30 Честит рожден ден баща в небето

Когато изгубите баща си, той се чувства непоносим. Докато вече не можете да го видите или да говорите с него лично, все още можете да празнувате своя специален ден. Тези щастлив рожден ден баща в небесно послания ви помагат да намерите думите, за да чествате този ден и неговата памет. Можете да ги използвате в публикация в Facebook, да ги напишете на карта за гроба или да ги кажете сред приятели, докато празнувате рождения си ден. Тези щастлив баща на рождения ден в небесните послания могат да ви помогнат да покажете на света, че баща ви може да си отиде, но той никога не е забравен.  щастлив birthday dad in heaven messages

1. Всеки път, когато мисля за теб, сълзи се търкалят по бузите ми като дъжд. Знам, че сте на по-добро място, но не мога да ви помогна да ви липсвам ужасно. Честит рожден ден в небето, татко.

2. Всеки рожден ден е още едно напомняне за дупката, която сте оставили в живота ми. Иска ми се да върна часовника, за да преживея всичките ти спомени от детството ми с теб. Надявам се, че ангелите на небето празнуват рождения си ден толкова, колкото сме на земята. Честит рожден ден, татко!

3. Това ме ужасно ме боли, когато мисля, че вече не сте с нас. Дори и през сълзите си, аз се усмихвам, когато мисля за всички ценни моменти, които сме имали заедно на земята. Просто искам да останеш жив, за да споделиш повече с нас. Липсваш ми, татко. Имате прекрасен рожден ден в небето.

4. Където и да сте сега, татко, просто искам да знаете, че ми липсваш. Дори когато спорехме или имахме недоразумения, аз винаги обичах теб и тайно знаех, че си прав. Честит рожден ден, татко. липсваш ми.

5. Няма значение колко често сме виждали или колко време сме били заедно, вашият съвет винаги ми помогна да се придържам към правилния път в живота. Дори когато не можехме да говорим всеки ден, знаех колко много ме обичаше. Честит рожден ден в небето, татко.

6. Когато бях дете, изглеждаше, че имах милион начина да ви дразня. Като тийнейджър намерих милион причини и начини да ви се противопоставям. По-късно имах милиони възможности да те направя горд от мен. Докато се опитах да направя най-доброто от себе си, чувствам се, че съм пропуснал всички хиляди шансове, които трябваше да кажа, че те обичам, докато си жив. Липсваш ми толкова много и все още те обичам. Имате прекрасен рожден ден.

7. Татко, откакто си позволил, продължавам да мисля за теб през цялото време. Толкова ме боли, че не си тук с мен. Бих дал всичко, само за да преживея една от специалните спомени, които имахме заедно. Наистина ми липсваш. Честит рожден ден в небето.

8. Изпращам най-добрите ми пожелания за рождения ден на най-добрия татко, когото познавам. Може да не е тук, но той е в сърцето ми. Честит рожден ден баща!

9. Ето, искам ви невероятен рожден ден на небето. Надявам се, че вашият специален ден е изпълнен с любов, мир и щастие. Липсваш ми толкова много и не мога да чакам да те видя отново.

10. Как може небето да бъде красиво място, когато отнема най-близкия човек в живота ми? Ангелите трябва да са щастливи сега, защото имат най-добрия ангел от земята на тяхна страна. Обичам те татко. Честит Рожден ден!

11. Изглежда напълно несправедливо, че съм оставен сам тук, за да се справя с мъка на вашето минаване. Ти беше единственият човек, който ме разбра за кой съм и кой може да ме успокои, когато бях надолу. Сега съм оставен да взема парчетата сам. Толкова ми липсваш, татко. Честит Рожден ден.

12. Вече можем да сме далеч един от друг, но все още чувствам, че сте с мен. Откакто за първи път ме държите като дете, чувствах, че сте ми оставили любов и грижа. Всеки ден се чувствам по-добре, знаейки, че ме гледате надолу. Най-добрият рожден ден, татко.

Красив Happy Birthday in Heaven Wishes

13. Скъпи татко, благодаря ти, че винаги ме учиш да бъдеш силен и да ми показваш правилния начин да живееш с твоя пример. Просто съжалявам, че те разочаровах, когато се сбогувахме. Честно казано, не мисля, че някога ще съм достатъчно силен, за да приема факта, че сте ме оставили. Имате прекрасен рожден ден в небето, татко.

14. От момента, в който за пръв път ме задържахте в ръцете си до деня, когато ме изпратихте в училище, имах невероятни, ценни спомени за вас. Всички тези прекрасни спомени ме превърнаха в човек, който съм днес. Честит рожден ден в небето. липсваш ми.

15. Смъртта може да ви е откраднала, но не осъзнава, че тя успя да ни доближи. Сега знам, че винаги слушате и ме наблюдавате. Благодаря ви, че чухте всичките си молитви. Имате невероятен рожден ден, татко.

16. Татко, няма да се опитам да те увековеча в звездите, защото те в крайна сметка ще изчезнат. Няма да пиша за вас в стихотворение, защото в края на краищата някой ден ще бъде забравен. Аз просто ще те дърпам в сърцето ми, за да бъдеш с мен по всякакъв начин. Честит рожден ден - ми липсваш.

17. Най-голямата жестокост на живота е, че не бях с теб достатъчно дълго, за да науча всичко за теб и за всичките ти уроци по живота. За щастие, имах достатъчно време с теб да те обичам напълно и да ти липсвам скъпо. Ще направя всичко възможно да изпълня примера си във всичко. Честит рожден ден в небето, татко.

18. Днес просто исках да ви пожелая невероятен рожден ден. Надявам се, че можете да намерите тук всичките ми най-добри пожелания на небето. Някой ден отново ще бъда с теб и ще видя усмивката ти, докато ходя. Честит рожден ден, татко.

19. Когато порастна, винаги ще бъда таткото малко момиченце. Може да старее и да се променя, но винаги пазя паметта си. Честит рожден ден, татко.

20. Най-добрият татко в света вече не може да бъде намерен на земята. Вместо това той гледа и ръководи всеки от небето. Честит рожден ден, татко. Надявам се, че вие ​​и ангелите ще ви дарим заедно в специален ден. много ми липсваш!

21. Сега вашите спомени са се превърнали в сърцето ми. Мисля за теб с всяко биене на сърцето си и помня всички спомени, които имахме заедно. От сега до завинаги ще се грижа за всички невероятни спомени, които имахме заедно. Много ми липсваш, но знам, че ме гледаш от небето. Честит Рожден ден!

22. Независимо дали става въпрос за мълчалив гараж в неделя сутрин или празно място на дивана, ми липсваш по всякакъв начин. Нищо не е било същото, откакто си тръгнал. Изгубих най-големия ми поддръжник, най-скъпия ми довереник и любимия ментор. Честит рожден ден в небето, татко!

23. Изключително иронично е, че прекарах детството си и зрелостта не слушах всичките ви съвети. Сега, когато ме оставихте, е ужасно иронично, че живея точно каквото искаш. Просто искам все още да се обърна към вас за съвет. Имате най-добър рожден ден в небето, татко!

24. Вашата смърт е за мен неясна памет и аз не мисля, че умът ми го приема. За щастие животът ви е жив спомен. Оказахте пример за това, което истинско величие, любов и жертва изглеждат в този свят. Липсваш ми, татко. Имате голям рожден ден днес.

25. Говорете с вашия надгробен камък, докато гледате снимките си, е толкова ужасно трудно. Опитвам се да се убедя, че все още сте тук, но плочата е студена и снимките никога не се движат. Много ми липсваш. Честит рожден ден, татко - обичам те.

щастлив birthday dad in heaven from daughter

26. Твоят живот може да свърши, но вие сте оставили зад себе си наследство на смелост, мъдрост и почтеност. Поради това паметта ви ще продължи завинаги. Ми липсваш - имаш невероятен рожден ден в небето, татко!

27. Скъпи татко, знам, че сега не мога да говоря лично с вас, но също знам, че сте на небето, като ме слушате. Надявам се, че се гордеете с всички неща, които съм направил в живота и сте в мир, където и да сте. Просто исках да ви пожелая щастлив рожден ден и да ви кажа, че ми липсва ужасно.

28. Престанах да гледам към небето през нощта, защото съдбата открадна най-ярката ми звезда. Някой ден се надявам да бъда с тази блестяща звезда на небето. Дотогава мога само да ви пропускам и да се надявам, че ангелите празнуват рождения си ден, както и ние, когато сте били на земята. Честит рожден ден, татко. обичам те.

29. Надявам се, че ангелите празнуват рождения ви ден на небето с много радост и веселие. Честит рожден ден, татко!

30. Иска ми се да ви прегърна още веднъж. Някой ден ще бъда в състояние отново да те прегърна на небето. Дотогава просто ще ви липсвам ужасно. Честит рожден ден, татко.

Leave A Comment

35 + = 37