30 Честит рожден ден баба в небето | progressivenewsdaily.info

30 Честит рожден ден баба в небето

След като един любим мине, паметта им остава завинаги. Естествено е, че бихте искали да пожелаете на баба ви щастлив рожден ден, независимо къде е. Рожденият й ден е време, когато си спомняте всички невероятни неща, които са ви накарали да я обичате толкова скъпо. Ако се мъчите да намерите правилните думи, за да изразите как се чувствате, тези щастливи баба рождения ден в небесните послания могат да ви помогнат да започнете.

Щастлив Birthday Grandma In Heaven In Loving Memory

1. Имахте най-голямото сърце на всеки, когото срещнах, и личност, по-голяма от живота. На рождения си ден, аз намирам, че ми липсват красивите ви очи и любезна усмивка. Някой ден ще се срещнем отново на небето. До тогава, щастлив рожден ден, баба!

2. Когато гледам на теб снимки като тийнейджър, намирам се, че искам да се върна навреме и да се срещна с теб, когато си на моята възраст. Бях само в състояние да прекарам няколко години с вас и бих искал да съм достатъчно възрастен, за да ви познавам през целия си живот. Надявам се, че ангелите празнуват рождения ви ден на небето толкова, колкото сме на земята. Честит Рожден ден!

3. Вдъхновявахте всички около вас с вашата любезност, любов и състрадание. Въпреки че вече не можете да бъдете с нас, усещам вашето присъствие навсякъде, където отивам. Знам, че някъде гледате надолу към нас и ни насочвате. Обичам те - щастлив рожден ден, баба!

4. Най-добрата баба в света никога не може да бъде отделена от времето, разстоянието или духовните самолети. Докато си отишла на небето, знам, че все още сте с нас във всеки един момент. Честит рожден ден, баба!

5. На рождения си ден просто исках да ти кажа колко те обичам. Докато не мога да празнувам рождения си ден с вас на земята, надявам се, че ангелите ви хвърлят огромна партия, за да отпразнуват това, което сте невероятен човек. Честит рожден ден, баба!

6. Твоят живот е бил пример за истинско щастие. Чрез всичко, което сте направили или казали, ми показахте по-добър начин да живеете живота си. Надявам се, че мога да бъда половината от човека, когото бяхте. Честит рожден ден, баба!

7. Всеки момент от всеки ден е напомняне за всички малки неща, които сте направили за нас. Иска ми се да се върна навреме, за да ям торта и да празнувам рождения си ден като семейство. Докато знам, че някой ден ще ви видя отново, не мога да помогна, че този ден може да дойде по-рано. Честит рожден ден, баба!

8. Вашият зрялост, благодат и доброта добавиха красота към нашия живот, която никой никога не би могъл да постигне. Очарователен подарък или красиви цветя никога не изглеждаше като добър подарък, защото не можеха да държат свещ на вашата благодат. Сега, когато сте на небето, ангелите най-накрая ще могат да ви дадат подаръците и тържествата за рождения ден, които заслужавате.

9. Винаги сте имали невероятен талант да опростявате всеки проблем, който се е появил в живота ми. Без значение какво се е случило, знаех, че ще изляза на върха, защото винаги съм имала любов и подкрепа. Въпреки че вече не мога да се обръщам към вас за прегръдки, знам, че все още ме наблюдавате отгоре. Честит рожден ден, баба.

10. Бях толкова щастлив в живота. Бях благословен да не се чувствам сам, защото винаги сте били на моя страна. Въпреки че сте преминали, вашата сила и благодат все още ме виждат в най-трудните ситуации. Благодаря ви за всичко, което сте направили за мен. Ето, искам ви удивителен рожден ден, баба!

11. Знам, че рецептата за перфектната баба никога не може да бъде преработена. Може да съм в състояние да намеря съставките в супермаркета, но никога не мога да копирам размера на любовта, която си поставил в живота. На вашия специален ден се надявам, че ангелите обичат и празнуват толкова много, колкото и ние. Честит рожден ден на баба ми на небето!

12. Любовта и любовта ви гарантираха, че никаква скръб или тъга не може да ме докосне. Единствената тъга, която не можеше да се задържи, беше болката от загубата. Аз съм толкова благодарен, че те имах като баба и знам, че ме държиш под око от небето. Честит Рожден ден!

13. Баба е като майка, която всъщност ви позволява да направите всичко. Ти ме развали като дете и ти ме ръководи, докато израснах. Единственото съжаление, което имам, е, че не сте тук, за да гледате как собствените ми деца растат и ги напътстват, както ме направихте. Честит рожден ден, баба!

14. Баба ми беше експерт по консултиране, печене, пазаруване, плетене, разваляне и градинарство. Моята цел е да бъда половината от лицето, което беше. На нейния рожден ден днес, аз просто исках да ми отнеме малко време, за да й благодаря, че винаги ме ръководи и моделирам ролята на човека, който трябва да стана в живота. Честит рожден ден, баба!

15. Винаги ме накарахте да се чувствам като в небето, защото ме третирахте като принцеса. Сега имате най-накрая шанс да разберете колко невероятно ме накара да се чувствам. Докато ме гледате от небето, аз просто исках да ви пожелая щастлив рожден ден. Докато не можем отново да се срещнем, знай, че те обичам.

Красив Happy Birthday in Heaven Wishes

16. Всеки път, когато гледам снимките на лицето ти, ми напомняш как изглежда истинското щастие. Изглежда, че няма снимки на намръщени или гледащи разстройства. Ти ми показа в живота и в смъртта, че щастието е свързано с твоята перспектива. Честит рожден ден, баба.

17. Моите учители и учебници може би са ме научили много, но никога не са могли да ме научат толкова, колкото и баба ми. Днес просто исках да пожелая на баба ми щастлив рожден ден, където и да е.

18. Всички мои най-ценни спомени от детството са подарък от вас. Единственото ми съжаление е, че не бях в състояние да прекарам всеки момент от вашата старост с вас и да ви помагам. Единственото ми утешение е, че ме гледате от небето и ръководявате всяко свое движение. Честит рожден ден, баба!

19. Винаги съм се чувствал като най-богатия човек в света, защото имах най-добрата баба в света. Дори и в смъртта никоя друга баба не може да държи свещ на наследството, което сте оставили. Честит рожден ден, баба!

20. Заради вашата мъдрост, палавото дете стана благословение за майка си. Чрез твоята любов ти направи всичко, което молеше майка ми, поносима. Вие сте оставили дупка в нашия живот, че нищо не може да замени. Обичам те - щастлив рожден ден.

21. Аз съм толкова благодарен, че Бог ме благослови с баба като теб. Докато мисля за теб всеки ден и искам да си все още тук, знам, че беше огромна благословия да те познавам дори за миг. Където и да сте, щастлив рожден ден.

22. Всеки похвали основателя на компанията за нейния успех. Затова искам да ви благодаря за нашето семейство. Вие сте съосновател, който започва всички невероятни хора и щастие в нашия живот. Честит рожден ден в небето, баба!

23. Вашите истории ме вдъхновиха да отида за мечтите си. Научихте ме как да избегнете грешките и да бъдете добър човек чрез вашия пример и мъдрост. Въпреки че сега сте на небето, вие все още ме водите. Честит рожден ден, баба!

24. Ако бях карикатурист, щях да създам на твое име знак, наречен Супер баба. Знам, че някъде ще видите супергерой и усмивка както винаги. Всичко, което мога да направя сега, е да ви кажа, че вие ​​сте най-удивителната жена и обичащата баба, за която някой може да се надява. Всички бяхме благословени да те имаме в живота ни. Честит рожден ден, баба!

25. Вие сте единственият човек, който ме обичаше и подкрепи безусловно. Без значение колко щастлив, тъжен или ядосан бях, винаги си бил там заради мен. Твоята радост направи радостта ми по-голяма и утехата ти ме видя чрез скръб. Сега, когато си отидеш, се озовавам да се опитвам да работя в живота си сам. Особено на рождения си ден, аз намирам, че постоянно преживявам всичките си спомени. Честит рожден ден обичам те.

26. Други хора може да мислят, че дивана или леглото е най-удобното място. За мен рамото ви беше единственото място, където можах да избягам от стрес и тревоги. Докато сте продължили, знам, че все още чувате всичките си проблеми и притеснения. На рождения си ден най-голямата ми грижа е, че сте надежда. Надявам се, че ангелите ви празнуват толкова, колкото и ние!

27. Никога не съм виждал никой в ​​живота ми, който да има толкова много вдъхновение, мъдрост и благодарност. Всичко, което искам да направя, е да следя примера ви и да живея живот на сила и добродетел. Ти заслужаваш най-добрия внук, така че винаги ще се опитам да те направя горд. Честит рожден ден, баба.

28. Тук ще празнуваме един жив живот и най-невероятният човек, който някога ще ходи по земята. Честит рожден ден, баба!

29. Ти винаги си била лепилото, което ни държеше заедно, докато беше жив. Сега, след като сте преминали, все още ни държите заедно, докато се събираме за тържества на паметта си. Честит рожден ден, баба!

30. Аз съм толкова благодарен, че ме благослови с такива невероятни родители. Винаги се чувствахме, че Бог ни е изпратил най-красивия ни ангел, докато сте били на земята, така че е уместно той да иска да ви върне в небето заедно с него. Честит рожден ден, баба!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map