сега е моментът да се забъркате. И дръжте дъха си!

17. Лед, Ледено бебе!

Накарайте някой от групата да назначи някой друг, който да постави кубчета лед под дрехите ви ... Разбира се, може да не викате. Или се надигайте. Това определено ще ви принуди да контролирате себе си.

18. Погледни в очите

Отидете при един привлекателен човек в групата и го погледнете в очите за една минута, без да се усмихвате. Ако се провалите, трябва да го целунете.

19. Станете

Имате една минута, за да накарате всички в групата да реват със смях. Време е да направите това стационарно рутинно, че не сте готови да работите за вас! Знаехте ли, че едно от нещата, които правят хората най-уплашени, стои пред публика, опитвайки се да ги разсмеят? Сигурни сме, че се чувствате много добре знаейки това.

20. Проверете устната хигиена на някого

Време е този вътрешен зъболекар да излезе - изтъркайте зъбите на човека, който седи до вас. Има нещо доста смущаващо, за да изкопаеш устата на друг човек, нали не е там?

Сега се движите по момчетата! (Разбира се, можете да използвате някои от дръзките за момичетата за момчета и обратно!)

1. Действайте с мишката

Време е да станем малки. Направете най-доброто впечатление от мишката. Наистина отивам за него. Може да изглежда неудобно да действате мишка (оттам и смея), но ако е добре направено, това всъщност е впечатляващо.

40 Добри смели за момичета и момчета

2. Най-привлекателното момиче

Върви до най-атрактивното момиче в стаята (тази Вие намерете най-атрактивния), погледнете я направо в очите за 30 секунди и й дайте сърдечен комплимент. Вероятно ще се изчервите (и да научите тайната, за да спечелите едно момиче по същото време) ...

3. YMCA

Да танцуваме в село "YMCA" на хората, правим пълната рутина.

4. Дискотека

Сложете дискотека от 70-те години на миналия век и се насладете на най-доброто ви студио 54. Ако е възможно, носете перука или нещо подобно. Нищо, което да те накара да се разбиеш като дискотека ...

5. Пейте "всичко от себе си"

Свийте като най-доброто от дивата част - заедно с Селин Дион - "Всички от себе си". Освободете вътрешната си жена ...

6. Вземи татуировка

Накарайте някой да назначи някой в ​​групата с татуировка на гърба или корема с постоянен маркер. Те трябва, разбира се, да направят татуировка, която напълно отговаря на вашата индивидуалност.

7. Представяйте се на Магически Майк

Знаете тренировката. Време е за стриптийз. Магическият стил на Майк. Каубойски шапки, полицейски костюми или изобщо нищо - това е твоята минута от славата на стриптийз. Можеш ли да се справиш?

8. Извършете романтичен монолог

Извадете романтичната си страна с монолог. Наистина, наистина романтичен монолог. И изпълнете го, както животът ви зависи от него.

06969dab2a2663ad83b07f35aaed4410

9. Напишете стихотворение за любов

Време е да се превърнем в Шекспир. Напишете стихотворение за любов. Никаква храна не е пощадена. Повечето хора смятат, че любовта си към някого е по-неудобно, отколкото да бъдат уловени на открито, така че това ще бъде забавно!

40 Добри смели за момичета и момчета

10. Танцувайте 

Някой ще ви очисти и ще избере танцов партньор, с когото да танцувате. Трябва да танцувате за една минута по този начин и след това да познаете кой е другият в групата!

11. Поставете някои грим

Не, не на себе си - трябва да изберете едно момиче в групата, на която слагате червило. Използвайте устата си, за да държите червилото. И да, трябва да нарисувате устните си с нея - не ръката й.

12. Яжте! 

Друг играч ще ви даде малко сладолед, картофено пюре или друга разхвърляна храна за ядене. Без да използвате ръцете си. Трябва да ядете за една минута.

13. Направете любов към една ябълка

В този случай не върви ... просто го целуни страстно. Преструвайки се, че е ... нещо повече от ябълка.

14. Лед в панталоните си

Оставете друг играч да постави кубчета лед в бельото ви. Тогава нека то да се стопи. Ако има повече от един куб, ще можете да го изкарате веднага!

15. YouTube YouTube

Запишете видеоклип от 1 минута, качен в YouTube. Избирате дали искате да говорите, да танцувате, да пеете ... каквото и да е! (Не забравяйте, особено ако сте пияни: не слагайте никого надолу и не пускайте вицове, които биха могли да ви накарат да извършите престъпление, като да се шегувате, че сте терорист, когато ходите в митницата.

16. Представете си, че сте срещнали царицата на Саба

Направете някой в ​​групата си кралица и я почетете с трескава реч. Наистина отивам за него. Никакви прилагателни не са твърде много.

17. Кълбо

Някой ще удари краката ви за една пълна минута. Може да не се смеете. Изтезание, много?

18. Завладейте страховете си

Бягай по блока, като крещиш: "Аз ще завладя страховете си". И достатъчно сигурно, че вероятно няма да се страхувате да правите някога глупак в обществото ...

19. Прегърни Някой 

Изберете атрактивно момиче в стаята и я прегърнете. За пълна минута. Не е ли хубаво да покажете любовта си на пълна публика?

20. Другите играчи да ви преименуват

Нека другите играчи да ви дадат друго име през останалата част от деня. Пазете се прякорите понякога ...

Имате ли други смеещи, които обичате? Споменете ги в коментарите!

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2от Мария Монтгомъри - Мария е писател, режисьор и социален предприемач на свободна практика. Тя също е говорител на Общинският център "Малките ангели" и запален блогър. Можете да я намерите някъде между Кейптаун, Лондон и Л.А., където най-вероятно ще я намерите в хълмовете, гледайки към града, който обича. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

6 + 3 =