12 Невероятни идеи за празнуване на рожден ден

Един рожден ден със сигурност е вълшебен ден, нали? Цели 24 часа, предназначени да празнуват раждането на един много специален човек - ТИ! Защо да прекарате деня да работи, да ходите на училище и да следвате обичайната си скучна практика, когато можете да направите нещо съвсем впечатляващо? Независимо дали сте голям участник или искате да запазите нещата хладно, спокойно и небрежно, ние сме измислили страхотен списък от 12 идеи за абсолютно удивителни рожденни празници, които наистина ще направят деня ви блясък.

b7d171e913c8c70c2eb50dd7c0d2b21f

1. Хвърли тематична рождена дата

Вие сте един от тези хора с 300 приятели? Може би имате само няколко специални обичаи, които познавате от началното училище. Независимо дали сте голям изстрел в града или просто имате няколко приятели, хвърляне на рожден ден е страхотно и напълно забавно, за да отпразнувате рождения си ден. Започнете с тема - може би маскирано събитие, където всеки идва облечен в екстензивни и диви костюми, или може би един уникален повод от 50-те години, когато всеки идва с най-хубавото си облекло - темата няма значение, стига вашите гости да да се наложи да се облечете в нещо необичайно и да украсите дома си от главата до петите.

8cacd0faeed25dc5860f560f24f574dd

2. Излезте за фантастична вечеря

Не искате да прекарвате часове в декорирането на дома си? Не ви обвинявайте - не за всички. Може би ще обичате пищна вечер, прекарана с най-добрите си приятели. И какъв по-добър начин да прекарате един елегантен следобед след това да посетите най-класата вечеря в града? Да, може да се наложи да похарчите близо до 100 долара, но това е вашият рожден ден, така че кой го е грижа? Облечи се в абсолютно любимата си блестяща черна рокля, направете косата си направена с големи, блестящи, романтични момичета и не забравяйте най-добрите си ослепителни аксесоари. Това е чудесен начин да погледнете с приятелите си и да се отдадете на храна, за разлика от всичко, което някога сте опитали.

9f9213c4d88a285c6bf27fc0d6c8c5ce

3. Направете Road Trip

Натискайки се на открития път, смях и кикотене с най-добрите си приятели, е може би най-спокойните и забавни начини да прекарате рождения си ден. Може би ще имате дестинация, или може би няма! Има много възможности и никога не знаеш къде може да свършиш с приятелите си. Може да намерите супер готино място, което дори не сте знаели. Пъхнете се в колата, хвърлете вашите нюанси и къси панталони и се пригответе за времето на живота си!

2ab86132d49d13b48028b4c6bcb39026

4. Вземете мини ваканция

Всеки заслужава почивка от време на време - особено на рождения ден! В края на краищата рожденият ден е ден, в който трябва да се отпуснете и да се забавлявате. Но това не означава, че вашият ден не може да се разпростре в уикенд. Ако сте в настроение за размисъл, помислете дали да вземете мини ваканция за следващия ви рожден ден. Отидете сами, с партньора си или вземете приятели заедно за наистина забавно време далеч от дома. Ще избирате ли плажното място на плажа, уединено планинско убежище или мотел по отворените самолети? Ще се придържате към намирането на място на час от дома или ще се качвате на самолета и ще преминете на стотици мили?

e1c4ef856ac9decdf21eebe298a40f6e

5. Натиснете небето

Така че ние говорихме за пътуване и вземане на малки мини почивки, но какво да кажем за тези от вас, които абсолютно мразят идеята за езда в колата цял ден? Е, помислете за вариант номер две: самолет! Ако сте висок флийтър и обичате да сте в небето, направете пътуване с приятелите си. Отидете на първокласни и се тревожете като кралица!

c2a951fe62cb72a811cac8c8647252f1

6. Бънджи скокове

Така че, не всеки обича да остава на сигурно място. Някои хора обичат да правят нещата напълно диви и луди. Звучи като теб? След това направете нещо, което вероятно никога не сте правили преди - BUNGEE JUMPING! Говорете за адреналин. (О, и късмет намирането на някой, който да ви придружава в това приключение на рождения ден. Надявайте се, че най-добрият ви приятел е колкото търсещ тръпката, колкото сте!)

50d16cbe029ef22c4f076d13edaee682

7. Поглезете се

Бънджи скокове не наистина чаша чай? Не ви обвинявайте - това е едно нещо, което определено не е за всеки. Ако предпочитате по-ежедневен и спокоен начин на живот, тогава ще харесате тази следваща идея: поглезете се! Това може да означава много неща. Може би отчаяно се нуждаете от маникюр / педикюр или гърбът ви боли за дълбок масаж на тъканите. Може би трябва да прекарате цял ден в СПА центъра, да получите луксозни процедури за лице и да се къпят в басейните, пълни с минерална вода. Сериозно, каквото и да означава "гмуркане" за вас, направете го! Това е вашият рожден ден, нали? Затова пуснете се и отидете на нещо хубаво.

5dd077ea16318067805a08e3dba366e3

8. Пазаруване!

Всяко момиче обича да пазарува. Трябва да е в нашата ДНК или нещо такова! Но това не е смисълът. Въпросът е, рожден ден означава подаръци. И какъв по-добър начин да се отдадете на всички подаръци, които искате, а след това да се отправите към пазаруване с вашите приятели? Посетете най-големия мол във вашия район или пък изпробвайте нов разкошен мол, до който никога не сте били. Пазарувайте всичките си любими магазини и намерете идеалните подаръци. Може би имате нужда от нова екипировка, или тази зашеметяваща двойка сребърни обеци е хванала окото ви. Може би се нуждаете от нова игрална система или мобилен телефон? Възможностите са безкрайни и никога няма да разберете какво ще намерите в приключенията си за пазаруване.

d3fe0d9f21b4dd00ae5045a2c8f2d14d

9. Beach Party

Всеки обича плажа, нали? (Добре, има някои хора, които не харесват, но правилата на мнозинството). Така че забравете да останете вкъщи или да отидете на вечеря - да се позабавлявате на плажа! Чувам ли бикини и огньове, всеки?

15f5196a046e57ed36419e4d14bc7081

10. Прекарайте една нощ в града 

Една нощ в града с приятелките ти. Искам да кажа сериозно, можеш ли да мислиш за нещо по-забавно от това !? Кой знае какво ще влязат вие и вашите момичета. Ако искате да пиете, помислете за бар hopping в центъра на града и завършете в един караоке бар, където има тонове смях. Не обичате ли да пия? Няма проблем! Излизането за вкусна храна, сладолед и проверка на бутици е много забавно!

9a9b7b5044fce82af822f7da01ad9e86

11. Присъединете се към събитие на живо

Любимата ти група, която се играе във времето на твоя рожден ден? Интересувате се от обличане и ходене на шоу в Бродуей? Може би искате да се отдадете на специален музикален фестивал или спортна игра. Съществуват толкова много различни видове събития на живо, от които да избирате, и те всички са длъжни да бъдат взрив. Вижте какво се случва след това във вашия район, вземете приятелите си и се отправете към супер забавно ден / нощ.

0edda3addbf688c3ed28cfe1b034634a

12. Плаване с лодка

Вечерно круиз, някой? Един час, прекаран през океана на моторна лодка, някой? За тези от вас, които обичат плажа, помислете за разходка с лодка! Дръжте го спокойно и небрежно с обикновена лодка, бъди глупава с няколко лодки с гребла или изпробвайте късмета си на джет ски. Да се ​​забавлявате под слънцето е страхотно и SUPER забавен начин да прекарате рождения си ден - всеки ще иска да дойде!

Някой друг ли ще бъде супер развълнуван за следващия си рожден ден? Коя от тези идеи ви харесва най-много? Каква е вашата идея за наистина страхотно празнуване на рождения ден? Информирай ни!

Leave A Comment

24 − 17 =