Top 10 verkkokaupat naisille

Naisille, me yksinkertaisesti rakastamme ostoksia - tosiasia. Kun on kyse vaatteista, tunne vain lisääntyy. Ei, en yritä stereotypia, sanon vain, että meillä on intohimo. Eikö olekin hienoa, kun selaat verkossa söpöin uusiin asuihin ja törmäät kimppuun, josta et koskaan tiennyt? Se on niin kiire tarkkailemassa kaikkia hämmästyttäviä vaatteita, kenkiä ja tarvikkeita ja kuvata itseäsi niissä (ja etenevät kassalle tietenkin!).

Suurin ongelma verkkokaupoissa on se, että se on helppoa saada pois ja ostaa kaiken. Silmänräpäyksessä ostoskori voi olla totting up ja pankkitilisi voi itkeä. Älä huolestu, mutta "boutique" ei tarvitse tarkoittaa "kallista". Se tarkoittaa "tyylikäs" ja "muodikas". Se tarkoittaa, että olet hoitoon ja että se ei aina riko pankkia. Tässä mielessä tässä on mielestäni 10 parasta nettikauppaa naisille tänä vuonna.

1. GoJane.Com

Jane? Hän on se tavallinen tyttö, eikö? Tavalliset vaatteet, tavalliset kengät, eikö? Ei enää! GoJane.com on uskomattoman tyylikäs boutique vain naisille. Se on täydellinen paikka, mutta trendikkäitä vaatteita edulliseen hintaan ja puhumattakaan upeista kengistä! Sivusto tarjoaa jopa paljon neuvoja tyyleistä ja trendeistä, jotta pysyt ajan tasalla viimeisimmän ulkonäön kanssa.

d57b66a6a768dcfcbb8b36731fbffd4d

2. eShakti.com

Pahinta verkkokaupasta minulle ei voi kokeilla vaatteita. Mitä jos he saapuvat ja he eivät sovi oikein? Se on niin haastavaa, että lähetämme asioita takaisin! EShaktiin sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä. Ne tarjoavat mukautettuja vaatteita, jotka ovat kohtuuhintaisia ​​ja niillä on yksinkertainen järjestelmä, kun syötät mittaustasi ennen kuin tilaat sen varmistaaksesi, että kaikki vaatteesi ovat täydellisiä kun ne saapuvat ovelle.

d1fbf018bafc5598affe6087d2add3fd

3. EllieClothing.com

Ellie Bouthique on täysin uniqe siinä tilausjärjestelmässä. Usko tai älä, ne hyväksyvät tilaukset Facebookin kautta! Sinun tarvitsee vain jättää kommentti haluamasi kohteen kuvasta ja kertoa heille nimi, sähköposti, koko ja tila. Kuinka helppoa se on?

4. ShopRuche.com

Jos olet menestyksekkäämpänä vintage-hausta alle 50 dollaria, en voi suositella Shop Rouchea tarpeeksi. Heillä on eräitä upeimmista leningit - lajitella ja maxi - edullisimmille hinnoille ja jokaiselle tilaisuudelle on jotain. Heidän vaatteensa ovat vanhoja, nykyisiä ja tyylikkäitä, joten kaikille on jotain. Se on ehdottomasti näkemisen arvoinen!

d50a70f3f6f866ab493c9a4484d0eaa2

5. ShopRedVelvet.com

Jos vintage on sinun juttusi, mutta pidät silti nykyiseltä ja trendikkäältä, tämä voi olla paikka sinulle. Kaikki heidän vaatteensa ja lisävarusteensa ovat tyylikkäitä vintage-inspiraationa, hieno yhdistelmä! Tarjoavat myös e-kurssit muotia ja pian tarpeeksi heillä on sivu omistettu kauniita häät kohteita.

6. ShabbyApple.com

Ensin, kuinka fab on tämän sivuston nimi? Sivusto vain paranee, kun huomaat tutustumasta monenlaisiin vintage-mekkoihin ja säästät vaivaa siitä, että sinun on tilattava erilaisia ​​asioita eri paikoista. Myös sivusto sisältää äitiys- ja lastenvaatteita.

873854c56daa37f036604b8f5396b145

7. PBandJApparel.com

Jos etsit todella kohtuuhintaisia ​​mutta silti trendikkäitä, tämä on sinun myymäläsi. He tekevät vaatteita, jotka sopivat jopa pienimmille budjeteille, ja he näyttävät silti yhtä mahtavilta. Suosittelen sitä teini-ikäisille ja muille, jotka haluavat tallentaa muutamia penninejä. Heillä on laaja valikoima tyylikkäitä vaatteita ja söpöjä lisävarusteita, jotka sopivat täydellisesti vaatekappaleiden ruiskuttamiseen.

8. LilyBoutique.com

Toinen ongelma minulla on paljon vaatteita verkkosivuilla on, että heillä on tapana puuttua päällysvaatteet. Lily Boutiqueilla ei ole tätä ongelmaa, ja siinä on laaja valikoima päällysvaatteita räätälöityihin ja jopa söpöihin runkopintoihin. Juuri mitä tarvitsemme!

fb36db400fa8285fd0ff3f3c14f2e1c6

9. ModCloth.com

Tiedän, mitä ajattelet, tämä sivusto ei ole liian helppoa lompakossa, mutta olen myös mukana siitä, koska se on yksi parhaista vaatteista. Heillä on vintage, tyylikäs, trendikäs, epätavallinen ja tasainen upea vaatteita. Vaikka se ei ole aina edullinen, pidä silmäsi myynnissä ja voit tarttua ehdottomaan bargain!

10. US.ASOS.com

Asos on loistava boutique, joka todella on jokaiselle jotakin. Sillä on yksi parhaista vaatteista, kengistä ja lisävarusteista, joita olen nähnyt. Useimmiten se on erittäin edullinen, mutta kuten Mod-kangas, kannattaa pitää silmäsi myyntiosastolla!

aed27027cd3c96ea0ced1632e67d3f35

Joten sinä olet. 10 mahtavia online-putiikkeja, jotka näkevät sinut 2014 tyylikkäästi. Tietenkin olen innokas shopped itse joten jos sinulla on mitään lisätä luetteloon kommentti - luottokortti on valmis ja odottaa! Hyvät ostokset, hyvät!

(kaikki kuvat ovat peräisin pinterest.com)

Leave A Comment

− 1 = 9