10 песни за късмет

Късметът може да бъде добър или лош. Понякога изглежда, че всичко се оказва погрешно. Без значение какво правите, не можете да направите вашите проекти и мечти да се окажат добре. В други случаи изглежда, че съдбата се усмихва на вас. Всичко, което правите, работи дори когато направите грешка. Тези песни за късмет могат да се използват по време на доброто време и лошото. Те са всички за начините, по които късмета и случайността играят роля в оформянето на живота.

чувство Lucky Songs

1. С малко късмет от Пол Маккартни и Уингс

Тази поп песен първоначално е написана през 1978 г. Това е напомняне, че съвместната работа може да ви помогне да постигнете всичко. Просто се нуждаете от малко късмет от ваша страна. Ако се мъчите да постигнете нещо, тази песен може да бъде напомнящо, че малко късмет и работа в екип могат да ви помогнат да направите всичко, което искате в живота.

Най-добри текстове:

"Няма нищо общо с това, което можем да направим заедно
Няма край, няма край
Уилоу обръща гръб на неблагоприятното време
И ако може да го направи, можем да го направим, само аз и ти.

2. Лъки от Джейсън Мраз

Тази песен от 2008 г. е изпяна от Джейсън Мраз и включва Колби Калат. Става въпрос за късмет в любовта. В песента двамата се чувстват толкова невероятно щастливи, че са намерили любов с най-добрия си приятел. Те мразят да се отделят за всякакъв период от време, но се чувстват толкова щастливи, че могат да се приберат у дома, за да бъдат един с друг. Заради текста тази песен е една от най-популярните сватбени песни. Ако не разпознавате името на песента, най-вероятно ще го разпознаете, когато го чуете.

Най-добри текстове:

- Лъки, че съм влюбен в най-добрия си приятел
Щастлив съм, че бях там
Щастлив съм да се прибера отново вкъщи.

3. Лъки от Алисън Краус и Union Station

Тази песен първоначално е била пусната през 2001 година. Тя е идеалният избор, ако се насладите на музика от страната или от синката на Bluegrass. Алисън Краус пее историята на един много облекчен мъж, който няма представа какъв лош късмет е. Където и да отива, хората го обичат. Той никога не трябва да се безпокои за нищо, защото той, пътищата имат добър късмет. Що се отнася до романтиката, той е дори щастлив в леглото.

Най-добри текстове:

- Дай ти една песен и една нощ
И ще гледаш щастлив човек
Защото ти си щастлив.

песни about luck and fate

4. Вземи Лъки от Дафт Пънк

Изпълняван от Daft Punk, тази поп песен включва и Pharrell Williams. Току-що бе пусната през 2013 г., така че е една от по-новите песни за късмет в този списък. Вместо да имаш късмета на съдбата, става въпрос да имаш късмет в леглото. Главният герой в тази песен има една цел. Той иска да има късмет с приятелката си, и това е основно цялата тази песен е за. И все пак, оптимистичните музикални и забавни текстове правят това чудесна песен, която да слушате. И кой знае? Може да имате късмет.

Beset Текстове:

- Тя е цяла нощ на слънцето
Аз съм цяла нощ, за да взема някои
Тя е цяла нощ за добро забавление
Аз съм цяла нощ, за да имам късмет. "

5. Чувствам се щастлив от Мери Чапин Карпентър

Тази песен от страната първоначално е била пусната през 1992 година. Всичко е за щастието на жената. Тя е убедена, че тя ще спечели лотарията този ден, така че тя решава да се обади в болни да работят. След това започва да се държи така, сякаш вече е спечелила лотарията. Тя купува всеки един кръг в бара и получава кола за сервитьорката. Дали тя е щастлива или просто заблудена? Ти решаваш.

Най-добри текстове:

"Чувствам се щастлив.
Мисля, че ще обърна една монета, аз съм победител.
Днес се чувствам щастлив.

6. Втори шанс от Shinedown

Не всеки ли заслужава втори шанс? Този успешен сингъл е издаден през 2008 г. Песента е създадена, за да насърчи хората да излязат от техния балон и да изживеят своите мечти в живота. Водещият вокалист Брент Смит е бил вдъхновен от това, когато се е сбогувал с родителите си. Той искаше да изживее живота си и да се опита да изпълни мечтите си, така че трябваше да напусне дома си и да каже на родителите си довиждане. Тази песен е за правене на собствен късмет в живота, като се опитвате да гоните след вашите мечти.

Най-добри текстове:

- Надявам се, че те разбират
Не съм ядосан, просто казвам
Понякога сбогом е втори шанс.

7. Късмет да бъдете дама от Франк Синатра

Това определено е една от по-старите песни в този списък. Първоначално е освободен от Франк Синатра през 1950 година. Всъщност става дума за човек, който се е отправил на среща с жена. Надява се, че има достатъчно късмет, за да бъде дама. Той не иска тя да флиртува с други момчета, да ги удари върху заровете им или нещо подобно. Той знае, че тя се е отнесла зле с други момчета, но иска да напусне човека, с когото е дошла (той.) По принцип той иска да има достатъчно късмет, за да бъде датата му като дама и да остане с него.

Най-добри текстове:

- Късмет, ако отначало си била дама
Късмет да бъдеш дама тази вечер.

Песни About Luck

8. Лъки от Мадона

Това е сексуализирана, хип-хоп поемане на детската рима, Twinkle, Twinkle Little Star. Тази песен е пусната през 1983 г., когато Мадона току-що започва своята десетилетна музикална кариера. Тази песен е за нея, че е толкова щастлив да знае и да бъде с нейния ярък, лъскав любовник. В песента малката звезда, която блести, е нейният любовник и тя иска неговото небесно тяло да сияе тази вечер.

Най-добри текстове:

- Ти трябва да си ми щастливата звезда
Защото правиш мрака да изглежда толкова далеч
И когато се изгубя, ще бъдеш мой водач
Просто се обръщам и вие сте на моя страна.

9. Лъки от Бритни Спиърс

Въпреки името, тази песен не е за късмет. Това всъщност показва иронията на това, че сте холивудска звезда. Главният герой говори за това как хората винаги мислят, че тя е толкова щастлива, но само вика и се чувства самотна, когато е сама. Тя поставя усмивка и грим, така че никой друг не осъзнава, че е самотна и депресирана. Бритни Спиърс публикува това през 2000 г., така че не би могла да знае борбите, които ще преживее през следващите години. Тя ще се ожени и се разведе, ще загуби родителски грижи за децата си, ще преживее психологически проблеми и ще претърпи злоупотреба с вещества. В крайна сметка тя се завръща, затова може би е късмет в края на краищата.

Най-добри текстове:

- Тя е толкова щастлива, че е звезда
Но тя плаче, вика, плаче в самотното си сърце, мислейки
Ако в живота ми не липсва нищо
Тогава защо тези сълзи идват през нощта?

10. Най-късметът от Бен Фолдс

Тази песен първоначално бе пусната през 2001 година. Всичко е за човек, който смята, че е най-щастливият човек в света, защото той се запознава, познава и обича партньора си. Ако смятате, че сте най-щастливият човек в света, защото се запознахте с партньора си, тогава тази песен за късмет е за вас.

Най-добри текстове:

- И в широко море от очи
Виждам един чифт, който разпознавам
И аз знам
Това съм, аз съм, аз съм най-щастлив. "

Leave A Comment

2 + 5 =