Miten pukeutua kehon tyyppi

Olen varma, että me kaikki tiedämme, miltä tuntuu, kun näemme mallin tai mannekiinin, joka on pukeutunut loistavaan asuun, kun sitten tulee meille samanlaisia ​​vaatteita kuin itse vaatteita, yhtäkkiä näyttää täysin erilaiselta. Ehkä se naulaa meitä liikaa vyötäröllä tai huulipuna yllätellen yhtäkkiä hukkumassa, ehkäpä kaula-aukko ei meitä lainkaan leviä tai höylätty hame ei yksinkertaisesti toimi. Minun mielestäni asut näyttävät erilaisilta henkilöiltä ihmisiin syystä tai toisesta, vaikka mukana olevat henkilöt olisivat teknisesti saman verran vaatteita.

Mutta se ei ole kuitenkaan koko koosta, vai onko? Se on muodoltaan! Sinulla voisi olla maailman kaunein ruumis, mutta jos pukeudut on väärä, kaikki, mikä on houkutteleva sinusta, häviää yhtäkkiä. Tässä mielessä voi olla hämmentävää tietää tarkalleen, miltä kehosi muoto ja miten pukeutua siihen. Älä koskaan pelkää, olen täällä esitellä teille tosiasiat ja tietenkin hyviä vanhanaikaisia ​​neuvoja siitä, miten pukeutua kehosi tyyliin!

Päärynä muotoiset kappaleet

Päärynän muotoiset kappaleet ovat paksumpia alhaalta kuin ne ovat yläosassa, joten naisilla, joilla on tämän kehon tyypin, on yleensä hoikka hartiat ja rinnat, mutta laajenevat vyötäröosan alapuolella. Heidän lonkansa, parvensa ja reisensä ovat melko laaja. Paras tapa pukeutua, jos sinulla on päärynä muotoinen runko (tunnetaan myös nimellä bell-muotoinen elin) on löytää vaatteita, jotka tasapainottavat hahmosi. Vaatteet, jotka antavat harhan tai hartioiden laajentamisen illuusion, ovat täydellisiä, mutta voit myös kokeilla hip-skimming-tunisia ja hameita.

0347b04de2eecb3314a6be1a3c91e3c2

Apple-muotoiset kappaleet

Naisilla, joilla on omenamuotoiset kehät, on pyöreät, usein suuret, yhtä suuret lonkat ja rinnat ilman vyötäröä. Heillä ei ole määritelmää vyötäröstä, joten se näyttää siltä, ​​että vyötärö on samaa leveyttä kuin rinta ja lantio. Voit vastata tähän yrittää yllään laukku, floaty vaatteita varsinkin, kun on kyse leningit ja toppeja. Vyötärön ympärillä oleva ohut hihna tekee ihmeitä, kun se näyttää siltä, ​​että sinulla on vyötärö, muista vain, ettei se ole liian tiukka tai käyrät erottuvat liikaa. Straight jalka farkut näyttävät fab myös, kun sinulla voi olla laaja lonkat teidän jalat ovat hoikka alas kohti nilkan. Lisää pari koukkua, joka kiinnittää huomiota ohuisiin nilkoihin ja jalkoihin.

a9758553e710968da3e63dbdd73fa39c

Sarakkeen muotoiset kappaleet

Naiset, joilla on sarakkeen muotoiset kappaleet, ovat yleensä pitkiä eikä niillä ole taipumusta puhaltaa monia kaareja. Ne ovat hyvin ylös ja alas pitkillä jaloilla ja suorilla vyötäröllä. Jos tämä kuulostaa niin onnittelut - voit käyttää käytännössä mitään! Ei ole tyyppisiä vaatteita, joten suosittelemme, että vältät niin voit vapaasti pukeutua kuin haluat! Yksi asia, jonka haluat ehkä kokeilla, on kuitenkin yllään vaatteita, jotka naarmuttavat vyötäröllä, jotta saat kaarevuuden käyrät.

4e8f10a5d92335d2647a31fe2185a25e

Tiimalasi muotoiset kappaleet

Hourglass-rungot tunnetaan myös solu-muotoisina kappaleina, joten olen varma, että voit vain kuvitella, miltä ne näyttävät. Naiset, joilla on tämäntyyppinen ruumis, ovat yhtä alkuun ja alhaalta raskas ja niiden vartalo nauhat vyötäröllä. Heillä on hämmästyttäviä käyrät, jotka näyttävät hyvältä. Jos näin käy, valitse vaatteet, jotka todella näyttävät käyristänne, jotta osaisi parhaiten kehosi. Laaja, V-kaula-topit ovat myös erinomaisia, koska tämä vähentää rintojen vaikutusta, koska ne usein peittävät ne liikaa, voivat tehdä niistä liian suuria.

86366fb506ec813fb652cb1e28a10e77

Pehmeät muotokappaleet

Pipo on toinen helppokäyttöinen kuvio ja olen varma, että olet arvannut, että nämä tyypit naisilla ovat hoikka, pitkät jalat ja hoikka vyötärö, joka avautuu leveisiin olkapäihin. Mahdollisuudet ovat, nämä naiset ovat myös korkeita. Pukeudu tämän tyyppiseen kehoon pitämällä hameita ja housuja, jotka oikeasti lanteet jalat, koska ne todennäköisesti ovat paras ominaisuus. Älä hukuta niitä ja piilota niitä. Jos haluat ottaa huomiota leveistä olkapäistäsi, käytä kaula-aukkoja, joten tarkennus siirtyy rintakehäsi.

1d75d0dec0d60e7a288aeb8c0a1fcbb7

Lollypop-muotoiset kappaleet

Lollypop-muotoisella rungolla on ohut jalat ja lantiot sekä kapea vyötärö, joka avautuu täysiin rintaan. Hyvä ruokavalio tämän tyyppinen elin tulee paljon voimakkaammin ikäänsä. Jos näin käy, kokeile yllään bootcut-farkut tai sytyttämättömät hameet. Voit myös yrittää lisätä hihnan ympärillä vyötärösi, jotta voit antaa illuusion kaarevan vyötärön ja laajemman lonkan. Jos teet hihnalle, älä kuitenkaan anna sitä liian tiukalle - vaikka se saattaa näyttää halutusta, kapeasta vyötäisyydestään, se myös tekee suuresta rintaosasta erottuvan ja näyttää siltä, ​​että se on voimakasta.

393c686c37d30448f3e9cadaecc6b4e9

Cornet-muotoiset kappaleet

Tämä on useimpien mallien klassinen runkotyyppi. Se tarkoittaa, että sinulla on leveät hartiat, pienet ja melko tasainen tissit, lähes vyötärö ja pienet lantiot, jotka ulottuvat pitkiksi, tyylikkäiksi jalkoiksi. Paras tapa pukeutua tähän kehon tyyliin on korostaa parhaita ominaisuuksia - laiha farkut, jotka esittelevät upeat nastat ja pienet lonkat, tekevät ihmeitä sinulle. Hihna tai yläosa, joka antaa sinulle vyötärön ulkoasun, näyttää hyvältä.

de58327aa6fd50a8a73df5482c1646e3

Maljakko-muotoiset kappaleet

Kiskon muoto on todella laajennettu tiimalasi. Se tarkoittaa, että sinulla on pitkä, kaartuva vyötärö, täysi rintakuva ja pitkät kaarevat lonkat ja jalat. Se on uskomattoman toivottava hahmo, niin onnekas, jos sinulla on yksi! Tällainen runko voi vetää käytännössä kaikenlaisia ​​vaatteita, mutta todella osoittaa, että hämmästyttävä hahmosi yrittää räätälöidyt vaatteet. Yksittäiset napit ja vyötäiset leningit ja puserot näyttävät fantastisilta. Laaja, kaula-aukot näyttävät myös hyviltä, ​​kun ne kiinnittävät huomiota varallesi.

859192603e865c92c536dc770211343f

Sormet ylittivät kaikki, mikä auttoi! Jos et tiedä jo kehosi tyyppiä, suosittelen, että huomaat, tietäen, että yksinkertainen tosiasia ja miten pukeutua kehosi tyyliin tekee ihmeitä, kun valitset vaatteita!

(Kaikki kuvat ovat peräisin pinterest.com)

Leave A Comment

29 + = 31