100 Добри бихте ли по-скоро въпроси

Когато сте останали да започнете разговор, бихте ли попитали по-скоро, може да ви помогне. Тези забавни въпроси са предназначени да накарат разговора да е в интересна посока. Те могат да доведат до по-нататъшна дискусия или приятелски спор за личен избор. Най-голямата стойност в тези въпроси се крие в отговора. Как някой пристига на избора има повече от това, което е изборът. За да започнете да изучавате различни бихте ли попитали, прочетете нашите 100 фаворити.

1. Предпочитате да прекарате две седмици в психиатрична болница или две седмици да останете на летище?

Въпреки че психиатричните болници са се подобрили през годините, малко хора искат да проверят в тях.

пипер

2. Бихте ли предпочели да ядете чудовищни ​​чушки или трябва да правите CPR на непознат?

Призрачните чушки трябва да са най-лошите чушки в света. За сравнение CPR изглежда като доста безопасен избор. Непознатият аспект е този, който прави този въпрос в състояние на хвърляне.

3. Бихте ли да бъдете във вашата 20-те години завинаги физически и финансово, или да си позволите да възразите?

Това основно се свежда до вашето мнение за парите. Всеки иска да остане физически годен завинаги, но би ли желал да задържи финансите си на своите предучилищни, най-високи раменни нива?

4. Бихте ли предпочели една година без да плащате данъци или допълнителен месечен платен отпуск?

Никой не обича данъците, но една допълнителна ваканция винаги е хубава. Честно казано, вероятно бихте могли да си позволите месечен неплатен отпуск, ако не плащате данъци за цяла година.

5. Предпочитате ли да бъдете успешен художник, който продава неинспирирано търговско изкуство или глад, но брилянтен художник?

Този въпрос показва какво ценят. Ти ли си човекът, който ще продава за пари?

6. Бихте ли се платили двойно през следващата година или само трябва да работите в продължение на половината от годината, докато плащате нормалната си ставка?

Отново това е още един въпрос, който показва колко много хора ценят парите и свободното време.

7. Предпочитате ли да седнете в бяла стая за осем часа на ден за 100 000 долара или да работите по интересна работа за $ 50 000?

Трябва да приемете, че бялата стая е напълно лишена от нищо. За осем часа просто си седяла и гледала празна стена. Можеш ли да го направиш?

8. Бихте ли по-скоро да изядете сирене или мъртва жаба?

Има италианско сирене, което се прави с червеи. Когато отнемеш хапка от сиренето, всъщност ядеш червеите. Фактът, че жабата е мъртъв, не би трябвало да е проблем - яденето на жива жаба би било още по-лошо.

9. Предпочитате ли да сте кинозвезда или сценарист?

Отговорът на това показва колко много оценявате разума и славата. Сценаристите никога не са известни, но са неразделна част от създаването на филм.

арктичен

10. Предпочитате ли да бъдете принудени да носите бански костюм в Арктика или снежна покривка в пустинята Мохаве?

Наистина, ще трябва да знаете колко дълго ще бъдете принудени да носите това облекло. Да бъдеш почти гола при температури, които най-вероятно ще ви накарат да те убият.

11. Предпочитате ли да пиете един галон майонеза или да ядете килограм масло?

Нито една от тези опции не звучи особено примамливо. Може да се наложи да зададете срок за това предизвикателство. Яденето на галон от майонеза в продължение на една седмица би било много по-лесно, отколкото да се яде след няколко часа. Повече от седмица винаги можете да го смесвате във всички храни, които ядете.

12. Ако трябваше да се откажеш от едно нещо до края на живота си, щеше ли да миеш косата или да си миеш зъбите?

Яденето на плодове всъщност е доста добра работа за почистване на зъбите. Ако сте залепвач за четка за зъби, винаги можете да разкарате драматури за остатъка от живота си.

13. Бихте ли предпочели да прекарате 20 години в затвора и да бъдете оневинени като невинни или да бъдете отстранени в продължение на четири години (независимо от невинността си) и да бъдете виновни завинаги?

Колко години от живота ви струват вреда на вашата репутация? Надяваме се, че близките ви все още ще ви възприемат като невинни.

14. Бихте ли по-скоро да загубите зрението си или слуха си?

В миналото загубата на слуха ви би изглеждала като по-добра сделка. В момента има ново движение сред слепите за учене ехолокация. Според MRI сканирането на мозъка умовете на незрящите хора светват, както виждат, когато използват ехолокация.

15. Бихте ли предпочели, че къщата Ви винаги е прекалено гореща или прекалено студена?

Това предполага, че имате пуловери и одеала на разположение. Лично аз бих предпочел да се сглоби.

16. Предпочитате ли да бъдете закопчани с ножици или да имате допълнителен пръст?

Webbed краката могат да бъдат положителни, ако сте плувец. Ако имате допълнителен пръст, ще бъде много по-трудно да си купите обувки.

17. Предпочитате ли да бъдете известни като едно-хит чудо за роман или песен?

Конотацията за произвеждане на една песен е напълно различна от идеите, които имаме за някой, който създава само една книга. Докато един хит певец е излъган за липсата на успех, има редица писатели, които произвеждат само една книга.

18. Предпочитате ли да ядете сапун или да пиете бутилка оцет?

От личен опит мога да ви кажа, че оцетът няма да остане надолу. Ако пиете оцет, ще го изхвърлите отново. Не съм сигурен колко добре ще се спусне сапун.

галатичен

19. Предпочитате ли да пътувате по дъното на океана или да пътувате до космоса?

Океанът трябва да бъде последната неизследвана граница, но хората не могат да слизат на дълбоки нива. Феновете на космоса всъщност могат да се хванат с някоя виза Галактика някога в бъдеще.

20. Бихте ли били по-скоро принудени винаги да кажете какво мислите или никога няма да имате право да говорите отново?

Помислете за всяка ужасна, ужасна мисъл, която сте имали. Сега, представете си, че трябва да кажете всички. Ставайки без звук, изглежда като по-добър избор.

21. Бихте ли предпочели да изгубите цялата си коса или всичките си зъби?

Лично аз предпочитам да нося перука. Загубата на зъби винаги е била страх от моя. За мъжете там, губенето на косата може да е най-лошият им страх. Логично, мъжете, които са генетично предразположени към загуба на коса, вероятно трябва да се справят с рано и да запазят зъбите си.

22. Бихте ли се възползвали от Нобеловата награда и от признаването или получаването на милион долара, които обикновено идват с нея?

Разпознаването и славата винаги са чудесни, но имаме нужда от пари, за да живеем. Ако сте добре дошли, може би ще искате да приемете благородната награда.

вещица

23. Предпочитате ли да има феи или вещици??

Две магически създания и един труден избор: Кой трябва да съществува? На въпросите наистина няма правилни отговори.

24. Бихте ли предпочели да сте герой в романа на Толкин или в романа на Хари Потър?

Да предположим, че светът на Толкин или Роулинг е съвсем реален. В кой свят бихте предпочели да участвате?

25. Бихте ли предпочели да летите или да имате дар на невидимост?

Всеки път, когато някога сте били останали в трафика, може да бъде решен в един миг. Ако можете да летите, можете да заобиколите трафика и да вземете най-краткия маршрут до която и да е дестинация. Да бъдеш невидим също ще има ползите от него. С дара на невидимостта, може да сте най-добрият крадец на изкуството в света или да имате незабавно решение за всеки лош ден за коса.

26. Желаете ли да живеете живота си като красив индивид от противоположния пол или като грозна версия на вашия пол?

Да си в грешно тяло може да е ужасно, но загубата на външния вид е също толкова ужасна. Наистина няма перфектни отговори на това. Ако беше за кратък период от време, превключването на полове би могло да бъде интересен начин да видим как живее другата страна. За цял живот може да е прекалено много.

27. Предпочитате да прекарате два месеца от живота си във влак или седмица, остана в автобуса?

Влаковете имат легла и трапезарии, но два месеца е ужасно дълго време.

28. Коя къща в Хогуортс бихте предпочели да влезете?

За фенове, които не са Хари Потър, къщите на Хогуортс се сортират според Грифиндор, Слидерин, Хюфлуф и Рейвънкъл. Грифиндорите са известни със своята смелост и смелост, докато равногласните са признати за тяхната интелигентност. Слисерините са амбициозни и често зли. От четирите къщи, Хъфлуфърите са най-хубавите.

29. Бихте ли предпочели да се биете с питън или алигатор?

Вашите шансове с някое от създанията са доста тънки. Най-добрият залог би бил да захранваш едно същество изключително добре преди да започнеш борба.

30. Бихте ли предпочели да имате частен самолет или да притежавате своя собствен остров?

А джет предлага повишено ниво на лукс и удобство, но личен остров ще бъде идеалното място за един отшелник начин на живот.

31. Бихте ли искали да имате здравословно без храна или без сън?

След няколко години ще спестите толкова много пари, без да се налага да ядете. Вие също бихте спечелили много свободно време, ако не е необходимо да спите. Нека бъдем честни обаче. Кой наистина иска да се откаже от храненето или съня?

32. Предпочитате ли да бъдете герой, който се бори с дракони или който спасява момичето в беда?

Борбата с дракони е задача за хвалебните хрътки, докато спасяването на момичетата е за по-съпричастния човек.

33. Предпочитате ли да си спомните завинаги с омраза или да бъдете обичани през живота си и да сте забравили?

Всеки иска да създаде наследство, което продължава след смъртта им. Ако можете да имате само отрицателно наследство, бихте ли го искали?

34. Предпочитате ли да бъдете погребани живи или измъчвани до смърт?

Изтезанията биха причинили значителна болка, но смъртта вероятно щеше да е по-бърза. Макар че да бъдеш погребан жив, няма болка, чакането и бавното задушаване ще бъдат ужасяващи.

35. Ако сте остарели само в една част от тялото си, бихте ли предпочели остаряване в лицето или от врата надолу?

Можете да покриете тялото си, но не можете да покриете лицето си. Въпреки че може да се хареса на нарцисистите, задържането на лицето ви може да е лош избор. Като младежко тяло завинаги ви позволява да останете физически активни и да избягвате някои хронични заболявания.

36. Предпочитате ли да намерите лек за рак или нов източник на гориво?

И двете изобретения биха променили целия свят. Излекуването на рак ще спре една от най-важните причини за смърт, но нов източник на гориво би бил по-добър за дългосрочното бъдеще на човечеството. И двата варианта ще гарантират, че получавате повече пари, отколкото бихте могли да прекарате през живота си.

37. Бихте ли предпочели да прочетете умовете или да изпратите вашите мисли на някой друг?

И двете биха били полезни. Докато можете да го изключите, четенето на умовете изглежда като по-интересно умение. Единственият проблем с мисленето за четене е, че може да не ви харесва това, което четете.

сватба

38. Предпочитате ли да участвате в уреден брак или да прекарате живота си като един човек?

Една индийска дама сравнява брак с пот, пълна с вода. В американската култура пота започва да кипи, преди да се постави в огъня и да се срути. При организиран брак, водата започва да се охлажда и постепенно се нагрява. Тя може да е различна от съвременната култура, но уреден брак не означава, че това е лоша връзка.

39. Бихте ли по-скоро да се грижите за плачещо дете за един ден или да имате нежелан домакин на къща за една седмица?

Ако имате приставки с ухо, плачещо бебе няма да бъде проблем. Ще бъде много по-лесно неудобство, отколкото ужасен домакин на къща.

40. Предпочитате ли да се омъжите за душата си или да бъдете най-богатият човек в света?

След известно време повече пари няма да купуват щастие. Ако все още не сте стигнали до този момент, може да изглеждате по-желателно да спечелите богатство, отколкото да намерите душата си.

41. Предпочитате ли да сте заключени в увеселителен парк или библиотека?

Този отговор ще зависи изцяло от това, как се чувствате днес и от това, което цените. Читателите са склонни да избират библиотеката, а адреналинските наркомани като прекарват времето си в увеселителен парк.

42. Предпочитате ли да пеете като оперна звезда или да го приготвите като готвач на пет звезди?

И двата таланти могат да се използват ежедневно. Този отговор наистина е хвърляне.

43. Предпочитате ли да не можете да използвате смартфони или да не можете да излизате навън, когато вали??

Може да съществувате в почти вампирски свят или да загубите достъп до ключова технология. Този въпрос в крайна сметка се свежда до продължителността на ограничението. Където и да живеете, може да бъде фактор. Да останеш вътре в дъждовни дни е много по-трудно в мътна Сиатъл, отколкото слънцето напоена Аризона.

44. Предпочитате ли да имате докосване до Midas или да направите минимална заплата за остатъка от живота си?

Ако не сте запознати с приказката за Мидас, това включва крал, който иска да превърне всичко, което докосва в злато. След като получи желанието си, той временно беше щастлив. Не след дълго осъзна, че не може да се докосне до любимите си хора или да се хранят. Бихте ли искали да се справят с такава съдба, ако това означаваше, че може да имате повече пари?

45. Бихте ли предпочели да промените миризмата на пелена или да не можете да ядете за един ден?

По някаква причина някои хора изглеждат изключително чувствителни към миризливите памперси. Ако сте един от тези хора, тогава вероятно ще искате да изберете да не ядете за един ден.

46. ​​Предпочитате ли да си пропуснете дълга или сте гарантирали добро здраве за едно десетилетие?

Ако нямате дълг, лесно можете да изберете да имате добро здраве. Тъй като смачкването на задлъжнялостта е стресиращо, много хора вероятно ще изберат да се отърват от дълга.

47. Бихте ли по-скоро да дължите на тълпата услуга или да дължите 100 000 долара на банка?

Надявам се, че никога няма да се наложи да се справите с тълпата. Ако им дължите услуга, вероятно това няма да е първото нещо, което трябва да направите.

круиз

48. Бихте ли по-скоро да прекарате остатъка от живота си на пътуване и хранене на хляб или у дома с гурме ястия?

Обичам храната и пътуването. Изборът между тези две възможности изглежда невъзможен. Какво мислиш?

49. Бихте ли по-скоро да останете да пишете 5000 думи всеки ден или да говорите само в риминг фрази?

Да приемем, че риминг фразите се формират автоматично - не е нужно да ги правите. Петте хиляди думи могат да бъдат на всяка тема, но те трябва да бъдат написани всеки ден.

50. Бихте ли предпочели да имигрирате незаконно през границата между Съединените щати и Мексико или да побързате с шампион боксьор?

И двата варианта носят значително ниво на физически риск, но само един от тях може да ви арестува. Правен, опасен боен мач срещу нелегална, евентуално смъртоносна миграция: трудно обаждане.

51. Предпочитате ли да умрете след една година на боледуване или незабавно, без да кажете Довиждане?

Дългосрочно заболяване ви дава възможност да се сбогувате с хората, които обичате. За съжаление, тя също съдържа повече болка, отколкото просто да умрете в съня си.

52. Предпочитате ли да имате училище на Айви Лий, наречено след вас, или да получите Нобелова награда?

И двата варианта пристигат с публично признание. Благородната награда е съпроводена и с награден фонд от 1.2 милиона долара.

53. Предпочитате ли да бъдете принудени да купувате всичко онлайн или само да можете да общувате през чарадите за една седмица?

Всъщност можете да получите доставка на хранителни стоки чрез интернет - поне ако живеете в по-голям град. Може да не е лесно, но можете да го направите. Чарадите също са силна възможност. Ако вече знаете езика на знаците, може да е изключително лесна седмица.

54. Бихте ли по-скоро да страдате от изтощително умствено или физическо заболяване през следващите десет години?

Болката и физическото страдание може да са по-лоши от справянето с психическо заболяване. Наистина, това зависи само от видовете физически и психически заболявания.

55. Предпочитате ли да бъдете принудени да се къпете в ледена вода или в изгаряща вода?

Или можеш да избереш вариант 3, а не да душ.

56. Предпочитате ли да бъдете гений, заобиколен от глупости или глупаци?

Предпочитате ли да се справите с невежеството или да знаете, че вие ​​сте единственият невежан човек?

57. Предпочитате да сте невежи и блажени или умни и никога не сте щастливи?

Да живееш в невежество може да бъде добро нещо. Това прави живота по-лесен, макар и леко тъжен. Всъщност има научни изследвания, които показват, че интелигентните хора са по-склонни да страдат от психическо разстройство или липса на съдържание.

58. Представете си, че имате съпруг, който прекарва деня и нощта като грозен брат или прекрасен човек. Искате ли да изглеждате прекрасно през деня около други хора или през нощта, когато съпругът ви е само с вас?

Този отговор ще реши дали сте загрижени за това как другите хора възприемат съпруга ви или как го възприемате.

отшелник

59. Предпочитате ли да прекарате една седмица само в къща или с някой, който мразите?

Да бъдеш сам е всъщност доста лесно. На пръв поглед може да е самотен, но начинът на живот не е ужасно нещо. Ако абсолютно не можете да останете сами, можете да изберете втората опция.

60. Предпочитате ли да бъдете изхвърлени от партньора си или да изхвърлите партньора си?

Изхвърлянето на хора ви кара да се чувствате зле и да ви накара да се чудите дали това, което правите, е правилното. Да бъдат изхвърлени

61. Предпочитате ли вашият полет да бъде забавен за 15 часа или да изгубите багажа си?

Намирането на изгубен багаж е кошмар, но спирането на летището е също толкова лошо. Отговорът на този въпрос показва как човек цени времето и материалните си притежания.

62. Предпочитате ли да носите само пижама или костюм?

Ако работите в заинтригуван офис, носенето на пижама може да се почувства неуместно. Въпреки че един костюм може да бъде пресипан за повечето събития, пижамите са драстичен начин да се облечете.

63. Бихте ли предпочели да свирите всеки музикален инструмент, който докосвате или говорите на всеки език, който чувате?

Отговорът на това показва дали някой оценява повече музика или комуникация. Така или иначе, и двете умения ще бъдат невероятно.

64. Бихте ли предпочели да имате възможност да пътувате към бъдещето или миналото? (Ако приемем, че можете да се върнете към настоящето)

Това е изключително привлекателно предложение. Чрез пътуването до бъдещето можете да видите точно как се оказва светът и промените, които се случват за човечеството. Пътуването до миналото ще ви позволи да станете свидетели на исторически събития и хора. И двата варианта биха били изключително интересни.

65. Предпочитате ли да притежавате супер сила или супер скорост?

Повдигането на кола или коня би било невероятно, но ако успеете да прекосите страната в рамките на няколко минути, ще бъдете също невероятно.

Коста

66. Предпочитате ли да останете в един град завинаги с милиони долари или да сте бедни и да пътувате?

Отново това е още един въпрос, който позволява на хората да покажат стойността, която залагат на пътуването и парите.

67. Бихте ли предпочели много близки приятели и сте бездомни или нямате приятели и имате дом?

Отговорът на това зависи изцяло от вас. Това е просто забавен въпрос, който трябва да използвате, за да поддържате разговора.

68. Предпочитате ли да изгубите едно от ръцете си или един от краката си?

С всички постижения в протезните крайници все още можете да извършвате повечето от нормалните си дейности, след като сте загубили всеки крайник.

69. Ако трябваше да прекарате остатъка от живота си или викайки силно, или шепнейки, какво бихте избрали?

Това би било ужасно проклятие. Приятелите ви или ще мразят слушането на вашето мърморене, или вашите викове.

70. Предпочитате ли да претърпите рак и химиотерапия, преди да се възстановите напълно или да имате тежка астма за остатъка от живота си?

Първият вариант предполага, че ще се възстановите, за да подобрите здравето си след изплашилия рак. С втория вариант ще имате астма за остатъка от живота си. Няма да те убие, но ще трябва да се справиш с него.

монах

71. Желаете ли да живеете през останалата част от живота си като будистки монах или непрекъснато следвани от папараци?

Да бъдеш знаменитост не може да бъде лесно. Постоянното внимание, папараци и феновете, ще бъде огромен натиск. Също така, да бъдеш монах би било трудно. От обещанията за мълчание към бедността животът на будисткия монах никога не е лесен.

73. Предпочитате ли да ви бъде дадена цяла доставка на вкусна храна или книги?

Въпреки че храната е по-практичен вариант, неограничените книги биха били мечта за любовник за четене. В крайна сметка, отговорът на това показва колко практичен сте и колко ви харесва да четете.

74. Предпочитате ли да бъдете изоставени на един остров с душата или любимата си знаменитост?

Този въпрос демонстрира стойността, която поставяте на знаменитостите и любовта. Отговорът на този въпрос вероятно е по-лесен, ако все още не сте намерили душата си. Щом срещнете този специален човек, може да ви е по-трудно да се изправите на изоставен остров без любимата си знаменитост.

75. Предпочитате ли да направите много пари в скучна кариера или много малко пари в мечтата си?

Това е по-стандартен вариант на въпроса "работи в бяла стая".

76. Има два сценария. На една среща с дуетката си и те са грешен пол. В другия никога не се срещате с душата си. Предпочитате ли да живеете живота си с някой, когото никога няма да бъдете сексуално привлечени или с някого, който никога няма да обичате?

Дори ако душата ви е неправилен пол, все още можете да сте с тях. Може да не искате да сте сексуално заедно, но можете да се насладите на тяхната компания. Ако това изглежда твърде странно за вас, тогава можете да изберете да сте с някой, който никога няма да обичате напълно.

арфа

77. Предпочитате ли да станете холивудска актриса или известен музикант?

Що се отнася до амбициите ви за живот, се интересувате ли повече от пеене или актьорско майсторство? Или виждате себе си като вид луд учен?

78. Предпочитате ли да дадете докторска степен в литературата или да напишете най-продавания роман?

Най-добрата част за получаване на докторска степен е, че хората действително трябва да ви наричат ​​лекар. Най-продаваният роман ще носи подобно ниво на престиж и ще дойде с допълнителни пари.

79. Бихте ли по-скоро да можете да дишате под водата или да летите във въздуха?

Автоматичният отговор е да се каже, че летенето, но представете отново първата опция. Всъщност можете да си поемете дъх като риба. С тази способност бихте могли да бъдете русалка. Избирането между тези опции изглежда невъзможно.

80. Предпочитате ли да останете за пиене всеки ден завинаги или сурова храна?

Твърде много пица може да се превърне в лошо нещо. Храненето само на сурови плодове, зеленчуци и ядки завинаги щеше да свикне, но поне щеше да има по-голямо разнообразие.

81. Предпочитате ли да прекарате шест месеца в тайландски затвор или една година в американска психиатрична болница?

Един затвор звучи като ужасен избор, но помислете за това: един затвор ще ви позволи да си тръгнете. След като се ангажирате с психиатрична болница, те могат да изберат да ви държат там за неопределено време.

82. Предпочитате ли да бъдете известни за вашата интелигентност или за вашия добър външен вид?

Това е директен начин да се види какво ценува някой.

83. Можете да имате съзнанието на 30-годишен човек или на тялото на 30-годишен. Бихте ли по-скоро психически или физически никога да не остарявате?

Ако имате семейна история на деменция, може да искате да имате млад ум завинаги. Да не можеш да общуваш или да мислиш, че ще бъде по-ужасяващо, отколкото да остаряваш като нормален човек.

84. Предпочитате ли да дадете 30 минути реч на обществено място или да отидете без колата си в продължение на два дни?

Ако живеете близо до работа, пътуването без кола ще бъде лесно. Общественото говорене е всъщност едно от най-често срещаните фобии, въпреки че 30-минутна реч ще бъде достатъчно лесна за вършене.

85. Предпочитате ли да сте великолепни или с някой, който е изключително великолепен?

Преди да вземете решение за това, трябва да разберете, че вашият партньор ще мисли, че сте привлекателни, независимо от това какво. Това наистина зависи от това как искате да бъдете възприемани от света и какво очаквате от партньора. Ако се интересувате повече от това, как изглеждате, отколкото от това, което изглеждат, може да изберете да бъдете прекрасно в отношенията.

86. Желаете ли по-скоро да не сте в състояние да имате деца или да бъдете принудени да дадете детето си на осиновяване след една година?

Даването на дете след като сте прекарали една година с него би било изключително трудно. Единственото утешение би било да знаят, че детето е някъде някъде там. От другата страна на уравнението може да изберете да приемете, ако не сте в състояние да имате деца. Те не биха били генетично свързани с теб, но те ще бъдат твоите деца.

87. Бихте ли искали да поискате от пешеходеца 200 лв. Или да вземете 800 лв от приятелите си?

Просията носи степен на обществено унижение. В зависимост от приятелите и моханичеството от близките си носи съвсем различен тип унижение. Надяваме се, че никога няма да трябва да избирате между тези два сценария.

тако

88. Бихте ли по-добре да ядете Тако Бел в продължение на две седмици или да останете в старчески дом в продължение на две седмици?

Тако Бел е вкусно, но вероятно не искаш да го имаш всеки ден. За сравнение, храната за домашни любимци не е особено вкусна. Ще получите разнообразие от храни и удобно място за живеене. Това би било странно преживяване, но си струва, ако мразите Тако Бел.

89. Предпочитате ли да отидете на вода за един месец или да си направите обет на мълчание за един месец?

Да останеш мълчалив или да не ядеш са всъщност много по-лесни задачи, отколкото повечето хора мислят. Въпреки че можете да направите някое от тези неща, това не е особено приятно.

90. Предпочитате ли да сте знаменитост или да имате президент винаги да приемате телефонните си обаждания?

Дори ако президентът приеме вашите телефонни обаждания, това не означава, че всъщност ще последва вашите съвети. Ухото на президента може да бъде изключително полезно качество.

91. Предпочитате ли информацията за финансовия ви живот или любовта ви да бъде оповестена публично?

Ако бяхте знаменитост, целият живот би могъл да стане публичен.

92. Предпочитате ли да имате радиостанция, закачена на една станция или без радиостанция?

Отговорът на това наистина зависи само от станцията. Ако мразите конкретен жанр на музика, няма да искате вашата станция да се задържи.

93. Предпочитате да прекарате една година като ченге или учител в квартал в града?

Справянето с проблемни тийнейджъри може да бъде също толкова трудно, колкото и работата с престъпник. Вашият отговор ще зависи от нивото на физическия риск, който сте готови да предприемете, и личните си интереси в кариерата.

94. Предпочитате ли да имате коренов канал или затворена челюст?

И двата варианта биха били болезнени, но един от тях би ви спрел да говорите. Отговорът ви може да зависи от това колко време ще ви затвори челюстта.

95. Предпочитате да прекарате една година в Париж или да плавате по света?

Независимо коя опция избирате, ще приключите с вълнуващ живот в чужбина. Като живеете в Париж за една година, ще разберете вътрешната работа на града и неговите хора. Пътуването по света ще ви позволи бързо да видите редица държави. Твоят опит няма да има дълбочина, но ще има по-голямо разнообразие.

96. Бихте ли избрали да приемете дара на мислене, ако не можете да го изключите?

Напълно нормално е да се оплаквате за приятел или съпруг. Необходимостта да чувате тези мисли през цялото време ще бъде разочароващо.

97. Предпочитате ли да участвате в медицински процес, който може да ви нарани, но да доведе до революционни пробиви, или учен, който води процеса, който би могъл да навреди на участниците?

Стресът от нараняване на участниците може да е твърде голям за някои хора. Знаейки, че бихте могли да убиете или да нараните някой, може да бъде по-голяма тежест, отколкото да се справите сами с това заболяване.

98. Бихте ли предпочели много познати или двама близки приятели?

Качеството на вашите приятелства е колкото количеството. Този въпрос разкрива как се справяте социално с други хора.

99. Предпочитате ли да изядете един галон сладолед за десет минути или да прекарате пет мили?

И двата варианта са груби за тялото ви, но това изисква действителна работа. Искате ли да рискувате да натрупате тегло, за да си спестите пет мили?

100. Бихте ли предпочели да имате семейство от десет деца или никога да не сте в състояние да имате деца изобщо?

Дори ако имате пари и време, отглеждането на десет деца може да бъде процес.

Използвайте тези въпроси, за да разберете по-добре вашите приятели и близки. Независимо дали се борите да разговаряте или просто се отегчавате, тези въпроси ще са по-скоро чудесен начин да започнете да говорите с някого. Ако имате други идеи за чудесни въпроси, оставете ги в коментар под тази публикация!

Leave A Comment

− 3 = 6