10 песни за дъщерите, които растат

Гледането на дъщеря ви растат може да бъде радост, но също така може да доведе до тъга. Спомняте ли си, когато тя беше само едно малко бебе, и е трудно някой ден да мисли за нея като за възрастен. Как ще я ръководите и ще я защитите, щом завърши? Следните песни за израстването на дъщерите са за различни възрасти. Те говорят с родителя в нас всички, които са едновременно радостни и тъжни да гледат малкото си момиче, най-накрая да се разхождат, да ходят на училище и да напуснат дома си.

Песни About Daughters Growing Up

1. Надявам се да танцувате от Лий Ан Умак

Лично това е любимата ми песен за израстването на дъщерите. Тя предлага послание от майка на дъщеря, че винаги да има усещане за чудо и да се увери, че ще живее в най-голяма степен живот. Това е напомняне никога да не се отказвате и да запазите перспективата си върху всичко. Мелодията е привлекателна, но има тон за това.

Най-добри текстове:

"Всеки път, когато вратата се затваря, надявам се да се отвори още една,
Обещайте ми, че ще дадете вяра на бойна възможност,
И когато получите избор да седнете или да танцувате.
Надявам се да танцуваш ... Надявам се да танцувате. "

2. Моето желание от Rascal Flatts

Тази песен е написана от Стив Робсън и Джефри Стийл. Първоначално беше за дъщерята на Стийл - Джъстин, която по онова време беше на 13 години. Тя говори за желанието му да се развият всичките й мечти, докато грижите й остават малки. Стийл иска дъщеря му да знае, че независимо от това, което прави в живота, винаги ще мисли за нея. Ако дъщеря ви се дипломира и напуска дома, това е една от най-добрите песни, които да я посветнете.

Най-добри текстове:

"Желанието ми за теб е, че този живот става всичко, което искаш,
Вашите мечти остават големи и грижите ви остават малки.

3. Готови, Настройка, Не отивайте от Майли Сайръс и Били Рей Сайръс

Това е една от най-добрите песни за израстването на дъщерите. Майли и баща й Били Рей пеели тази песен заедно. По това време Майли се премества в Лос Анджелис, за да работи за актьорската си кариера. Песента завършва с натискане на класациите на Билборд и отново се освобождава като дует заедно.

Най-добри текстове:

"Аз съм в началото на останалата част от живота си
Готов съм като мен
Имам глада и звездите в очите си
Наградата ми е да спечеля.

Тя чака на моите благословии, преди да удари това
отворен път
Бебе, приготви се
Приготви се
Не отивайте.

Най- most heart-warming Father Daughter Songs

4. Пеперуда целувки от Боб Карлайл

Когато имате дъщеря, чувствате, че тя е била изпратена от небето. Тази песен е свързана с това, че Боб гледа как дъщеря му порасне и има първото си пони, след което се превръща в жена. Ако малкото ви момиченце изглежда расте малко по-бързо, тази сладка песен е за вас.

Най-добри текстове:

- О, с всичко, което съм направил погрешно,
Трябва да съм направил нещо правилно
Заслужава да се прегръща всяка сутрин,
И пеперудата целува през нощта.

5. Моето малко момиче от Тим ​​Макграй

Може би си спомняте тази песен от саундтрака към Flicka. Това е мелодия на страната, която говори за колко баща обича момичето си. Макар че иска да има най-добрия живот, той също се чувства, сякаш го е увил около малкия си пръст. Бащата пее за това как иска да поеме света, въпреки че винаги ще мисли за нея като за малко момиче.

Най-добри текстове:

"Преследвайте вашите мечти, но винаги знаете пътя, който ще ви отведе отново у дома.
Продължавай, поеме целия свят.
Но за мен знаеш, че винаги ще бъдеш, момиченцето ми.

6. В очите на дъщеря ми Мартина Макбрайд

Издаден през 2003 г., това е една от песните за израстването на дъщерите, което е идеално за майки там. Тя говори за майка, която преоткрива света и живота през очите на дъщеря си. Докато родителите винаги прекарват уроци по живота, едно дете може също да ви покаже чудото, силата и спокойствието на света. Чрез детето си можете да започнете наистина да научите какъв е животът.

Най-добри текстове:

- И когато тя обви ръката си
около пръста ми
О, в сърцето ми се усмихва
Всичко става малко по-ясно
Разбирам какъв е животът.

7. Ред Робин от Кларк Ричард

Когато имате дъщеря, има много нежни моменти. Вие изграждате доверие, което започва от тяхното раждане и се простира покрай колежа. Дори когато вече не можете да я убедите в дома й и да я наблюдавате, все още сте там, за да я подкрепите и да я обичате отдалеч.

Най-добри текстове:

- Въпреки че не винаги ще бъда тук
Това със сигурност знаете
Това тихо ще те забележи
Където и да отидеш.

Песни from Parent to Child

8. Gracie от Бен Флодс

Първоначално Бен Фолдс пишел за неговия син. Не отнемаше много време, за да му напише песен за дъщеря си. Песента има много проста мелодия, която е лесна за следване. Докато Бен Фолдс пише песента само за дъщеря си, текстовете го правят съвсем релативен за всеки родител и дъщеря им.

Най-добри текстове:

- Един ден ще искаш да отидеш
Надявам се, че ви научихме всичко, което трябва да знаете
Грейси момиче
И винаги ще има част от мен
Никой друг няма да види, освен ти и мен
Моето малко момиче."

9. Не е ли тя прекрасна от Стиви Уондър

Това е една от най-старите песни в този списък. Първоначално е издаден в албума "Songs in the Key of Life" през 1976 г. Тази класическа песен има текстове, на които всеки родител може незабавно да се отнесе. Когато дъщеря ви се роди, тя е като тя веднага хваща цялото ви внимание. Тя е толкова скъпа, прекрасна и прекрасна, че се чувства като невероятен дар на Бога. Интересното е, че тази песен всъщност включва песни от семейството на Стиви. Той го е написал след раждането на дъщеря си, така че е използвал аванс, който има записи, че той играе с дъщеря си. Това е една от най-добрите песни за дъщерите, които растат, ако просто гледате новороденото или малкото ви дете.

Най-добри текстове:

- Не е ли прекрасно
Не е ли чудесна?
Не е ли скъпоценна
Не мога да повярвам какво е направил Бог
Чрез нас той даде живот на един
Но не е ли прекрасна, направена от любов. "

10. Влюбена (лека нощ, Ангел ми) от Били Джоел

Били Джоел пише тази песен за дъщеря си Алекса Рей. Тази песен често е покрита заради класическата мелодия и вечните песни в песента. Въпреки че може да е близо до края на списъка, това е една от най-добрите песни за израстването на дъщерите. Става въпрос за безусловната любов на родителя и колко искате детето ви да има пълноценен живот. Ако дъщеря ви е още млада, разгледайте детската книга, която Били Джоел направи да придружи песента.

Най-добри текстове:

"Където и да отидете
Няма значение къде сте
Никога няма да съм далеч
Винаги ще бъдете част от мен.

Leave A Comment

29 − 21 =